אני מפחדת

מדוע לא תבוא שבת פעמיים בשבוע?!

אופס: טעות: ככה היה בין זריקה לזריקה 26 שעות ז"א יום ושעתיים ולא יומיים ושעתיים.. "אז למה לא כל יום שבת? למה לא כל יום שבת?! כל יום... שבת." (חנהל'ה ושמלת השבת) ועוד משהו: עצה : לפני השאיבה של החומר תשחקי מעט עם הבוכנה: תוציאי ותחזירי מס' פעמים, זה מקל אחרי זה על ההזרקה האיטית.

סנונית 1

New member
מה שעוזר בזריקות בהמלצת שווערצה

תודה לשווערצה היא משחה שנקראת אמלה 5% מורחים על המקום שבו תזריקי (כל יום בצד אחר) מחכים כ45 דקות והזריקה ממש לא מורגשת רק הקור של החומר אה ועוד משהו שמים ניילון נצמד איפה שמרחת כדי שהמשחה לא תידבק לבגדים ואין צורך במרשם רופא. בהצלחה.

Big Mama 1

New member
תיקונצ'יק קטנצ'יק ברשותך סנונית

הניילון זה לא כדי שהמשחה לא תידבק לבגדים. צריך תחבושת אוטמת כדי שהחומר יפעל. לצורך זה אפשר להשתמש גם בפלסטר מרובע (ולא נושם) שסגור מכל הכיוונים.

geni1

New member
אולי הגוף שלי חסין אבל...

אני הרגשתי את הזריקה גם אחרי שעברו שעתיים מהרגע שמרחתי אותה. בכל מקרה , זה ממש לא נורא! כמו דקירה של בדיקת דם!

Big Mama 1

New member
שעתיים זה יותר מדי זמן ../images/Emo12.gif

טווח הפעולה של האמלה זה 30-60 דקות. אבל! וזה אבל גדול, היא מאלחשת רק את המשטח החיצוני של העור, כלומר את הדקירה לא נרגיש, אבל את החומר כן. בגלל זה אני פשוט לא טורחת, הדקירה זה החלק הקל

orel06

New member
חזרתי - מקסימות שכמותכן../images/Emo24.gif

לילה טוב לכולכן. אם רק הייתן יודעות כמה שעזרתן לי היום. בזכות התשובות שלכן והנכונות שלכן לעזור לי - הצלחתי להדחיק מעט מהפחדים שלי. אז בשעה היעודה התייצבתי עם בעלי המקסים ויחד למדנו איך להזריק. בהתחלה הייתי בפאניקה , אבל שראיתי שבעלי והאחות לוחצים עלי להזריק את החומר פנימה ( כאשר המחט כבר בפנים) לאט לאט החדרתי את החומר. קצת שורף - אבל זה מאחורי!!!!!! תודה לאל, אני מקווה שמחר כאשר העשה את זה לבד כבר אדע ולא אסתבך - מקסימום יש לי אתכן
בכל מקרה היה שווה - לקבל כפרס שני זוגות נעליים חדשות וגלידה ענקית היה שוווה!!! ממני , בהמון תודה לכולכן ומיליון נשיקות

hyb

New member
שולחת לך את ../images/Emo47.gif ההזרקות

אם תמשיכי ככה תגדילי את ארון הנעליים... כל הכבוד על האומץ... עם הזמן תראי שזה הופך לממש לא נורא.

orel06

New member
חחחחחחחחחחחחחח תודה תודה

מסכנה הויזה ...חחחחחחחח באמת באמת באמת תודה רבה הלילה לפחות אשן רגועה

../images/Emo91.gifבכללית עם מרשם זה יותר זול

ועולה רק 22 ויש תחליף:עזרקאין שהוא עם מרקם עולה 11 אני קניצתי את שניהם אבל העדפתי בלי כי לא היה לי כח להתעסקות שלא ממש הועילה.

Big Mama 1

New member
היי אור אל ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום הכי חם בתפוז! כל התחושות שלך מוכרות מאוד וכל אחת מאיתנו היתה שם פעם. בגלל שביג דאדי הוא אח מוסמך לא עמדתי בפני הבעיה הזאת, ולא הייתי צריכה ללמוד להזריק לבד. אני מעריצה כל אחת שלומדת ומצליחה לעשות זאת בכוחות עצמה. אחרי כל ההסברים המפורטים של איילת והתמיכה שקיבלת פה מכולם אני בטוחה שאת תצליחי כמו גדולה! אנחנו כאן בשבילך.

בולה101

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אחרי שכולן כבר ענו והסבירו לא נותר לי אלא לאחל לך ולכולנו הצלחה ובאמת- הזריקות ממש לא כואבות

hyb

New member
היי אורל וברוכה הבאה

אחרי שקיבלת תשובות לכל השאלות נותר לי רק לאחל לך שהות קצרה בפורום ו-
.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

ומקווה ששהותך כאן תהיה קצרה כאן זה ה.....מקום לכל שאלותייך וחששותיך וכמובן לעידוד ותמיכה עד אין קץ אני שולחת לך לינק של מצגת איך להזריק בבטן והבנות כאן גם יענו לך המון הצלחה

Galit29

New member
אוראל צירפתי לך את ההודעה

לגבי המפגש ביום שישי הקרוב במידה ותרצי נראה לי שהבנות ישמחו מאוד לפגוש אותך. ושוב, ממליצה לך לקרוא את המאמרים למעלה זה יעזור לך מאוד. בשורות טובות בקרוב אמן.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. רק הגעת וכבר הפכת נרקומנית עם קבלות, סחטיקה
. אז עכשיו אחרי שלמדת להזריק נשאר רק ללמוד איך להיות בהריון תשעה חודשים.
נועם

למעלה