אני מפחדת!!!

אל תכניסי לעצמך פחדים

את תהי בהריון
אולי יקח קצת זמן אבל בסוף זה יקרה
אני כבר לא זוכרת, פנית לרופא פריון המתמחה באנדו'?

עכשיו קראתי שעברת

הפלה, אז הגוף שלך כבר יודע להיכנס להריון וזה כבר טוב
אל תדאגי יהיה בסדר

כולנו ניכנס להיריון

ולמזלנו בימינו אפשר לעשות הכל ובכל דרך.. רק לדבר אחד עוד לא נמצא תחליף: וזה הרחם.. עם כל שאר הדברים אפשר להתמודד בעזרת הטכנולוגיה המתקדמת והעידן שאנו חיים בו, כך שלא ניראה לי שלמישהי מאיתנו יש כאן מה לדאוג..לכולנו יש רחם.. והגוף פשוט מחליט מתי הוא מוכן לקלוט היריון.. עם קצת סבלנות הכל יקרה גם עם המחלה, אולי זה לא לוקח קצת יותר זמן והרבה אכזבות בדרך..אבל עובדה שבסוף זה קורה ועל כך יעידו כאן הרבה מבנות הפורום שכבר עברו היריון וזכו לדבר שכ"כ רצו.

יעלוש

אל תפתחי כל פעם הודעה חדשה, כל הודעה חדשה דוחקת הודעה אחרת לדף הבא ואז נוצר מצב שבנות יפסיקו להגיב לאותה הודעה. את יכולה לשאול שאלות בשרשור שכבר פתחת ונגיב לך שם. אם אלו שאלות חדשות תפרידי אותם ע"י כוכביות או אייקונים אחרים על מנת שיבלטו. ולגבי השאלה: על עייפות כן בהחלט שמעתי שיש השפעה על ראייה לא שמעתי מעולם על כך.

יעלוש79

New member
כמה זמן לוקח

לנשים כמונו בממוצע להיכנס להריון? סליחה על השאלות הרבות...

אי אפשר לדעת

יש כאלו עם אנדו קשה שנכנסו מהר להריון ויש כאלו אם אנדו קל שלקח להם יותר זמן ולהיפך. כל אחת ומזלה

זה נורא אינדיבדואלי

אצל כל אחת זה אחרת... אני גם מכירה מישהי שנכנסה תוך פעם אחת.. הכל עניין של מזל.. מה שבטוח, שלחץ כלל לא מוסיף ותורם לנושא קליטת היריון... אז אולי אם תהיי יותר רגועה זה יעזור לך להיות יותר מהר בהיריון.. בהצלחה..

galim29

New member
ברוכה הבאה

מייקי עשתה לך קבלת פנים יפה. אכן רואים שאת חדשה לפי השאלות הטריות... תזכרי שהכול נאמר ברוח טובה אך השאלות שלך מאוד כלליות ולא ניתן לתת להן תשובות חד משמעיות.לכל דבר יש אלף סיבות למה הוא קורה. ואנדו לא מחלה שהתסמינים שלה ברורים ומדויקים. יש לה המון סימפטומים, חלקם לא כתובים. לכל אחת יש אתותם בצורה מאוד אינדווידואלית. צריך לבדוק אץ הכול לאט וביסודיות ולטפל בכל דבר בנפרד. כנ"ל גם לגבי הריון. לכל אחת יש את הגוף שלה, הקצב שלה והמוקדים שלה. אין זמן ממוצע שתקף לכולם. הכי טוב פשוט להתתחיל את כל הבדיקות כמו שצריך וללמוד להבין איך המחלה משפיעה עלייך בלבד ואיך את מתמודדת איתה ביום יום. כשחושבים בגדול זה יותר מדי להכיל, אגב, בכל דבר בחיים (לפחות לדעתי האישית) ויש המון מה ללמוד על האנדו. אז לא להציף את עצמך במידע.

למעלה