אני מפורסמת ;_____________;
D DarkMagic17 New member 4/3/06 #3 ../images/Emo79.gifזה בוקאקה קטן מאוד..../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif
H HuGo Hell New member 4/3/06 #4 XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo1.gif איזה משפט ענק XDDDD מגיע לך להיות שם.
K ketty the sheep New member 4/3/06 #7 אבל זה בכלל לא שלי. זה מתוך שיר שנתקע לי בראש ותרגמתי לעברית כי זה הצחיק אותי. במקרה גם הקלדתי את זה לבלוג באותו זמן וזה מה שיצא.
אבל זה בכלל לא שלי. זה מתוך שיר שנתקע לי בראש ותרגמתי לעברית כי זה הצחיק אותי. במקרה גם הקלדתי את זה לבלוג באותו זמן וזה מה שיצא.
D De-Panther New member 4/3/06 #5 מי שם את הציטוט הזה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ובאיזה עיתון?? ונו... עוד סלבריטי לאוסף של 666
מי שם את הציטוט הזה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ובאיזה עיתון?? ונו... עוד סלבריטי לאוסף של 666
K ketty the sheep New member 4/3/06 #6 אין לי מושג D: וזה ממעריב לנוער, מסתבר שיש להם כזה מדור של בלוגים.
D De-Panther New member 4/3/06 #10 ../images/Emo6.gifהבלוג שלי היה שם../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בתקופה שגם שכניק כתבה חלק מהמדור
../images/Emo6.gifהבלוג שלי היה שם../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בתקופה שגם שכניק כתבה חלק מהמדור