אני מפורום אחר....... אבל.....

אני מפורום אחר....... אבל.....

אוליי כאן אמצא קצת תשובה..... אחרי שהצצתי בפורום האחר..... נכנסתי. השתדלתי להיות עניינית. להתייחס לתכני הפורום בלבד. משום מה, אני חשה שלא תמיד מתייחסים אליי..... כאילו יש כמה דמויות, אנשים, ניקים שהיו שמחים אילו לא הופעתי כי אני לא תמיד שם. לא תמיד כותבת. מתי שיש לי מה לכתוב, כותבת. לא נסחפת בשירשורים וכו... מה עושים? איך מעלים את הבעייה בפני הפורום? בפני האנשים מבלי להשתמע כאחת שהופכת זבוב לפיל, או אחת שפשוט לא קולטת נכון..... נראה לי לפעמים שאנשים שם ממש מתאפקים ולא אומרים לי את לא רצוייה. יש כאלו שמאוד אוהבים וישנה חברות במסרים. אני זוכה למחמאות על תשובותיי למרות שהן לא תמיד על דעת כולם ועם זה אין לי בעייה כי לא כולנו דומים בדעותינו... קצת מבולבלת... תודה..

צעד ראשון

למציאת התשובה הוא: העלאת השאלה.... ואין כאן בעיה להעלות כל שאלה תרגישי בנוח ויהיה בסדר... וברוכה הבאה עברנו לתפריט פחזניות ולימונדה קרה יש גם נדנדה פה... תתרווחי ותהני דינה. בתפקיד המארחת

איך מציגים את השאלה......

תגידו, יש למישהו משהו נגדי?? זאת הכוונה דינה מיט...... את השאלה הזו איך אני יכולה להציג בפורום ההוא בלי לפגוע..... תודה על הלימונדה, מעדיפה אשכולית אדומה..... פחזנית...... מממממ יאמי.....

למה נגדך?????

איך אני יכולה לייעץ לך על שאלה שאין לי מושג מהי? איך אני יכולה לתת יד מכוונת כשאין לי כיוון? את מדברת בקודים ואני לא מבינה ובינינו? גם אני מעדיפה אשכולית אדומה דינה. בעד הגישה הישירה

עכשיו נפל האסימון... פחחחחח

איזה סתומה אני אוישששש או קיי... הבנתי..... ולהלן התייחסותי: אפשר לשאול באופן גלוי: האם יש מישהו משהו נגדי? אפשר לברר במסרים באופן חברי בסגנון: תגידי, הרגזתי מישהו? ואפשר לנפח קצת את הביטחון העצמי ולא לחשוב שכל חוסר תגובה זה משהו אישי נגדך, ולא לחפש מסרים סמויים בין המילים... ולחשוב ש: מי שרוצה להיות חבר שלי, הוא חבר ומי שלא - הפסיד בגדול! מקווה שעכשיו עניתי לעיניין דינה.מית פדחת

מבין לליבך ../images/Emo23.gif

אז ככה חמודה אם כבר נכנסת ועברת את מבחן הקבלה הראשון לפעמים תקבלי הרגשה שלא ממש כולם אוהבים אותך אפילו העובדה שאת קיימת עבורם רק בעולם הוירטואלי לא ממש משנה יש כאלו שיחמיצו פנים מייד ובכל פעם. מה לעשות בעולם הוירטואלי כמו בחיים לא כולם אוהבים את כולם וחבל תגידי תודה שלא פגעו בך בצאט... ככה לפני כולם וממש בלי שיהיה לך זמן לחשוב על תשובה הולמת אוהב ששוב כמוך... מתאכזב

לא כולם אוהבים את כולם.

נפריד ברשותך? "לא כולם אוהבים את כולם וחבל" חבל? כולם יכולים לאהוב את כולם? זה אמיתי זה? לא השמוש הנלוז בשם התואר והפועל אלא באמת כולם יכולים לאהובאת כולם? ככה זה בחיים. ככה זה במציאות המדומה(האמנם מדומה? לא בטוחה כל כך!) אבל כן, כולם יכולים לכבד אחד את האחר להתחשב לא לזלזל לא לפגוע. וזה נוגע גם למי שבוחר להפגע וממה.

אחותו בהתנצחות תמידית...../images/Emo140.gif

את לא מסוגלת לאהוב את כולם ...... זבש"ך חושבת שלא אמיתי ...... גם זבש"ך לא יודעת ממה צריך או אפשר להפגע?.... גם אני לא, זה פשוט קורה!!! אז גם אם את לא ממש... אני כן... ואפילו מאד... ואפילו את אחותו של שיקספיר המון אהבה באשר אתם.

כלנית 2

New member
אולי יש כמה אלרגים לחלב..../images/Emo173.gifאו

שבאותו זמן שכתבת הודעה אכלו
אז כך שלא מעוניינים להרבב... אבל ששששש שימי לב אני חדשה פה וכמה היגיבו לי כבר..פה מגיבים אז תישארי ... אל תלכי רחוק מכאן....כדי שאוכל...לראות אותךךךך רוצה קפה.?? או קפה כבר שתית שם ??.

piter pan

New member
האלו.................. ../images/Emo151.gif

את לא הולכת לשום מקום. מי שלא עונה לך - שלא יענה , מכ´פת לך. מי שירצה , יענה. ואל תתלהבי , לא כל מי שעונה תשובתו תהא ערבה לאזנך. ולא כל מי שעונה , עונה בהכרח כדי לעזור... ולא כל מי שעונה , חבר אמת הוא.... אבל אם את כבר מנוסה בעניני פורומים הרי שאינני מחדש לך כלום כנראה ותדעי לזהות לבדך את הכנות/צביעות/יושרה/דביקות/אינטרסנטיות/חביבות/ חביבות מעושה וכיו´ הניבטים אלייך מכל הודעה ותגובה. אל תלכי...

שלום גברת קוקוס

שני יהודים-שלש דיעות אז תחשבי מה קורה כשיש עשרים יהודים? לא רוצה לעסוק במתמטיקה-אבל הרבה!! אז קודם כל- לא "כולם" צריכים לאהוב אותך ולא"כולם" צריכים לרצות אותך. ובטח שלא"כולם"צריכים להסכים איתך. ואם מסכימים על עניין אחד-יש ויכוח מר בעניין האחר. כי ככה זה בני אדם ןבמיוחד דעתנים. אז על זה אין לנו ויכוח, נכון? אגב- שאני אגלה לך "סוד"? יש אנשים שאני אוהבת מאד ולא מסכימה עם הדעות שלהם ויש אנשים שמעוררים בי חלחלה ,אבל הדעות שלהם לטעמי. אין קשר בין סימפטיה לאדם/ניק להסכמה עם הדעות שהוא מציג. אז מה מציק לך?

תודה על התשובות והבהרה קטנה.....

אין לי בעיה עם דיעות שונות מהדיעות שלי..... להיפך זה דבר טוב... אם כולם היו חושבים אותו דבר אז לאן העולם שלנו היה מגיע??? טוב נו, אוליי גם לא היו מלחמות אבל אילו לא היו דיעות שונות, רעיונות שונים אז העולם לא היה מתקדם לשום מקום, לא מגיעים לירח, לא רואים את הכוכבים מקרוב, לא צוללים למעמקי הים ולא היו מצליחים לקטוף קוקוס מהעצים הגבוהים.
אבהיר מעט את עצמי. אני לא מחפשת אהבה...... מחפשת את הכבוד, את "הקבלה", פורום זה פורום, וההרגשה לעיתים בפורום ההוא כאילו "מה הגעת לכאן? את לא שייכת." יכול מאוד להיות שהיא לא נכונה ומטעית, אבל כבר תקופה מסויימת עברה..... אתם יודעים, אני לא קטנה וגם אתם לא, כשבנאדם מרגיש משהו, בד"כ הלב שלו לא משקר... בכל אופן תודה..... ואל דאגה פיטר פן, אני לא הולכת.

למעלה