אני מפגרת?

אני מפגרת?

לפני יומיים יצאתי לטייל עם הכלבונת החמודונת שלי ובחור חמוד בא ללטף אותה והציע ללוות אותי בטיול לילה שלנו. הוא היה כזה חמוד ומקסים אבל צעיר ממני ב-4 שנים. כשחזרנו לבית נתתי לו יד ואמרתי תודה היה כיף ועליתי למעלה. ולא נשארתי לדבר איתו עוד קצת. אם הוא היה כמה שנים יותר אולי הייתי כבר נותנת לו את מספר הטלפון שלי או משהו אבל בגלל הבדל הגיל נרתעתי. האם אני מפגרת שלא ניסיתי למשוך לקצת יותר?

אם

הלכת עם תחושות הבטן שלך והן אמרו לך להכנס לביתך ולא עוד... אז את לא מפגרת אם היית שבויה באותם רגעים בסטיגמות ותכתיבים חברתיים?! אז את כן!

I Blue Sky

New member
מפגרת את לא, אבל פרייארית כן

יכול מאוד להיות שפיספסת משהו טוב. את יודעת שבגילאים מסויימים הפרש גילאים הוא לא כזה משמעותי. נהפוכו, יש יאמרו שבוגרת וצעיר זה השילוב הכי נכון [שלא כמו בילדות/נעורים]. בפעם הבאה שאת מטיילת עם הכלבונת, תחפשי אותו שוב. בהצלחה

ורד 3

New member
אתה חייב

להשבית שמחות..... קח קצת דיאט קוקה קולה ולימון שמוסיף המון ..... תזרים לגרון ואח"כ ...שחרר אבל לאט....שלא ישמעו.. חמוד אתה.

מותק, רק לא מבין למה ?

למה דיאט ??? קולה לא פי מליון ת'לאפים יותר טעים ? אז זה או הדבר האמיתי או כלום ! (מוכן להתפשר על סודה )

magic40

New member
כשאתה צודק אתה צודק

אין כמו הדבר האמיתי
השאלתי משירלי את הפטיש

ורד 3

New member
ברור שכן

אבל אבל .... אופטימי צריך לשמור על הפיגורה בגלל דודה פלפורה שהביאה טמפורה ...... וזה משמין...! * הערה :
לצד שאלה... בא לי קרמבו ..מה עושים ?

ורד 3

New member
אני מתוק

כבר נראית כמו מארז של קרמבויים... מתגלגלת ..בהליכה...חחח 7 ק"ג פחות ....ואחזיר עטרה ליושנה.... *הערה: תודה על המחמאה...( דפנטלי עשית לי את הצהריים)

ורד 3

New member
{אייקון של מסמיקה } ../images/Emo13.gif

תודדדדדדדדדדדדה על כל מה שכתבת.

למעלה