אני מעוצבן

aviv_b

New member
אני מעוצבן

טוב למי שלא יודע אני אוהד מכבי חיפה, אבל מה שקרה ביום האחרון מעצבן אותי לאללה. נתחיל?? אני רק אציין שאני לא הולך לראות כדורגל במגרשים עד שגרנט לא חוזר לתל אביב. אבל זה לא משנה. היום בשעה 20:15 היה צריך להתקיים משחק כדורגל בין מכבי חיפה להפועל באר שבע. אבל בעקבות הפיגוע (עאלק) ביקשה מכבי חיפה לשחק כי קשה לשחקנים. מעניין שלבניון הנקניק לא קשה לפרסם גבינות. אבל לעיקר יש הרבה אנשים שאני מכיר שהם מנויים וגם רוצים ללכת אבל מה מחר ב16:30 הם עובדים ולכן הם לא יוכלו ללכת למשחק האם מכבי חיפה מתחשבת בהם? לא נראה לי!!! מכבי חיפה גם לא מתחשבת בפיגוע, כמה שצר לי כתושב חיפה על הפיגוע ואני משתתף באבלם של המשפחות אי אפשר שלא לציין שרוב ההרוגים הם עולים חדשים בני 70 פלוס. האם אלו ההלוויות שהקבוצה הולכת להשתתף???? והשאלה הנשאלת האם באמת הכוונות של מכבי חיפה כנות?? לא נראה לי לדעתי מכבי חיפה תפסה אתמול טרמפ על פיגוע בכדי שאוואט ופראליה יוכלו לנוח עוד יום ולחזור לכושר. מכבי חיפה יצאה צבועה מכך שנכנעה לטרור, לא התחשבה באוהדים שלה שיפסידו את המשחק ושילמו עליו כבר. ולכן אני מאחל למכביחיפה לחטוף עשיריה מחר. והאמת לחטוף עשיריה בכל משחק מעכשיו עד סוף העונה. כי נמאס כבר מהחוסר אכפתיות של הקבוצה לקהל. ושלא יתרצו לי. מה קרה אפשר לחשוב זה פיגוע ראשון, הרי כולנו יודעים שלא נוהגים לדחות משחקים בארץ גם בזמן פיגועים. אז מה קרה עכשיו???? מכבי חיפה נמאסתם!!!!!!!!!!! עכשיו אני בחרם מוחלט עליכם. ובנימה אופטימית זאת בהצלחה להפועל תל אביב במשחק מחר מול לוקומוטיב. אבל יש לי הצעה שהפועל יבקשו מאופא לדחות כי נהרגו עולים חדשים בפיגועים וקשה להם לשחק מול רוסים. אבל אופא כבר הוכיחה שאותה לא מסובבים על האצבע כמו שמכבי מסובבים את ההתאחדות.

מדוע אתה מתייחס בכזה זלזול לפיגוע?

ומה זאת ההערה הצינית על עולים חדשים בני 70 +? מה, הם לא בני אדם? אתה צודק בקשר לזה שמכבי חיפה לא צריכה להיכנע לטרור אבל אני בספק שזה בגלל הסיבות שציינת. בעקבות מה שאמרת על גרנט יש לי שאלה לפורום: את מי הייתם מעדיפים גרנט או שרף? מחכה לתגובות איש

aviv_b

New member
לא הבנת

אני לא בא בטענות אני פשוט קובע עובדה. מכבי חיפה משתמשים בתרוץ שהם הולכים ללויות. תסתכל על רשימת ההרוגים אין פה שום דבר נגד ההרוגים זה עובדה. מכבי חיפה מנצלת ארוע מזוויע למטרות שלה וברור שאני עדיף את שרף. בניון לא היה כבר במכבי אחרי מה שעשה בקיץ. ככה גם בנאדו. השחקנים היו זזים. גרנט אפס, הרס את הקבוצה מדכא את שחקני הנוער

B-BALL

New member
גרנט עדיף, שרף רק יזיק

ותזכור כבר שגרנט הביא לנו אליפות אחרי שבע שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא חושב

שהגענו לכזאת רמה שצריך לנצל אירועים כאלה לטובת מנוחה של שחקנים. דרך אגב השחקנים לפי מה שהבנתי הולכים לבקר פצועים. לבי-בול שאלתי מי עדיף מתוך שאלה ותאמין לי שיש לי את כל ההערכה שבעולם לגרנט שהביא לנו את האליפות אחרי 7 שנים ארוכות. אל תשכח שגם שרף הביא אליפות למכבי חיפה. ואם כבר מדברים על מאמנים מה אתם חושבים על דרור קשטן? איש

doron159

New member
אתה צודק!!

רק מגזים בזילזול לפיגוע אבל ליחס לאוהדים הכל ידוע!!וזה לא פעם ראשונה אחרי זה יבוא שפגט ויבקש שאוהדים יקבלו אותו ביציע!!

למעלה