אני מעוניינת לשאול

מיכל1000

New member
אני מעוניינת לשאול

אני עושה עבודת גמר כזו על כל מיני שמועות וכו'. זה נכון שהיתה שמועה שניק קרטר הומו? (אני יודעת שהוא לא.:) :) אבל איך הגיעה השמועה הזו שהוא אוהב ושוכב עם בנים?

Beautiful Scar

New member
><"../images/Emo199.gif

כולם חושבים שכל הבקסטריט בויז הם הומואים וגייז, לא פלא. כלומר, כל מי שהוא לא מעריץ שלהם. שסיפרתי לידידי שהם לא [מה לעשות שקארין חופרת עליהם] .. הם היו בשוק. XD אז מה לעשות שמישהו הוציא אותם מהארון=) [אני עדין חושבת שקארין מפגרת.]

אין לך שירים קאשוחים של איירון

מיידן לשמוע ?

Beautiful Scar

New member
קשוחים? ../images/Emo199.gif

איירון מיידן זה לא הענין של הקשיחות. אני לא רוצה לחפור אבל זה מה שהולך לקרות :S אהבתי אל להקה זו לא רק בגלל שהמוזיקה שלהם קודרת ויפהפה, אלא גם שאני נסחפת לתוך השירים או ליתר דיוק סיפורים , והם מרתקים אותי כל פעם מחדש. הקול האלוהי של ברוס דיקינסון לא משתנה ועדין נשאר צלול וטוב, הלהקה אינה מתמסחרת והיא עושה מוזיקה טובה כמו כל פעם. אין ספק שזו להקה דגולה.

Howie Girl

New member
טוב.. :0

א. לא כל מי שלא מעריץ חושב שהם הומואים.. :/ ] ב.מה לא פלא :|.....? ג. מה הקשר לקארין..? קיצר, ההודעה שלך לא קשורה ..ולא רלוונטית :]

orit love nick

New member
מזה השטויות האלה ?../images/Emo122.gif

לא צריך להאמין לשמועות זה דבר ראשון ודבר שני זה לא נכון וזה בחיים לא יהיה נכון !!!!

דולב23

New member
אני כבר שמעתי פעם על השטות הזו

כבר יצא לי לא מעט פעמים לשמוע על השטות המטופשת הזו. חברים שלי הרבה פעמים ניסו לעצבן ולהציק לי בדרך הזו, אז כך שאין מה להתייחס לקטע הזה. ואגב, גם אם הם כן, זה לא עניינו של איש, שיחיו איש את חייו בדרכו שלו ולנו אין זכות להתערב, מה גם שזה לא היה נורא אם הם כן היו כאלה. כמו שיש כאלה שלא הפסיקו להעריץ את אלטון ג'ון וג'ורג' מייקל, או עברי לידר כשגילו שהם כאלה, כך גם הבקסטריט לא ייפגעו, ולפי מה שאני יודע, הם לא כאלה. חשוב לציין: מארק פיהילי מווסטלייף לפני שיצא מהארון היה מדבר בראיונות כסטרייט לכל דבר ועניין כך פעל גם לאנס בייס מאן סינק וכך גם סטיב גייטלי מבויזון לפני שיצאו מהארון.

בערך ../images/Emo207.gif

אתמול (יום שישי) קראתי בעיתון "ידיעות אחרונות" כתבה על להקות בנים ושמה הם מזכירים את הבויז ... בכל אופן , למי שיש את העיתון מוכן להגיב על הכתבה כי זה מעניין אותי מה אתם חושבים עלייה ? ביי לבינתיים

הא רציתי לכתוב על זה פה!

שכחתי לגמרי
במילה אחת: אאוץ'!! כאילו על כל מילה שקראתי פשוט נגעלתי מרמת הצורך של הכותב לפגוע ולהשפיל. הוא פשוט לקח נתונים והקצין אותם מעבר לאמת. בנוסף, הוא לא דייק בתאריכים. [בלאק אנד בלו יצא ב2000]. הא ועוד משהו לא קשור לכתבה: מישהו ראה עדי אשכנזי ביום חמישי האחרון? אז זה היה לקט, והיא ספרה בדיחה ואני בדיוק הסתובבתי בחדר ולא ממש הקשבתי לסופה. אבל מה שכן בסוף הבדיחה היה משהו עם בקסטריט בויז! כאילו הבדיחה הייתה על זה שהגברים תמיד מספרים על הניסעות שלהם בחו"ל.. והיא אמרה משהו עם הולנד וזה

crazy smiley

New member
אוקיי מצאתי..!! והתעצבנתי!!!!!..

אני יודעת שכל מה שכתוב שם לא שווה את ההתעצבנות שלי... אבל מי שכתב את זה ממש..אבל ממש הצליח להרגיז אותי!!!! אם רק היה לי אומץ הייתי מכניסה אותו לבלנדר..ולא הייתי מרחמת עליו..!!

למעלה