אני מעוניין לקנות sd card

odedbarak

New member
אני מעוניין לקנות sd card

טוב אז מה עדיף 256 או 512 (ראיתי שה 512 יקר יותר מפי 2 מה256 אז לא כדאי) ואיזה מחירים אתם ממליצים? חוץ מזה, האם יש להקפיד שזה יהיה מתוצרת מסויימת? האם עדיף מאתר מחו"ל? מה עם דמי המשלוח והמע"מ האם משתלם? אודה לכל מישרכש כרטיס זיכרון בזול לספר לי תודה

mikeoreli

New member
תשובה

תראה זה תלוי בצרכים אבל לרוב 256 מ"ב מספיקים. לגבי רכישה של כרטיסים, בארץ קצת קשה למצוא כרטיסים מפירמות טובות במחירים נורמלים. חבר'ה לא מעטים פה רכשו את הכרטיסים שלהם דרך EBAY. מבחינת חברות מומלצות - סימפלטק, טושיבה, סאנדיסק, לקסר, פריטק.

SMG

New member
כרטיס זכרון מבית DANELEC 128MB

אין לי יותר מידי כסף כך שאיני יכול להרשות לעצמי את אחת מהפירמות המומלצות ... ובכל זאת אני צריך כרטיס זיכרון , אני מעדיף שלא לקנות מ EBAY . כך שאני זקוק לביקרות על הכרטיס הזכרון מבית DANELEC בנפח של 128MB, בשל מחירו הזול ( 230 שקל כולל משלוח). תודה מראש

yossix

New member
340 ש"ע עלה לי 256 מגה של סאן דיסק

כולל משלוח דרך איביי(כרטיס SD).שווה להשקיע אם כך עוד קצת.

ranzz

New member
השקעתי אפילו פחות, 300 כולל.

ממש חבל לקנות 128 ב230.

ranzz

New member
לא מוצא את המוכר שממנו קניתי

אבל פה יש SANDISK SD256MB פלוס קורא כרטיסים ב55$ מציע לשלוח מייל למוכר לשאול כמה יעלה לשלוח לישראל. ובקיצור רדו בדף הזה ותחפשו מי שולח לישראל.. זה כרטיסי SD 256MB מסודר מהזול ליקר.

SeaRun74

New member
האם המחיר נורמלי????.

קישור כאן http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^507,normal_sales

2cookie

New member
שמעתי על מישהו שהתעסק עם פירמה

לא מוכרת וקיבל MMC למרות שהובטח לו SD...

קריטי ל...

צלמים, שומעי MP3, רואי סרטי וידאו, מי שאוהב להחליף קבצים על הכרטיס לעיתים קרובות, מי שעושה גיבוי לכרטיס, מי שמריץ תוכנות מהכרטיס .... בקיצור, הדבר הסביר היחיד היום הוא כרטיס SD מהיר בגודל 256 או 512. למשל ה SANDISK ULTRA II. לגבי EBAY, כבר כתבתי בעבר - זול אבל עם סיכון מיותר. אפשר בעוד כמה דולרים לרכוש ממקומות כמו ECOST.COM ולשלוח לארץ דרך MUSTOP.COM

ranzz

New member
ECOST + MUSTOP = כמה דולרים?!

מאסטופ, על אף שהם בטוחים - זה סיפור של הרבה יותר מכמה דולרים על כל מוצר. אין שום סיבה בעולם לא לקנות מאיביי אם יודעים ממי לקנות ואיך לקנות. ציטוט מאתר MUSTOP בעבור כרטיס SD של SANDISK בקיבולת 256MB, באתר ECOST הוא עולה 65$, הכנסתי משקל של חמישים גרם, להלן התוצאה: מחיר מוצר: $65 עלות השילוח: $19 עלות מע"מ מיסים ומכס: $11.7 סה"כ: $95.2 הערה - ערך ההזמנה לצורך חישוב מס הינו: סה"כ ערך ההזמנה + $2 לכל 1 ק"ג + 1.5% ביטוח דוגמא: ערך ההזמנה (ערך המוצר+הובלה בארה"ב+מס בארה"ב) = $48 משקל החבילה - 2 ק"ג ($2 * 2 ק"ג) = $4 ערך הביטוח (לצורך חישוב מס) = $0.72 סה"כ ערך ההזמנה לצורך חישוב מס = $52.72 מדובר על לפחות מאה חמישים שקל מיותרים.

ranzz

New member
רגע רגע, מע"מ מיסים ומכס?

למה MUSTOP לוקחים על זה כסף כשבפירוש בחרתי בחלון הבחירה שזה הוא כרטיס זיכרון, בזמן שמתי שהזמנתי את כרטיס הזיכרון שלי היו עליו חותמות של "פטור ממס" לאחר שהוא נפתח ע"י המוכסים שראו בדיוק מה יש בתוכו. טוב נו, בטח MUSTOP מחרטטים. אין לי כח לחקור את זה לעומק.

ממש לא מחרטטים

מדובר במע"מ, לא מכס. אם אתה קונה דרך EBAY ושולח בדואר חבילות, והשולח מצהיר שזה כרטיס זכרון ועלה 50$ אז לא יהיה חיוב. אבל! 1. אתה מבצע עבירת מכס בשביל 50 שקל. אני בעד עבירות בשביל רווח כספי, אבל רק מעל 100,000 שקל נניח. (זה היה בצחוק, לחסרי חוש ההומור) 2. המכס עשוי להחרים את המוצר אם לדעתו השולח שיקר בהצהרה! 3. המשלוח בדואר אינו מבוטח כלל. אבדה לי פעם חבילה עם 120$ של DVD וזה אחרי שכבר הודיעו לי בטלפון מדואר ישראל שהחבילה הגיעה (משלוח מהיר!) ... מישהו שם פשוט גנב את הסחורה, אבל את הכסף לא ראיתי. 4. כאמור, אם זה מ EBAY ולא חנות "רצינית" אתה עשוי לגלות א. מוצר שונה ממה שהובטח. למשל פעם רכשתי NOTEBOOK שהיה עם WINXP הפרסום אמר PRO המוצר הגיע HOME, המוכר התעקש שעל האריזה שממנה יצא המוצר שנשלח היה כתוב PRO ... נו שוין ב. לא לקבל כלום, ו/או שהלך הכסף או שאתה צריך לרוץ אחריו, ובכל מקרה בינתיים אין לך מוצר ביד. כאמור, אני לא "תמים" או "ירוק" בעסק הזה של משלוחים מחו"ל. רכשתי דברים מאמזון ממש כאשר הם התחילו, ורכשתי דברים ב MAIL ORDER עד לישראל עוד לפני שהיו אתרי מכירות ברשת, ורכשתי דברים ב MAIL ORDER כשגרתי בארה"ב לפני 15 שנים, ממוכרים מפוקפקים, ומרשימות ברשת, וכו'. היו לי המון הצלחות והרבה חסכון, היו גם כמה פאקים רציניים. ב EBAY אני אישית מסרב לקנות, לדעתי PAYPAL שבבעלותם הם רמאיים. אני לא יחיד, ראה אתר כמו NO TO PAYPAL וכו'. יש כמובן גם הרבה מוכרים הוגנים וטובים ב EBAY. רק שהסיכון ומפח הנפש לא שווים זאת.

אתה צודק חלקית

אני מדבר מנקודת מבט של מי שמקזז את המע"מ לצורכי עסק, ורוכש בבת אחת ב 200-300 דולר ואז מחיר המשלוח יותר שולי. שים לב שהחיוב שלהם של 20$ זה מינימום. בכל מקרה, כרטיס ביותר מ 60$ חייב מעמ עם המכס מזהה את המוצר והמחיר, וזה לא קשור ל MUSTOP. כל משלוח לארץ, גם של ספר מאמזון במחיר כזה, יחויב מע"צ. ה 12$ מכס זה רק מע"מ, וזה החוק. אם תרכוש פעם מוצר ותשלח ישירות ב DHL תראה שהם מחייבים על עלויות המכס/שחרור/וכו' עוד הרבה יותר מזה.

למעלה