אני מעולם

יום.

New member
אני מעולם

אני מעולם לא נאנסתי וחבל...... כי אם הייתי נאנסת היה לי הרבה קל במקום זה אני צריכה להסתפק בכל מיני מעשים ונסיונות למינהם זה אף פעם לא היה מספיק בשביל להתלונן על זה אז פשוט נשארתי עם זה לבד..... ממשיכה עד היום לסבול בשקט את כל מה שהוא רוצה לעשות עלי ובי ומתפללת שלא יגמר בי הכוח להתנגד יום

*jenny

New member
חס וחלילה...

אל תאחלי לעצמך דברים מהסוג הזה! את צריכה להגיד- הלוואי ולא הייתי מותקפת כלל... לא היה לך קל יותר, זה אף פעם לא קל, ככה זה, אבל צריך להתמודד עם זה, להתחזק, לעבוד קשה ולדעת שאת לא בודדה במערכה. אנחנו איתך ותמיד יהיה ל למי לפנות לעזרה. אל תתיאשי, הכח בך לא ייגמר, הכח הוא מאגר בלתי נדלה אלא אם כן את משכנעת את עצמך שזהו, את לא יכולה יותר- את כן יכולה, את תמיד יכולה, זה רק קשה יותר, צריך להתאמץ יותר, אבל את יכולה וצריכה לעשות את זה. תתלונני, תספרי, את יכולה, זה מספיק, ברגע שבו זה גרם לך להרגיש לא בנוח זה מספיק. ובבקשה- אל תוותרי! ג`ני

הקוטלת

New member
יום

ג`ני צודקת... אבל אני יודעת מה את מרגישה. את לא בצד של הנאנסות ולא בצד של הלא נאנסות ואת מרגישה צורך להשתייך לאינשהו,גם עליי עובר אותו דבר,אבל אנחנו צריכות להודות לאל שבזה זה נגמר.. ולא סתם קוראים לפורום הזה ``נפגעות תקיפה מינית`` ולא ``נאנסות`` כי זה הכל-כולם משפחה אחת,עם הרבה כאב,אבל עם הרבה תמיכה... שלך, קוט

יום.

New member
נכון...

בחיים שאני לא רוצה להאנס אבל אם הייתי נאנסת היה הרבה קל כי יותר קל להצביע על זה ולהגיד זה מה שקרה לי אבל זה לא קרה.... ולי נהייה יותר ויתר קשה לשכוח שזה קרה וזה לא קרה ומה קרה בעצם? אוףףף הוא הפך אותי לכל כך מבולבלת יום

הקוטלת

New member
יום,חמודה...

אני איתך. גם אני לא חוויתי אונס,אבל אני הותקפתי מינית. זה לא הופך את זה לשום דבר. יש כל מיני סוגים של תקיפה מינית,ממעשי סדום-עד אונס והתעללות. חלק חוו זאת,חלק לא. חלק פה בשביל לעזור, חלק להיות נעזרים. לכל בנאדם יש פה את הקיום שלו ואת הסיבה שהוא פה,גם אם הוא לא מודע לזה... ואם את באת לכאן,יש לך סיבה, ורק את יודעת אותה... מאחלת לך רק טוב, קוט

למעלה