אני מסתכנת ב-outing

מוּסקט

New member
אני מסתכנת ב-outing

ומספרת לכם שבבניין שלי גר אחד המשתתפים שעולים היום לחצי הגמר בכוכב נולד. למה אני מספרת זאת? או! הכניסה היום היתה מלאה בילדות עם בלונים, סרטים, שנצים, אחולים וברכות. משעה 4:00 (יש נימוס!) התחילו לזמזם באינטרקום ולתמוהה למה לא פותחים להם את הדלת. "הם בהקלטות" כך אני, השכנה המרשעת עם הפודל שמשתין בשעה 4:00... "אין אף אחד בבית". ארבע זוגות עיניים מאוכזבות אך מבינות בהחלט התבוננו בי. ממש נצבט לי הלב.

אם אנחנו פותחים כאן עסקים

נינט קונה אצלנו פעמיים בשבוע סנדוויץ' חביתה, ביום שבת האחרון כל אקזיט היו, ואתמול ביקשתי אש מאהוד בנאי.

Islington

New member
אילו הייתי צופה בתוכנית הזאת, הייתי

מבקש.. אבל אני לא.. אח שלי רואה את זה... תבקשי שיחתום "לשי חברי משכבר הימים,"...

shellyland

New member
די! לא נכון! אני לא מאמינה

שלא סיפרת לי את זה כשהייתי אצלך. ולחשוב שבמקום לשחק עם הכלב החירש שלך הייתי יכולה לארוב לו בכניסה לביניין...

עִידן

New member
אין טעם.

הטרקטיבי מ"כוכב נולד" התחרה כבר בשבוע שעבר. זה לא הוא.

צימעס

New member
כי "א-" היא תחילית שהופכת את המשמעו

ת ואז אם משהו אינו טרקטיבי, הוא א-טרקטיבי.

shellyland

New member
בדיחה מטולאית

במטולה, שהיא עיר מיתולוגית עבור אלה מאיתנו שגולשים בפורום תרבות עברית, יש מצפה ובו מכונה כזאת עם הקלטה של איש שמסביר מה רואים מהמצפה. האיש הזה מספר שם על מרכז קנדה, שיש בו הטרקציות רבות. ממש כך. שמעתי במו אוזניי (יותר מפעם אחת). מכיוון שזה נורא הצחיק אותנו - החלטנו לאמץ. באותו אופן אנחנו אומרים גם: בססיבי, פנטילי וכיו"ב. את מוזמנת להציע הצעות נוספות. וכמו שהסבירה צימעס: ההיפך מטרקצייה זה א-טרקצייה.

עִידן

New member
בנוגע לבססיבי, פנטילי וכו' -

אמנם התחילית כאן היא לא "א-", אבל לפי החוק, אם המילה מתחילה ב-א', יש להוריד את כל ההברה.

הבוס שלי הרבה פעמים

אומר מילים ב-ה' במקום ב-א' או ע' (כמו ארקדי ב-התהלף) נורא מצחיק. נראה לי שזה קורה לו כשהוא רוצה להדגיש את המילה ואומר אותה לאט.

למעלה