לפחות אני מבינה את השפה גם אם לא את התוכן... <מיכלי מוכנה לקבל שיעורים אישיים באידיש מנועם>
מ מחפשת דרך New member 28/8/03 #21 לפחות אני מבינה את השפה גם אם לא את התוכן... <מיכלי מוכנה לקבל שיעורים אישיים באידיש מנועם>
מ מחפשת דרך New member 28/8/03 #22 טוב אז לפחות תלמד אותי משהו יעיל... יש לך כמה קללות ממש אבל ממש טובות באידיש? ?על כל צרה שלא תבוא>
ד דער משכיל New member 28/8/03 #23 פעם העליתי לינק בפורום יידיש על קללות ביידיש אחפש בשבילך הלינק יותר מאוחר
מ מחפשת דרך New member 28/8/03 #24 תודה יקירי ../images/Emo140.gif מה שלומך ככה? ומה אתה עושה ב-2 לפנות בוקר פה?
ד דער משכיל New member 28/8/03 #25 לא ידעת שאני ציפור לילה סתם היו לי לאחרונה כמה שבועות עמוס בעבודה, ולא היו לי זמן ללמוד, אז נשארתי ער עוד קצת להשלים הפעריים. שלומי מציון, ותודה על התעניינות כוס קפה היו לך כבר ?
לא ידעת שאני ציפור לילה סתם היו לי לאחרונה כמה שבועות עמוס בעבודה, ולא היו לי זמן ללמוד, אז נשארתי ער עוד קצת להשלים הפעריים. שלומי מציון, ותודה על התעניינות כוס קפה היו לך כבר ?
מ מחפשת דרך New member 28/8/03 #26 היה. והיה מצויין!../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo96.gif הבוקר לא התעצלתי, הכנתי סלט וטוסט משובח. וגם קפה. אוטוטו אני הולכת להתחיל לארגן אוכל לשבת. במשפחה טוענים שאם אמשיך ככה אוכל להתחתן כבר...
היה. והיה מצויין!../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo96.gif הבוקר לא התעצלתי, הכנתי סלט וטוסט משובח. וגם קפה. אוטוטו אני הולכת להתחיל לארגן אוכל לשבת. במשפחה טוענים שאם אמשיך ככה אוכל להתחתן כבר...
מ מחפשת דרך New member 31/8/03 #28 המםם... ../images/Emo3.gif צ'ולנט, פשטידה, בורקס, מרק, בשר עם בטטות בתנור, קרמשניט. מספיק?