אני מסיים את תפקידי

כהןניר

New member
אני מסיים את תפקידי

אנשים צעירים יקרים ואהובים שלי: בימים אלו אני מסיים את תפקידי לאחר כשנתיים, סיום חוזה העבודה שלי כמלווה של התנועה המדהימה הזו שלפני לא מעט שנים בזכותה הגעתי עד הנה, כחניך לא כל כך פעיל בצופי תל"ם. זה היה משמעותי וכייף לפגוש ולהכיר כל אחד ואחת מכם. אני הולך לעשות דברים אחרים לגמרי חלקם כאן וחלקם שם,אך יש סיכוי רב שאפגוש בכם בשבילי החיים השונים. תודה לכולם, לצוות במשרד, לרכזים והכי הכי הכי לכם אהובים. ועוד עצה קטנה לפני הפרידה זכרו אנשים צעירים תמיד שינו את העולם. בהצלחה שנה טובה עם המון בריאות, אהבה ומימוש משמעותי אוהב מאד נירניר

גולדי14

New member
ניר...

שמחתי מאוד להכיר אותך, היו שנתיים מהנות ביותר ותרמת לי דעות אחרות לדברים שאני כבר יודעת וגם חידשת לי... וגם אם נראה שזלזתי מידי פעם הקשבתי והעמקתי במה שלימדת.... בהצלחה בדרכך החדשה... אוהבת המון, ענבר.

lasl

New member
ניר היקר

אני רוצה ממש להודות לך על עבודתך הנפלאה והמדהימה! כל כך תרמת לתנועה שלנו בכלל, לסניף שלנו בפרט ולי עד יותר בפרט... אין לך מושג עד כמה אני מעריכה את הזמן שהקדשת לנו. אם זה בשבת כלה המדהימה שהעברת, אם זה בדיונים המעמיקים שהנחת או בכתיבת מדור פרשת השבוע באתר ובכלל, תמיד היית שם בשביל כל אחד ואחת ובאמת באמת תמכת בי המון ולמדתי ממך המון. אני רוצה לאחל לך את הכי טוב שבעולם! באמת מגיע לך! שרי

נ ו ע ם ד

New member
ניר,

אני מצטרפת לתודה של שרי. באמת למדתי ממך המון. ביחד עם התרומה הענקית שלך לתנועה כולה- , פרשת השבוע, הלימודים המעניינים בכנסים.. גם יצרת קשר עם כל אחד בנפרד- שאני ושרי כתבנו את הדרשה עזרת לנו מאוד,הכנס בית מדרש שהיה מדהים ובכלל, ואני יכולה להגיד שהמון ממה שאני יודעת ביהדות למדתי ממך. ואני ממש מעריכה את זה. שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעשה בהמשך. ! נועם וד"א, יש סיכוי שנראה אותך עוד בבית מדרש ..?

noam tapuzy

New member
ניר היקר!../images/Emo63.gif

אני מוכרח להגיד שכ"כ חבל לי שאתה עוזב..אני מעריך אותך מאוד בתור בן-אדם, חבר, ומורה. אני שמח ומודע לכבוד שנפל בחלקי ללמוד ממך בבית המדרש בצורה שכ"כ מאפיינת אותך. תחסר לנו מאוד כקהילה ולי בפרט..הדבר האחרון שרציתי לומר לך זה תודה..תודה על כל מה שלא הספקתי להודות וגם בהצלחה בהמשך דרכך.. אנחנו צריכים לסכם מה יהיה עוד עם הבית מדרש.. ותשמור על קשר ! אוהב נועם

nitram

New member
ניר היקר [=

שמחתי להכיר אותך במסגרת של נוער תל"ם, אני יכול לספר לך שלמדתי ממך המון באמת-המון! הקשר שלי איתך היה עבורי מאוד משמעותי, במיוחד בחווי"ה. שמחתי להכיר אותך!
בהמשך הדרך! שבת שלום ומבורך מרטין

snuff

New member
תודה על תרומתך הרבה בתנועה ובהצלחה בהמשך דרכך

שמחתי לעבוד לצדך ואשמח להמשיך להיות עמך בקשר. שנה טובה והרבה הצלחה בהמשך דרכך הראל צ'רטק

למעלה