אני מנסה

Janis Joplin

New member
אני מנסה

ללמד את אמא שלי לאהוב את פינק פלויד, הדורס ולד זפלין, זה לא ממש הולך בינתיים
הצלחתי לגרום לה לאהוב דברים אחרים אך זה לא עובד עם פינק וזד אפלין (כמו שאח שלי אומר). האם מישהו מכם ניסה משהו כזה והאם זה עבד?

ג´אניס חביבתי...

אין לי מושג מאיזה דור אמא שלך... אבל בכל מקרה~לדעתי את לא צריכה ללמד אותה לאהוב להקות מסוימות-זה הטעם שלה והיא תבחר...אבל אם את שומעת מוסיקה ממש הרבה ובווליות סביר,היא עוד מסוגלת להתרגל לזה,ונחשי מה? יומ אחד עוד תגלי אותה מזמזמת אחד מהשירים של הלהקות הנ"ל,או שורקת לעצמה את המנגינה.... (אם זה עבר על אבא שלי עם אביב גפן-זה יעבוד על כולםםםםם) טלטול

גלי®

New member
א. אני לא יודעת למה צריך "ללמד"

מישהו לאהוב משהו ... היית נהנית לו אותך היו "מלמדים" לאהוב דברים שאת לא אוהבת ? ב . גם אני לא "אוהבת" את כל מה שלד זפלין או פינק פלויד עשו , אלא שירים מסוימים ... נראה לי טפשי למדי לאהוב את כל מה שאומן עושה , מבלי לבדוק אותו לעומק , מצטערת ... בהחלט ייתכן שהיא תמצא שירים שאליהם היא תתחבר יותר , ושירים שאליהם תתחבר פחות , אבל בין זה ובין "ללמד" אותה לאהוב (ע"י טפטוף בלתי פוסק = עינוי סיני...), יש פער גדול למדי , לא ?

סיקסטיז

New member
דווקא כן

:) הכוונה היא שאבא שלי הוא מקור ההשראה והלימוד הגדול לגבי המוזיקה הזו ואםילו יצא לי לשמוע יחד איתו שירים ואני שמח שהוא לימד אותי , כמובן שקודם הייתי צריך להגיע לגיל 16 ולשמוע את השיר - BREAK ON THROUGH דרך מכונית בפול ווליום כדי לחשוב - וואוו איזה מוזיקה מגניבה ומשם לאלבום הכפול של הדורס והביטלס והשאר היסטוריה (בשבילי לפחות ) - לד זפלין, דיפ פרפל , אוריה היפ , ג´טרו טול , ג´ניס ג´ופלין , פינק פלויד ועוד ועוד... [email protected]

Janis Joplin

New member
אל תדאגי גלי

אני לא מכריחה אף אחד!!! פשוט יש הרבה דברים שפעם היא לא התחברה להם ועכשיו היא ממש מתה עליהם. יש לנו טעם מאוד דומה במוזיקה- זה נורא כיף! אני לא מתכוונת להכניס אותה לקופסת סקינר !!!!

Janis Joplin

New member
במחשה שניה זה יכול

להיות ניסוי מעבדה מעניין בשביל מישהו עם ראש חולני ביותר!!!

אני קניתי חולצה של הזד אפלין האלה

ואמא שלי עושה "בזמני היה זמר כזה..."
נקרעתי ואח"כ ניסיתי להסביר לה שהם היו להקה...ופה תמו השיחות שלנו בנושא... גלי את ודוד שלי קיבלתם אצלי ח"ח גדול מאוד!! שאתם לא כמו כל ההורים!!!!!!

גלי®

New member
צ´מעי , דפנולה , אני מוכנה לנסות

לשמוע כל סוג מוסיקה (והבת שלי , שמשמיעה לי מושיק עפיה בשנות הפנאי , יכולה להעיד על זה !) אבל , אני לא מוכנה שישטפו לי ת´מח בסוג מוסיקה שאני לא אוהבת ! אני לא מכריחה ת´בת שלי לשמוע מוסיקה שהיא לא נהנית ממנה (עד לפני שנתיים , אני הייתי זו ששמעה אסיד וטראנס והיא לא אהבה את זה ...) , אז אני מצפה ליחס הוגן בתמורה ! והעניין הוא לא סוג המוסיקה , אלא העקרון ... הבנתוש ?

TheDUKE

New member
את אבא שלי לא הייתי צריך ללמד...

להפתעתי הרבה, יום אביב בהיר אחד, השמעתי כהרגלי שאת מיטב שירי דיפ פרפל, ואבא שלי צעק משהו... הייתי בטוח שזה "תנמיך את המוסיקה", אחרי שהנמכתי, הוא צעק שוב (אבל הפעם שמעתי בבירור) "תגביר את המוסיקה!" סבבל´ה לא? אה וזד אפלין?!?!?!?

רואן

New member
../images/Emo74.gifאיזה שירים ניסית ללמד אותם ?|ת

לכל להקה יש את השיר למתחילים .פינק פלויד : לראות את אמילי משחקת, DOORS : רוכבים בסופה ולד ZEPPLIN : מדרגות TO HEAVEN שירים עם הרבה דבש ,אחר כך זה יהיה יותר קל לאוזן הכבדה.

למעלה