אני מנסה לתרגם קצת מהsrd

אני מנסה לתרגם קצת מהsrd

בשביל עצמי למשחק של דידגין ויש לי שני שאלות ובטח יהיו עוד מה זה : ft.? LB.? cp? oz.? canvas (sp.yd(

DDN

New member
מה שאני יודע

FT - רגל, קיצור של FOOT, שזה 30.48 סנטימטר LB - ליברה, יחידת משקל, 2.205 ק"ג. CP - פ"כ - פיסת (מטבע) כסף CANVAS - סוג של בד/עור, משהו קשיח, בדומה לג'ינס. בערך (מזרון של זירות איגרוף/היאבקות זה מהחומר הזה) OZ - אין לי שמץ למה הכוונה. אני מכיר OZ אחד, שהוא קוסם רשע בוגד וקומוניסט מארץ הקרויה על שמו. SP - מטבעות כסף.

iguessgrampy

New member
oz זה ounce ממה שידוע לי

אבל אני לא יודע כמה סמ"ק זה. ואם זה בכלל נוגע לנוזלים או מוצקים. יש הבדלך בין oz באנגליה לoz בארה"ב?

ounce

בעברית זה אונקייה. אם אני לא טועה זה משהו כמו שמינית או 1 חלקי 18 של קילו.

iguessgrampy

New member
cp זה כנראה פיסת נחושת שהשווי שלה

הוא עשירית או מאית פיסת כסף.

DDN

New member
בהחלט יש בעיה.

כמו שנאמר, FT זה 30.48 ס"מ (או 0.3048 מטר) LB זה 2.205 ק"ג. המר את המידות למידות אירופאיות (מטרים וק"ג), ספר השחקן בעברית עשה זאת.

BluePrint

New member
יש תוכנה שעושה זו יותר בקלות.

אם לא תמיר את המידות, תצא לך שיטה של גיבורי על: 5 feet בשניה זו הליכה רגילה, 5 מטר בשניה זו ריצה מהירה.

אוקיי סימתי לתרגם את טבלת הציוד

חוץ מכמה דברים מקווה שתעזרו: Grappling hook Barding Lantern, bullseye Lantern, hooded Waterskin Smokestick Sunrod Tanglefoot bag Tindertwig Thunderstone Keelboat Hireling, trained Hireling, untrained Coach cab תודה מראש לכל מי שיעזור

naring

New member
הנה חלק מהדברים.

Grappling hook - אנקול, קרס. Barding Lantern, bullseye - עששית ממוקדת Lantern, hooded - עששית מחופה Waterskin Smokestick - מקל עשן Sunrod - פין שמש Tanglefoot bag - שק לוכד רגל Tindertwig Thunderstone - אבן רעם Keelboat Hireling, trained - שכיר מאומן Hireling, untrained - שכיר ללא אימון Coach cab - כרכרה

למעלה