אני מנסה להבין משהו....

hilasapir

New member
יאי פתאתי את חידת השטולה

זאת איה!!!! אבל צריך להוסיך גם את הקטע של ניצן שכנראה יחשדו בניצן..

Titush Black

New member
או מי גאד!../images/Emo2.gif

זה כל כך פשוט ש... ש... שזה גאוני! אם זה באמת נכון זה פשוט גדול! אני בשוק איך לא חשבתי על זה מקודם? יפה מאוד! זה בהחלט הגיוני ואני נוטה להאמין לזה. ח"ח. תיתוש

הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יוווווו הלוואי שזה יהיה נכון כי זה אומר שנראה את הילי!!!!!! כבר מלא זמן היא לא הייתה !!!!!!!!!! לא משנה לי איך אבל שאיה תחזור!!!!!!! א
י
ה ת
ח
ז
ר
י !!!!!!!

hilasapir

New member
למה???

טוב יאללה בוא נסביר לך....קודם כול בוא נסתכל על היכולות: האמת היה לי תאוריה הרבה יותר עמוקה שלא היה ברור אם זה בת או בן.... עכשיו שזה בת...והיכולת כול כך עוזרת למשימה....איך מטמטיקה עוזרת למשימה??? מה שהיא לא תהיה (נעשה את עצמנו לא יודעים) הרי אז היו לוקחים את אבי שיבנה כמה תוכנות שיבצעו את המטמטיקה הזאת... אלה...אהמ...סימנים מחשידים...הורים בשליחות...אפשר לסחוט בעזרת זה...(אני לא יענה על בורות שתשאל איך אפשר לסחוט) נגיד אבל אפשר לקרוא אחד של השני ככה שישר יגלו את זה....וואי יש מלא הסברים למה לא היא....

אני חושבת שזאת רוני!../images/Emo58.gif

אני חושבת שרוני היא השתולה... ודבר שני איה כן מתה . אפילו כשאבי קורניק התארח בפורום באתר ערוץץ הילדים הוא אמר שהמטוס של איה התרסק בלב ים ואין זיכוי לצאת מזה.. וזה לךא הגיוני שאם היא הייתה חייה אז לא היו עושים טקס זיכרון! נראה לי שזאת רוני השתולה .. כי בזמן האחרון היא טיפה מתנהגת מוזר...

hilasapir

New member
אוקי...אז יש לי מספר שאלות אלייך..

1.למה רוני היא השתולה +הוכחות....מתנהגת מוזר יכול להיות משחק רע...או תסריט רע... 2.למה נראה לך שאיה מתה +הוכחות+נימוקים 3.מתערבת איתך שאת טועה!!

שכטרון

New member
ששמים סמל ספויילר../images/Emo59.gif

כותבים את מה שאת יודעת/חושבת בגוף ההודעה. אחרת, מה זה שווה?

hilasapir

New member
טעות!!!! אך ורק אם יודעים!!!

דיי מהעונה השנייה הפורום איבד ערך....פעם לא היה לי אומץ לפתוח הודעה כול ההודעות שלי היו נצל"שים.....

hilasapir

New member
שרשור שלם....

ואיש לא הגיב לשאלה שלי בקשר ללמדא כלומר זה לא דבר ברור כלומר גיורא חשב שאנחנו יותר חכמים ממה שאנחנו?

Titush Black

New member
השמיניה צריכה לחשוב כדי שהלמדא

קלאוד תעבוד מה סיבה הפשוטה שזה מה שמעיל את המכונה. בט'8 אלה היו הגלי למדא שלהם שעברו דרך הLSRים. השמיניה פותרת משימות? נו ברצינות. עד כמה שהם חכמים הם ילדים. ובלי סיבה טובה,אבטחה של הממשלה וכל הפרויקט הזה לא היו מפעילים חבורת ילדים בני 16 כדי 'להציל את העולם'. הם מגיעים לשם,מקבלים משימה, כל אחת הרי חושב מה צריך לעשות והמחשבות שלהם אמ... "נשאבות" (נגיד את זה ככה) לתוך המכלים. לכל אחד "כדור" משלו, צבע משלו, והמחשבות שלו. בזכות הלמדא קלאוד את יכולה ללמד אנשים דברים בשניות. נגיד שאת רוצה ללמד ילד מטמטיקה אז במקום ללמד אותו שלב שלב את פשוט מעבירה את המידע למוח שלו וככה הוא לומד. ולפי מה שהבנו מהמסכות, זה גם יכול לגרום לאנשים לעשות מה שאומרים להם. וכמובן, שהשמיניה זה המבחן הראשוני. מקווה שהבנת או שעניתי על השאלה שלך. עם לא אני אשמח שתסיברי לי יותר למה התכוונת. תיתוש

hilasapir

New member
לא ולא הם גם משמשים כשב"כ

הלמדא קלאו זה דבר נוסף!!!! נגיד והם מפעילים אותו אז מה בדיוק משדרים למסכות???? וגיורא גנב את ההמצאה מספר מדע בידיוני אחד....ברח לי השם שלו.... למה זה צריך שהם יפעילו אותו??? הרי יש מספיק קבוצות ניסוי שעושים עליהם ניסויים (בדרך כלל חילים) למה דווקא על השמנייה??? למה צריך יכולות בשביל זה???

למעלה