אני מנסה לא להתעצבן,

עמיתוש

New member
אני מנסה לא להתעצבן,

כי הפורום הוא ככה מלפני שנה [אולי יותר] - אך שמתם לב להליך פה? יש כמה שכותבים פה במהלך השנה, הם ורק הם מגיבים אחד לשני, ורק תקופה לפני מפגש כשמתחילים להתארגן או תקופה אחרי מפגש שכולם עדיין להוטים אחרי הפורום כווולם שקטים והפורום הופך לחלון מסרים של 4 אנשים [לא שאנחנו ממילא המון בפורום, אבל לא משנה]. בגלל זה, אני חושב שיהיה דבילי להשקיע בעוד הודעה. סתם בזבוז הזמן שיש לי.

QuEeN oF mE

New member
אתה דיי צודק..

גם אני מרגישה שלא הכי מגיבים לי וזה. אבל שמע אי אפשר להכריח אנשים להגיב להודעות.

עמיתוש

New member
צודקת.

מצד שני, אפשר לחטוף אותם ולהחטיף להם מכות. אז, אולי, הם יבינו את הרמז.

אתה יכול להיות בטוח

שגם אם לא מגיבים, אז תמיד, אבל תמיד, קוראים. טוב, אני לא אעשה הכללות, אז אני אגיד ש- אני תמיד קוראת כאן, ולפעמים, מפאת חוסר זמן, או, אני מודה, לפעמים זה גם מפאת חוסר כוחות, אני לא תמיד מגיבה. פעם, גם אני הייתי כמוך... בפורום הזה ובפורומים אחרים שהייתי כותבת בהם. הרבה פעמים היה קורה שהייתי כותבת הודעה, משקיעה בה זמן, אנרגיות ומחשבה, ואז בקושי אדם אחד היה מגיב עליה. כן, זה פגע. עד שגם אני מספר פעמים ציינתי, כמוך, שזה מפריע לי, ואז פתאום אנשים כתבו, ואמרו, שזה שלא מגיבים זה לא אומר שלא קוראים, או מתייחסים, או שאוהבים פחות, או משו, זה פשוט אומר, שלא תמיד יש זמן או חשק לכתוב... מצד שני, אני אומרת לעצמי- וואלה, אתה צודק, עמית'וש, כי אם אנחנו נשאיר את הפורום ככה, 'מוזנח' כפי שהוא, בסופו של דבר הוא ייעלם, בין אם נרצה או לא. צריך להפיח בו רוח חיים. אני מבטיחה, מבחינתי, להשתדל לכתוב ולהגיב כמה שיותר. וגם אם לא תמיד יוצא לי, אז רק שתדע, עמית, ושתדעו, כולם, שאני תמיד, אבל תמיד-תמיד-תמיד, קוראת כאן, את המילים שלכם, וגאה להיות חלק מהפורום הזה. מוסכם?

TiKi PooH

New member
../images/Emo80.gif אתה צודק. ../images/Emo80.gif

אני אומרת שאתה צודק, אבל קל לזרוק מילים. דווקא יש לי זמן מידי פעם לכתוב תגובה, אני דווקא קוראת הכל, תמיד, כבר כמה שנים. אני דווקא אוהבת אתכם ואני שמחה לקרוא שטוב לכם, ועצוב לי לקרוא שרע לכם. אבל אני כבר לא מרגישה נוח כל כך לכתוב פה כמו פעם. לפניי שנתיים, לא יודעת כמה פעם. לא מפחדת שתאכלו אותי או תכעסו או משהו כזה, פשוט כבר לא מרגישה חלק מהמעגל הזה, למרות שאיכפת לי מכולכם. חוץ מצזה שהרבה הודעות פה מופנות לאדם אחד, או כוןללות דברים שרק לבן אדם אחד מדברים, וזה די הגיוני כי כמה אנחנו כרגע בפורום כולל קוראים סמויים שכותבים פעם בשנתיים ? לא הרבה בכלל. אתם צודקים בכל מקרה. קשה לי להבטיח אבל אני מבטיחה להשתדל ולנסות להגיב פה על כל דבר שיש לי מה להגיד עליו, אפילו הקטן ביותר.

דיתוּש

New member
לפעמים באמת אין זמן.

אבל אני נכנסת לפה לפחות פעם ביום, ותמיד תמיד תמיד קוראת. משתדלת להגיב, כשיש לי מה לומר בכלל... באמת קצת חבל לי, שאנשים להוטים מהפורום כשיש מפגשים, וכשזה נגמר, זהו. כאילו באו רק בשביל זה, ובעיקרון הפורום לא כ-ז-ה מעניין אותם. אבל אני לא אומרת, רק מקווה שאנשים עדיין פה, אם לא בתגובותיהם - לפחות ברוחם הקוראת.

למעלה