אני מנסה, ולא מצליח...

dorlerner

New member
אני מנסה, ולא מצליח...

אני מנסה כבר כמה ימים לרשום ביומן חלומות שלי, את החלומות, אבל אין לי חלומות, בלילה הראשון שהחלטתי שאני ירשום את החלומות, אז באמת היה לי איזה חלום אחד שזכרתי, אבל מאז אני לא זוכר את החלומות כשאני קם בבוקר, למישהו יש דרך להציע לי, כדי שאני יוכל לזכור את החלמות ? (יכול להיות שאני לא זוכר את החלמות בגלל שאני ישן רק איזה 6 - 7 שעות ?? ..)

amit469

New member
אההה ...

זה בא עם הזמן כל ליילה תגיד "כשאתעורר אזכור מצוין את כל מה שחלמתי" 5-10 דקות ותלך לישון בבוקר תעשה את השלבים הרגילים .. אם אתה יודע אותם : עצום עניים תשאל את עצמך מה חלמת ואל תתן למחשבות לזרום למוח . עם כמה זמן זה יבוא .. אני למשל בעסק חודש וכמה אני יודע .. אני זוכר 4.5 עמודים של חלום בד"כ או 3.5 בהתחלה לא זכרתי כלום :) בקיצור : לך לפי השלבים ותעשה מה שאמרתי לך תוך כמה ימים תזכור עד עמוד שלם ולאט לאט זה יהפוך ל4,6,7,8,9, וכ"ו בהצלחה .

Bluescale

New member
תיקון או הוספה

יותר טוב ליזכור יותר חלומות עם פחות פרטים מאשר חלום אחד עם הרבה פרטים. עמית, תעבור על שלבי הrecall שכתובים בספרון. אתרגם עבורכם לעיברית: 1. סוגסטיה בלילה - בדיוק כמו שאתה ציינת עמית. 2. התעוררות בבוקר - לא זזים מיל' ונשארים עם עיניים עצומות 3. סוגסטיה אסוציאטיבית "אתחיל ליזכור עכשיו את החלומות" 4.נזכרים בפרטים ונותנים למידע ליזרום 5.רושמים נקודות בלבד במחברת ולכמה שיותר חלומות שאפשר. 6. ברגע שהמידע נרגע חוזרים על הנקודות ומרחיבים בפרטים נוספים (את השלב הזה מומלץ לעשות יישר אחרי שלב 5 אבל ניתן גם לשחזר מידע אפילו כמה שעות אחרי עבודה - כמו במקרה שלי) 7.מתעוררים עם חיוך כי זכרתם יותר מחלום אחד (אני מגיע לפעמים ל 4 עד 5 חלומות ללילה אחד עם הרבה פרטים) מקווה שעזרתי פבל

amit469

New member
למה אתה מתכוון ב3 ?

למשל היה לי חלום שההורים שלי מתגרשים :S (לא קרובים לזה בגרוש :D) ומשהו לא קשור על 2 חברים שחיפשו חומר על מלחמה באתר morfix .. זה נחשב 2 ?

EndOfAllHopes

New member
המממ

3 - המוח מקשיב לך, אם תגיד "עכשיו אני אזכור חלומות", הוא ייצית ותזכור חלומות. אני חושב שכל רצף של זיכרון זה חלום אחד

למעלה