אני מנותקת או מה?

odery

New member
אני מנותקת או מה?

ממתי זה שיר של עמיר בניון? אם תאמרי לי מילים: עמיר בניון ואסף אטדגי לחן: עמיר בניון אם תאמרי לי שאני האיש שאיתו רצית ללכת איתו רצית ללכת אהבתנו לא תבער בני עשרים היינו זה היה מזמן עכשיו זה זמן שצריך ללמוד על אהבה קצת אחרת ואם לא ידעת שעכשיו לך אומר את השפיות שבתוכי, את דבר מאוד יקר ואם הענקתי לך רק רגע מאושר קווים שעל פני עוד מבשרים לך שחברך הטוב אני אהיה לך אם תאמרי לי שדמותי כתובה על ליבך בכל רגע כמו כתובה על סלע אולי אחכים ואז אדע שום דבר איתך לא לחינם היה לא יהיה מקום שבו ארצה להיות אם את לא שם בכל רגע זה נמצא בשירונט...

אתי Z

New member
זה שיר מתוך הדיסק של גידי גוב

בקצה ההר, השיר נקרא "אם"

odery

New member
אופס

טוב,אני מקווה שאטדגי כתב ועמיר רק סימן את הפסיקים...זה כ"כ לא התחבר לי לטקסטים שלו...

חחחח

שמעי מאוד סביר שזה יהיה שיר של עמיר. מה שאני מתכוון זה שככה אני גם מרגיש לחברים לא בקטע המיני כמובן אבל לפעמים הם הדבר הכי חשוב ואתה אוהב אותם כמו המשפחה. מקווה שהבהרתי את עצמי פחות או יותר כי אני לא כזה ברור.

ליעוד

New member
וואלה אחי...

לא הבנתי איך קישרת בצורה כזאת את השיר הזה? זה השיר הכי יפה בדיסק! והוא פשוטו כמשמעו.. (כנראה על בחורה מהמניין..חח) שבוע טוב.. ליעד

משה חפץ

New member
לא נורא...

יש עוד איזה שיר שעמרם כתב והוא לא כ``כ מתחבר לטקסטים שלו. בעיניך היא מלאך... זה עמרם אי אפשר לדעת מה הוא טומן בחובו וזאת הסיבה שאני אוהבו...

למעלה