אני ממש

אני ממש ../images/Emo7.gif

כל הסופש הייתי במצב רוח רע - פשוט עצובה. יש לי הרגשה שלאשנים כבר קצת נמאס מזה שאני שבוזה - שנגמרו ימי החסד שלי, מצפים ממני לתפקד בעבודה ובכל מיני מפגשים חברתיים אבל אין לי כוחות. שבוע שעבר הייתי יותר בסדר ועכשיו חזרה העצבות וחזר הייאוש ובגדול. ואין לי עם מי לחלוק את זה כי אף אחד לא מבין וכולם כבר מצפים שאני אהיה בסדר. אבל אני לא. הראש שלי לא עובד. אין שום דבר שאני יכולה לעשות שיקדם אותי לעבר המטרה. הכל דורך במקום ומייאש אותי כל כך ...

blue4u2

New member
דנדי, מבינה אותך../images/Emo70.gif

קחי בחשבון שלכולנו יש את התקופות האלו בחיים שכלום, אבל כלום לא מסתדר ולא נעים ולא נחמד לנו. פתאום הכל מתנקז למקום אחד ונראה כאילו מוביל אותנו לבור ללא תחתית. אף אחד לא מבין את הרגשתנו ותחושותינו ו....הכל באסה אחת טוטאלית. קשה לקום מהמקום הזה, אבל אין ברירות, אז את צריכה לקום, לאסוף את השברים בעזרתנו כאן ולהמשיך הלאה. אל תתייאשי
- זה לא יעזור לך, יהיה בסדר, אני מבטיחה. שולחת חיבוק לעידוד ומקווה שתחזרי לאיתנך

Galit29

New member
עצה מכל הלב

נראה לי שכבר אמרתי את זה איפה שהוא ואם לא אז תסלחי לי על הבנליות והדביקות אבל תנסי להוציא מכל דבר רע את הכי טוב שאת יכולה ולראות בכל דבר שכזה מבחן ותעמדי במבחנים הקשים האלו ועם כל צעד רק תתחזקי. והלואי הלואי שנשמע ממך רק דברים טובים.

תודה שאת מזכירה לי...

אני לא אומרת בציניות, אני יודעת שבכל רע יש טוב וגם ברע הזה. תודה שהזכרת לי לחשוב על זה. והדברים הטובים: - טוב שנכנסנו להריון פעם אחת, זה כבר מסיר כמה דאגות יותר רציניות מהלב. - טוב שההריון נגמר בשלב מוקדם ולא יותר מאוחר. - טוב שהתמודדתי עם דברים קשים ומפחידים - זה חסך לי אלפי שקלים בטיפול פסיכולוגי בפוביות שהיו לי. - טוב שגיליתי עוד פעם כמה הבעל שלי מדהים ותומך. - טוב שירדתי 3 קילו בשבועיים האחרונים רק מזה שלא היה לי תיאבון...

tich

New member
כל כך מבינה ומזדהה איתך../images/Emo3.gif

אבל אין ברירה צריך להרים ראש להתאמץ מאוד לחייך
ולהיות נחמדה ולאט לאט החיוך מגיע ללא מאמץ ומצב הרוח משתפר.

מזדהה עם כל סעיף פה שציינת...

הכל אמת. באמת הכי חשוב לשמור על אופטימיות ומחשבות חיוביות. ואם באמת נכנסנו להריון פעם אחת, זה מספיק בשביל לדעת שהגוף יכול, הוא הוכיח את זה, וכל שנשאר הוא לתת עוד צ'אנס.. ובפעם הבאה...........גלידה!!!

קובולט

New member
יקירתי

אם אני אגיד לך שזמן הוא התשובה לפצע שלך את תדאי שזה לא נכון ולכן אני לא אשתמש בקלישאה הזו.... אבל אם את מרגישה שאת צריכה עוד זמן לעצמך קחי אותו בלי חשבון, עוד לא נולד הרופא נשים או משפחה שלא יתן לך עוד כמה ימי מחלה שתרצי אחרי מה שעברת, גם אני ניסיתי לחזור לשיגרה מהר עד שהבנתי שצריך זמן להתאבל, ולקחתי אותו ובכיתי והיתי לבד וראיתי את הבעלול היקר שלי נמצא איתי, והבנתי שוב שבחרתי נכון את הבחור שאיתו אני רוצה ילדים וחשבתי על הכל וניסיתי אלפי פעמים לסגור מעגל, בכל חודש עד לתאריך הלידה המשוער, לקחתי חופש וזכרתי את עצמי בהריון, התאריך הלידה המשוער נסענו אני והבעלול לטיול קטן וקבענו לעצמינו שזה מה שנעשה כל שנה.... כן הזמן עובר ומנסים שוב ושוב וזה מגיע ואז את כל כך בחששות שאולי גם הפעם יתפשל, אבל לאט לאט הזמן עובר לכולנו יהיה הריון בריא ארוך ומשעמם של תשעה חודשים ובסופם ניגע בילד/ה שיביא/תביא קצת נחמה והרבה שימחה לליבינו.

סנונית 1

New member
דנדי מתוקה../images/Emo24.gif

את מכירה את השיר "לקחת פסק זמן ולא לחשוב..... זה רק משבר קטן וזה עובר" אז תקלי על עצמך ואל תחמירי מצב הרוח הזה יעבור, גם ההרגשה הלא נעימה תעבור. ועד אז קבלי
לעידוד.

למעלה