אני ממש..

ShiRSAN

New member
אני ממש..../images/Emo15.gif

מרגישה פה כמו מטומטמת עם חוסר הידע הענקי שלי בנושא!! ובגלל שאני כל כך מטומטמת, רציתי לדעת קצת קצת קצת על הגזע של אזרי, ואם יש לכם קצת מידע על מה שגורם לה להפוך למישהו אחר אחרי המוות..כי אני הבנתי שזה ניסוי..אגב, יש מישהו שעשה קעקועים בהשפעת הסדרה? (לא דווקא מהפורום, והכוונה לקעקועים כמו הסימנים שיש על הגוף של אזרי וג'דזיה! ויש להן את זה על כל הגוף ואני חותמת לכם! הסימנים השחורים האלה...)

Lu Tze

New member
אם את יודעת אנגלית,

את יכולה ללכת לאתר הרשמי ולקרוא שם על הגזע שלה. אם לא, אי אסביר. אזרי היא בעצם שני יצורים סימביוטיים (שחיים ביחד) יש את אזרי, שהיא הטריל ויש את דאקס, שהיא השיצופן שנראה כמו תולעת כזאת. זה לא ניסוי, אבל לאחוז די קטן מהטרילים יש שיתופן כזה וזה נחשב לדבר די יוקרתי וצריך לעבור כל מיני מבחנים בשביל זה. נראה לי שזה התפתח בצורה טבעית. אזרי לעומת זאת, קיבלה את השיתופן פשוט בגלל שהיא הייתה הטריל היחיד בסביבה אחרי שג'דזיה מתה, בגלל זה היא מבולבלת גם, כי היא לא קיבלה שום הסבר בנוגע לכל העניין. ב-TNG גם הראו טריל, רק הוא היה שונה מהטרילים שראינו ב-DS9, אז כנראה יש כמה זני פונדקאים (הנשאים של השיתופן). כשאת אמרת שהיא חיה אחרי המוות אני חושבת שהתווכנת לזה שהעבירו את הפונקאי של ג'דזיה לאזרי (שוב, בגלל שהיא הייתה הטריל היחיד בסביבה). בנוגע לשיתופן הדקס ספציפית, היו לו 8 (נראה לי) פונדקאים (ואני לא בטוח לגבי הסדר) איזה מכונאי חנון, מתעמלת קרקע שהפרט המעניין היחיד בה היא שהיא שכבה עם בונז, פסיכות שגנב את הפונדקאי ונשא אותו במשך חצי שנה, עוד אחד שששכחתי את השם שלו, אבל אחרים כאן בטח זוכרים שהיה השגריר של הפדרציה לאימפריה הקלינגונית שהכיר את סיסקו לפני הרבה זמן ובגלל זה סיסקו לפעמים קורא לג'דזייה OLD MAN ואז יש את ג'דזיה ואזרי. אני מקווה שההסבר היה ברור, כי השעה עכשיו 1 בלילה ואני די עייף.

ShiRSAN

New member
תודה רבה!../images/Emo15.gif

והיו גם טרילים בחלל עמוק 9, המשפחה של אזרי וג'דזיה..(איזה פסיכי היה הרוצח, היה פרק שהוא שיתף איתן פעולה כדיי למצוא רוצח, ובסוף הן השתמשו בנשק מז'ה מגניב, כן..אני עוד מתלהבת!)..

Bajoran Preist

New member
תראי..

כמעט כל הטרילים היו בחלל עמוק תשע, חוץ מהפעם הראשונה שהופיע טריל אי פעם, שזה היה בהדור הבא, ואולי פה ושם ניצבים בוויאג'ר. בכל מקרה, הופיעו הרבה טרילים בח"ע9 עוד לפני המשפחה של אזרי. בח"ע9 למדנו בעצם את מרבית מה שאנחנו יודעים עליהם. והרוצח שאזרי נעזרה בו הוא אחד הפונדקאים הקודמים של דאקס, שבגלל שהוא היה רוצח הדחיקו את הזכרונות שלו, אבל בפרק מאחת העונות הקודמות גילו עליו.

Lu Tze

New member
ובנוגע לקעקועים,

לא שמעתי על קעקועים, למרות שבטח יש. אבל שמעתי על כאלה ששינו את האוזניים שלהם בניתוח לאוזניים וולקאניות. וגם אחד ששינה את השם שלו לקירק.

sysiphus

New member
קעקועי טריל

היה זכור לי שראיתי בחורות בכנסים עם איפור טרילי, והנה חבר שלי שלח לי את הלינק לאתר הזה, ויש בו תמונות של שתי בחורות עם איפור שכזה. קעקועים? למה לעשות כזה דבר, למרות שאני משוכנע שיש מספר אחדות או עשרות פסיכים בעולם שעשו לעצמם קעקועים כאלה.

TUVIX

New member
כן אבל זה לא אמיתי זה חינה כזה

יורד תוך יומיים

sysiphus

New member
זה יותר כמו איפור רגיל

שיורד עם מסיר איפור, לדעתי. למה לעשות נקודות טריליות מקועקעות, אלוהים ישמור...?

TUVIX

New member
כן אבל עד איפה הן עשו אותם ../images/Emo6.gifחחחחח

ShiRSAN

New member
הגעתי למסקנה!../images/Emo15.gif

אז ככה, אמא שלי טרילונית לחלוטין (גם אני! גם אני!) ואבא שלי הוא חצי קליגוני וחצי בן אדם..(אפצ'ו! זה פשוט מעניין מה שאני עושה מהמשפחה שלי).. אחותי יצאה יותר קליגונית-בת אדם מטרילונית, ואני יצאתי טרילונית..(כי אני פשוט חולה על טרילונים).. והחתולה שלי? היא סתם מצרייה..:]

ShiRSAN

New member
זה תמיד קורה לי..../images/Emo15.gif

בסוף אני מתפלאת איך אנשים לא קוראים לי רוסיה..(סליחה סליחה למי שנעלב..! עולה חדשה זה יותר מתאים?)

Iris Carmon

New member
חחח...

hochesh poiti so mnoi v kusti? (אני מקווה שאף אחד מהמנהלים לא יודע פה רוסית... יופי, עכשיו הם יבדקו מה זה אומר)

למעלה