אני ממש שמח שהם בסין...

הפגנות נגד ההפקה בגלל כשרות,כולל שריפת אולפני

הפקה ואיום על בכירים ?חחחחחחחחחחחח

גיל110

New member
תשאלי את עלי שלכת, עיריית ירושלים ועוד רבים

אחרים מה עושים חרדים למי שמאז לחשוב שונה מהם.

אבל הם לא חרדים!

ואת האמת - אפילו לא כל החרדים הם ככה. עשית מהם תולדות אהרון פינת סיקריקים, אפשר לחשוב.

גיל110

New member
לא כל החרדים כאלה?

תראי לי גורם חרדי אחד שיוצא כנגד כל המתרחש לאחרונה. אגב, שיהיה מרכזי כמו עובדיה יוסף.

יש חוק במדינה מי שעובר על החוק

נעצר ובהמשך נכנס לכלא. הדתיים אם הם עוברים על החוק מן ההיגיון והצדק שהם שווים כלפי החוק ואם הם עשו עבירה ישלמו עליה. אבל כמו שאני הסברתי ואמרתי לך פעמים רבות הדתיים האמיתיים הם אנשים נחמדים כי הם מתנהגים עפי מה שהתורה מכתיבה.ואם הם מתנהגים לא בהתאם לחוקי התורה אז הם עושים דבר שאסור להם לעשות ויקבלו על זה את הדין.

גיל110

New member
האמיתיים? בואי תראי לי אותם

האם זה חותמי כרטיס אד"י? אה לא, הם רק יודעים לקבל, לא לתת. האם זה המשרתים? אה כן, הם משרתים שנה ו-4 חודשים לא כולל מילואים וגם אז זוכים להטבות מפליגות כמו פטורים משמירות בשבת או בחגים במידת הצורך, תשלום לימודים מלא (מתי סטודנט חילוני מקבל תשלום מלא לתואר ראשון?) האם זה החופש? הם יכולים להתחתן איך שבא להם, חילונים לא וכופים עליהם להתחתן איך שהדתיים רוצים. הם חילונים ללא רישיון יכולים ליסוע בשבת? אה לא, כי לדתיים מפריע בעיניים אז פוגעים באחרים. ואפשר להמשיך עד מחר.

shoham95

New member
טוב עכשיו ממש ממש עצבנת אותי

תראה יש הרבה דברים שאני מוכנה לשמוע, על הדתיים ובכלל, אבל כשזה מגיע להכללות כאלה, ועוד בנוגע לצבא- מבחינתי אין שום דבר שמצדיק את זה. שום דבר. אז בוא ואני אסביר לך קצת על דברים שאתה, מסתבר, לא מבין בהם בכלל, ואומר רק מה שאתה שומע מהתקשורת. תן לי לגלות לך סוד: לא כדאי להקשיב לתקשורת, לא תמיד היא דוברת אמת והרבה פעמים היא מכלילה. להתגייס לצבא זה דבר שמאוד מאוד חשוב אצל דתיים לאומיים. מי שמשתמט- נחשב ממש לא בסדר. אין הרבה כאלה (ואם יש זה לא כי הם דתיים, אלא מסיבות אחרות- כל אחד וסיבותיו, ושום דבר לא מצדיק את זה כמובן. כמו שיש חילונים שלא מתגייסים), כי זה ערך שהוא מאוד מאוד חשוב לנו. בנוגע לשנה וארבע- קודם כל אגיד שלא מדובר בכל הדתיים אלא רק בחלק- יש דתיים שלא הולכים במסלול הזה- יש דתיים שמתגייסים ורוצים לשלב את הצבא עם לימוד תורה. אז מה הם עושים? הולכים לישיבה וגם מתגייסים לצבא. תורמים מאוד בצבא כמובן. הרבה מהם ממשיכים מעבר לשנה וארבע (בלי שמדובר בחובה- ערכיים או לא ערכיים? אני אומרת ערכיים. מאוד). אלו שמשרתים שנה וארבע- הם, כמובן, רק אלו שהולכים לישיבת הסדר (כך קוראים לישיבה אליה מי שהולך במסלול הזה הולך) ומי שהולך למכינה רגילה/ מתגייס בלי מכינה, משרת 3 שנים. הדתיים לא מקבלים שום הקלות. לא עושים מילואים? מאיפה הבאת את זה? תשלום לימודים מלא? הה? רק אל תמציא ואל תכליל. אתה בכלל לא מכיר את העולם הזה, ורואים את זה בתגובות שלך ובזלזול המטורף שלך בדתיים ובכל מה שקשור אליהם (אף פעם לא ראיתי אדם שכ"כ שונא דתיים) ובלי שום סיבה. אתה רוצה שיכבדו אותך ואת האמונה שלך, נכון? אז תכבד גם אנשים אחרים ואמונות של אחרים. הדתיים לא עשו לך שום דבר רע. תלמד לכבד גם אנשים שמאמינים בדברים אחרים ממה שאתה מאמין.

גיל110

New member
שישרתו כמו כולם ולא יקבלו מהמדינה תשלומי

לימודים, אז נוכל לדבר על שיוויוןץ בכל מקרה - עדיף שהדתיים לא יתגייסו. למה? כי אצלהם ההלכה תמיד על העליונה. בפינוי מתנחלים - הם מסרבים פקודה.מה הלאה? מי שרוצה להתגייס, שילמד לשים את ההלכה בצד.

shoham95

New member
תשלומי לימודים? על מה אתה מדבר?

על השורה האחרונה אני אפילו לא אגיב... זה הדבר הכי, תסלח לי, טיפשי ששמעתי בזמן האחרון. אם אתה חושב ככה באמת שנותר לי רק לרחם עלייך.

גיל110

New member
אולי לא שמת לב

אבל תשלומי כולל מלאים, כולל לימודים בישיבות. אז כן, זה מקביל לתואר ראשון שהחילונים לא מקבלים. ואל תגיבי. בעיניך זה טיפשי, בעיני זה כורך המציאות. ואני וחושב שחרגנו מנושא הפורום.

shoham95

New member
אני באמת לא מצליחה להבין על מה אתה מדבר

ממתי דתיים מקבלים תואר ראשון בחינם? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

גיל110

New member
הפוך גוטה הפוך!

הם מקבלים תשלום ישיבות, כוללים, אברכים, החילונים, הסטודנטים שנלחמים על עתיד המדינה, מקבל צינור.

shoham95

New member
טוב, זה מיותר

אם אני שואלת אותך שאלה מאתיים פעם ובכל פעם אתה לא תשובה שעונה על השאלה- כנראה אין לך מה לענות. אין לי כוח להמשיך להתכווח על זה, זה באמת מיותר, וכמו שאמרו לפניי- אתה לא מוכן אפילו לשמוע את מה שהצד השני אומר.

הראה לך בבקשה

על זק"א שמעת? נכון? יש הרבה אנשים שמתנדבים ותורמים לחילונים בסתר (הטלויזיה לפעמים מדברת עליהם לטובה) תלמידי ישיבות ההסדר- מתגייסים לצבא (ביחידות מובחרות) למה ההשואות בין חילוניים לדתיים (דוסים-גועלים אה) מה אתה מרוויח מכל ההשואות האלה?

גיל110

New member
יחידות מובחרות? תברר שוב

יש רק 6 יחידות מובחרות - 669, שלדג, שייטת 13, סיירת מטכ"ל, חובלים וטייסים. בכולם מספר חובשי הכיפה נמוך במיוחד כיוון שצה"ל מעדיף אנשים שלא נשמעים לרבנים ומעדיף אנשים זמינים 24\7 ולא כשנוח להם ולא בחגים. שנית - עם כל הכבוד לזק"א, את העבודה האמיתית עושים הזק"א המשטרתי כאשר לזק"א רק נשארת העבודה היותר קלה. אגב זק"א, אותו ארגון פרטי, תתפלא שיש שם הרבה שחיתויות שנחשפו שנה שעברה. תגגל קצת. באשר לשורה האחרונה - לא השוואה אלא רצון לשיוויון.

גיל110

New member
כבר ביררתי

וצה"ל פירסם את מיקום המתגייסים לקורס טייס והיחס שלהם לאמונה הדתית, ורובם חילונים על סף האתאיסטים. ואתה יודע מה? המון היגיון בכך. הרי כל התעופה מבוססת על הפיזיקה שגורסת שמאז ומתמיד לא היה אלוהים והכל נוצר כתוצאה מ..

shoham95

New member
אתה יודע למה זה לא מפתיע אותי?

כי אחוז הדתיים בארץ קטן מאחוז החילונים. אתה יודע מה זה אומר? שזה הגיוני לחלוטין שאחוז הדתיים ביחס לחילונים במקומות מסוימים יהיה קטן יותר. אבל, אם תבדוק את אחוז הדתיים שמתגייסים ליחידות מובחרות (ולא רק מה שאתה מגדיר יחידות מובחרות) ולמקומות שתורמים מאוד למדינה- תגלה נתונים שמאוד יפתיע אותך וכנראה יבלבלו אותך מאוד, כי פתאום תראה ש-הו! מסתבר שהדתיים כן מתגייסים ולמקומות שתורמים מאוד! אולי הם לא כזה דוס-גועל כמו שחשבתי... טעיתי! האם תהיה מסוגל להגיד שטעית? אני בספק. אבל זו כבר בעיה שלך. בנוגע למשפט האחרון שכתבת, הוא רק מראה על הבורות שלך ביהדות... ולמעשה גם בפיזיקה. (כי הפיזיקה לא גורסת שאין אלוהים. זה שטות.)

גיל110

New member
זה לא מה שאני מגדיר - זה מה שצה"ל מגדיר

ועובדה שיחס השכר בהתאם. בכל ה-6 שציינתי אחוז ויחס הדתיים הוא קטן עד לא קיים. אם יש כבר דתיים, הם ברובם רפורמים. צה"ל לא רוצה פנאטים ביחידות האלה, שמשקיעים בכל חייל מאות אלפי שקלים\דולרים, כשאפשר לשלוח אותם למות בתור בשר תותחים. למה הפיזיקה גורסת שאין אלוהים? על קצה המזלג - פיזיקה מתייחסת לכוחות הפועלים בכדור הארץ. אם הכוחות האלה קיימים, סימן שהם נוצרו כתוצאה מתהליכים שכן הם קיימים בכל פלנטה אחרת, סימן שהם כן מעידים על קיומו של המפץ הגדול.

shoham95

New member
אני לא יודעת אם אתה בוחר לא לקרוא את מה

שאני כותבת, או שאתה באמת לא מבין... תקרא שוב את הפסקה הראשונה שכתבתי. לגבי הפסקה השנייה- זו שטות אמיתית. אין לי מושג מאיפה אתה מביא את השטויות האלה. לגבי הפיזיקה, היהדות לא סותרת את המפץ הגדול, זה דבר ראשון. דבר שני- אף אחד לא אמר שלא אלוהים הוא זה שברא את הכוחות האלה. הם לא סותרים את קיומו של אלוהים.

למעלה