אני ממש שמח שהם בסין...

גיל110

New member
ולפי מה קבעת את זה?

כל אדם נשפט בפני עצמו. עובדה שהייתה מישהי שהחליקה, וזה מוכיח מספיק. אגב, אומנם ענאהל בילתה במקומות קרים בצרפת אך הייתה מספיק שנים בישראל על מנת שהגוף יתרגל לחום ולכן היא שווה בין כולם. ונעזוב כרגע בצד את המדע, המירוץ הזה לא בדיוק מדעי, העניין הפשוט הוא - לא כל המתמודדים קיבלו את אותם אמצעים. אחת קיבלה ומקבלת אמצעים מספיק טובים, האחרים לא.

לא קוראים לה ענאהל אלא ענה-אל

ז"א ענהאל כמו ישראל ישמעאל וכו'.. יש לך בטח מטרה לקרוא לה כך או שזה סתם ייצא לך ?

אתם מחפשים הקלות בכוח

בהיאבקות זה עניין שלהם עם הזוג השני, אם הזוג השני לא היה מסכים אני בטוח שהם היו אומרים שלום, אני לא יודע כמה היה בזה התערבות של ההפקה אבל גם אתם לא יודעים אז תפסיקו לבלבל במוח. בקשר לשאר הדברים זאת פשוט קטנוניות.

סליחה,ציפור גן-עדן 6 - את דתיה ?

אבל בבקשה,תגידי את האמת,כי החותמת שלך משקפת דעה של אדם שלא מאמין

היא צודקת ב- 100%

באחד הפרקים האחרונים הייתה במשימת המסעדה סינית לבחור אפשרות אחת מבין שני המשימות(לזכור בע"פ 10 מנות סיניות ולהגיש לסועדים או לסובב את תפריט ההגרלה ולאכול מאכלים לא כשרים) עקיבא אמר שאם הוא לא יצליח להתמודד במשימה (הראשונה כמובן) והוא יאלץ לבחור באפשרות השנייה ,הוא יעזוב את התחרות. כך שכל הדיבורים והספקולציות שההפקה עושה להם הנחות היא בולשיט אחת גדולה. אי אפשר לתת לאדם דתי לאכול חזיר תמורת שיקבל אחר כך מיליון שקל .כמובן שהוא יוותר בלאו הכי ויעזוב את התוכנית.

פרצלה

New member
נכון וגם לעשות משימה בשלג במינוס מעלות כשאתה

לבוש וכל השאר לובשים בגד ים,גופם קופא והם כמעט מגיעים למצב של היפוטרמיה זו לא הקלה........ דרך השקר לא יפה לך.

קודם כל אל תגידי שקרנית.שמרי על נימת השפה

בואי ניהיה רציניים ונחשוב לרגע כיצד ייתכן שאישה דתיה תוכל לבצע לצורך המשימה כשהיא לבושה בבגד ים. אותו הדבר מבחינת הלכה שנוגעת לענייני איסור אכילת מאכלים לא כשרים. הזוג הדתי לא יכול להתמודד כשמעמידים בפניו אתגרים שיאלץ אותו לבגוד באמונתו.הם עוזרים אחד לשני ועוברים משימות בקשיים וסבל כדי לעבור לשלבים הבאים.תקראי לזה מה שעולה על דעתך ,אבל אין אפשרות אחרת.במשימת הפיצוחים למשל ,לקח להם הרבה זמן להוריד את צלחת המשקל וכבר 2 זוגות עברו אותם.הם מסוג שלא 'יושבים לפצח גרעינים' וכאן היגיעו מתחרים קשים.

גיל110

New member
את אף אחד לא מעניינת ההלכה

למי שיש בעיה עם שטויות שנקראות "הלכות", שיטפל בעצמו או יסבול אותם בשקט.

אם התייחסות העלובה שלך

וחוסר הבנת השונה ממך ,אתה האדם שהכי יזכה לטריקת הדלת בפנים. וכן ,למי שיש בעיות עם "ההטבות" שמקבלים הזוג הדתי - שיפנה בכבודו ובעצמו להנהלת ההפקה.

גיל110

New member
תתפלאי

יש לי המון סובלנות וסבלנות, אין לי אותם כלפי אנשי הדת שרואים את עצמם נעלים מעל כולם. ובאשר לשורה השנייה שלך - יש לך כתובת מייל?

גיל110

New member
ושיעצרו אותי על הטרדה?

הרי זה כתובת פרטית, אני צריך כתובת עסקית.

למה פרטית?

האתר דנסגייד היא חברה שמפרסמת עסקים בארץ.אם תסתכל טוב תראה שכתוב אייל אלקבץ הפקות בע"מ.. בעניין ההטרדה- יש מצב שתבוא מצד צמד שוש ושושה

shoham95

New member
יש לך המון סובלנות וסבלנות?

לא רוצה לשפוט אותך, אבל על פי מה שנכתב על ידך בשרשור הזו- זה מגוחך.

למעלה