אני ממש שמח שהם בסין...

פרצלה

New member
ההפקה מחממת אותם יותר טוב ממך

עובדה,כשכולם קאו בשלג עזרו לאנעל ונתנו לה מעיל וכל מיני בגדים עלמנת שלא תצטרך חלילה להתמודד בצורה הוגנת מול כולם

"דוסים זה בזיון"..זה היה ענין של זמן

שאחד אכול שינאה לדתיים יצא מהארון להתפרק כי הלחצים למטה עולים על השכל למעלה.

בתחרות חייבים להיות הגונים כלפי כל המשתתפים

ואומר, שאתה לא יכול לתת לבן אדם דתי חזיר ולהגיד לו תאכל כי זה חלק מהתוכנית. מראש אותו דתי יסרב ויפרוש. הבעיה היא אצלך למה? מכיוון שאתה רוצה שהדתיים והחילונים יהיו בעלי אותו חובות במשחק עצמו. וזה דבר שמראש ההפקה לא תסכים. ,כי במשחק הזה השתתפו רק חילונים גמורים ואפילו לא חצאי חילונים. לכן מטבע הדברים ,שבמשימות יהיו אלטרנטיביות. חוץ מזה ,אני אישית נהנת לראות את הדתיים איך שהם פועלים ביחד בלי גידופים וקללות אחד כלפי השני- דבר שלדעתי אתה צריך לפחות את זה לכבד. אבל אתה שונא דתיים לא בגלל הדת אלא בגלל שהם נגד "האמונה שלך" לא האהבתי שאמרת שאישתו של עקיבא יש לה שיערות ברגליים- מאיפוא אתה יודע? אתה חושב שהדתיות מסריחות ואין להן אסטתיקה? תירגע ,אתה מזכיר לי את אורי זוהר שהיה עם ראש כמוך ואז החיים סיבבו אותו 180 מעלות. אז לך תדע אולי יום אחד תיהיה הרב גיל110 שליטא? יש לך בטחונות בחיים שזה לא יקרה?

התימניות ויתרו אחרי שהם נפצעו במשימות של

ההחלקה (כרמית על הקרח ואוסי על הגלגיליות) הן לא ויתרו מראש

emen

New member
לגיל 110....

כאשר התמניות לא יכלו (פחדו) לעשות את המשימה על הקרח בהונגריה הם יחליטו לוותר ולספוג עונש של שעה - האם גם אז לדעתך ההפקה עזרה להם וויתרה להם? לגבי הסקי - כתוב היה שצריך ללבוש בגד ים. האם ראית פעם איך אנשים דתיים נכנסים לים (ים מופרד)? מה לעשות שאדל לובשת ביקיני לים ושירה לובשת בגד ים שלם. האם זה ששירה לבשה בגד ים שלם לעומת שאדל לבשה ביקיני זעיר, זאת העגלת פינות של ההפקה? וזה ששירה ופיראס הגיעו למקום האחרון בגלל זה, הם עדיין הצליחו לעבור את הבלונדניות. במשימת הכדורגל הדתיים החליטו שזה לא בשבילם (מבחינת המעודדות) ולכן וויתרו והלכו למשימה השנייה. ובקשר לשאלה שאם הדתיים היו נאלצים לעשות סיבוב פרסה - אני בטוח שהם גם היו מחכים וסופגים עונש של שעה. ונחזור לעניין הצמחוניות - אני חושב שזה המבחן הטוב ביותר שלה. אם זה אכן דרך חיים בשבילה ואם באמת זה חשוב לה כל כך, היא לא תאכל את זה והם יספגו את העונש של שעה. ולדעתי ההפקה צפתה דברים אלה מראש ולכן החליטה על עונש של שעה בלבד ולא 4 שעות כמו במרוץ למליון בארה"ב או אוסטרליה.

גיל110

New member
התייחסת למה שנוח לך

לא דיברתי על השוואה בין אדל לשירה אלא בין אדל ושירה לענאהל שקיבלה בגד ים כזה מחמם שהיא אפילו לא דיברה על קול שמפריעה לה! נכון שהיא מגיעה מאזור קר בצרפת, אבל אפילו חבר טוב שלי שגדל בסיביר (מקום קר עשרות מונים מצרפת) עדיין לובש מעילים בחורף הישראלי! אגב, זאת לא הפעם היחידה. אז כן - ההפקה מרמה בשביל הדוסים.

emen

New member
נראה לך שדתיות הולכות לים עם ביקיני?

הן לבושות. זה הבגד ים שלהן, כולל כיסוי ראש לנשואות. זה כמו שישנם גברים שלובשים לים בגד-ים תחתון בעוד שיש כאלה שלובשים מכנסיים עד הברכיים (מכנסי גלישה). וחוץ מזה, אני משוכנע שאתה "לא ממש מחבב" "דוסים" גם מחוץ לתוכנית, ככה שדעתך משוחדת. אם כבר, ניתן לאמר שההפקה התערבה בכל מה שקשור לטום ואדל (שפתאום הם ישר זיהו את המנגינה, או שפתאום הישראלי הגיע ונתן להם את כל הכסף שצריך, או שדווקא אצלם לא הייתה הדחה). אני אישית לא כל כך מאמין לזה, אבל ישנם לא מעט שכן. גם זכור שמישהו מהמרוץ התלונן על כך שההפקה עזרה לטום ואדל. ודרך אגב, אני חילוני לגמרי (פשוט אין לי את "השנאה" לאנשים דתיים)

גיל110

New member
מה שהיה לדוסית זה לא בגד ים!

ראו בפירוש שמדובר בבגד עבה! יתרה מזאת - היא לא התלוננה על קור ואף אמרה "היה קל ולא קר כמו שחשבתי!" יותר מזה?!

גיל110

New member
ואנצלש מהישרדות

זוכרים את היצור עם השיער הארוך ששכחתי את שמו מהישרדות 3 (או 4, השד יודע) שסירב לאכול כיוון שמדובר באוכל לא כשר והועמד להדחה בגלל הבחירה?! זה מוכיח שההפקה לא מתחשבת בעמדות ומענישה בהתאם כל מי שלא עומד במשימה!

mmeny

New member
בוא ואני ארענן לך את העובדות,קריספל

אתה מדבר על קריספל,בחור לא דתי,אבל מאמין. באחת המשימות היה עליו לאכול תולעת,הוא התלבט קשות אם לאכול,אבל אכל בסוף. מהרגע שאכל,הוא הרגיש שכל עולמו חרב עליו,נטרפה דעתו,הוא לא הפסיק לראות חזיונות ודמיונות,ובסופו של דבר צוות רפואי פינה אותו מהאי.

פרצלה

New member
אז עם כל הכבוד יתכבד בעלה ויעשה את זה

או שההפקה תתן לכולם לעשות לבושים. זה כמו שיגיעו למשימת בנג' ואנאל תקפוץ מכיסא כשכולם קופצים מגשר. הגוף החסוף פה היווה את המכשול העקרי והיא היתה פתורה ממנו

אני חייבת להסכים כאן עם גיל

יש הרבה הקלות לדתיים גם אני הרגשתי זאת ואף כתבתי זאת כאן דוגמאות- בהאבקות עם השוקולד מדוע אם לא יכלו לעשות הם לא חיכו שעה כמו התימניות כשאוסי שברה את היד? ובכסף שענהאל קיבלה פתאום כשלא הצליחה לאסוף במשימת הטיפוס על החומה, בשריון הקל שהיא קיבלה במשימת האבירים ושאר הבנות היו עם שריון מלא, היה מוזר שאפילו החזיר לא זז אצלה ורק חיכה שהיא תיקח אותו, וכמובן משימת הסקי שהיו צריכים לתת לעקיבא לעשות וכך לא הייתה אפליה כזו גדולה... גם נורא מוזר שאף אחד לא נותן להם עיכוב, גם כשהיו ראשונים... יש תחושה לא נעימה שדוחפים אותם לנצחון.

mmeny

New member
גם החזיר שתול של ההפקה? לא הגזמת?

אני ראיתי 2 ויתורים שהם מאוד מאוד הגיוניים המאבק בבריכת השוקולד-כי בנות דתיות שומרות מרחק נגיעה מגברים אחרים גלישת הסקי-כי בחורות דתיות לא מופיעות בציבור עם ביקיני או בגד ים במקרה הראשון-עקיבה נלחם ב1 על 1 עם החזק מהקבוצה היריבה,ככה שזה לא כזה יתרון אם בכלל במקרה השני-אני סבור שענהאל ככה וככה הייתה עוברת בניסיון הראשון את הגלישה,מאחר וענהאל היא צרפתית במקור שטיילה הרבה בעולם,ובטח יש לה ניסיון בהחלקה (שאפילו התימניות הצליחו). שירה נכשלה כי היא לא יודעת לגלוש ולשמור על שיווי משקל בניגוד לאדל ואינה (שעברו בניסיון הראשון) או התימניות שגם עברו. ענהאל גם עם בגד ים הייתה עוברת בקלות

אם זה היה כזה פשוט

למה לא אפשרו לתמניות לעשות אותו הדבר כשאחת מהן לא יכלה להשתתף כי שברה את היד והכריחו אותן לחכות שעה?

מוטי ופונדק והאחים הם שהסכימו שרק עקיבא ישתתף

במשימה של השוקולד זה לא שההפקה הסכימה לזה אלא מוטי ופונדק והאחים

גיל110

New member
בתור מדריך קרב מגע שעבר הרצאות על תפקוד

הגוף בשעות לחץ ובוודאי ובוודאי במצבי קיצון כמו קור או חם - אני יכול לחתום לך וגם המדע יחתום לך - בשעות לחץ, קור או חום קיצון, התפקוד המוטורי-קוגנטיבי שלנו יורד מעל ל-80% מהיכולות שלו, כלומר, אנחנו נפיק בין 0-20% מהיכולות שלנו בלבד! יתרה מזאת, לנשים יכולות מוטורית-קוגנטיבית נמוכה יותר שכן שהמוח האחראי על כך (שברח לי שמו כרגע) קטן ופחות מפותח אצלהם מאשר אצל גברים, אז כן, גברת ענאהל הייתה כנראה נופלת או מרגישה המון, המון, המון קשיים. שנית - ראו אצל אדל איך היא סבלה ובקושי זזה ככה שאם המטרה הייתה ממוקמת מעט יותר ימינה או שמאלה, סביר להניח שהייתה מחטיאה. שלישית - אי אפשר לדעת איזה עוד משימות יהיו, ואיזה וויתורים יהיו לדוסים.

למעלה