אני ממש שמח שהם בסין...

אורישקי

New member
מה זאת אומרת בראש של אנשים שלא חושבים נכון?

אני דווקא מבין מאד את כל אלה שצמחונים, מי אתה שתגיד שהם לא חושבים נכון? (ואני ממש לא מסכים לגבי מה שהוא אמר על הדתיים וחושב שהוא בעצמו מפגר)

לצמחונים ,אם הם רוצים לא לאכול

עוף או בשר ,ההפסד הוא שלהם. מה רע בלאכול שיפודים בלאפה או סטייק אנטריקוט? הויכוח היה שצמחונות זאת דת ואני טוענת וטענתי שהיא לא דת היא יכולה להיות דיאלוגיה או דרך חיים של אנשים מסויימים.אני מכבדת כל אדם בדרך שהוא בוחר בה . ביננו מה הצמחונים אוכלים? פירות ירקות קטניות מוצרי חלב זהו. תאר לך זוג צמחוני מזמין לאירוע שיש אצלהם אורחים. מה ייתנו להם לאכול? חסה? או ביצה קשה? אתה מבין שרוב האנשים בעולם אוכלים בשרים ועופות כמנה עיקרית . אבל אני חוזרת ואומרת שזכותם לבחור את צורת החיים שבה הם רוצים. (לגבי גיל110 שאמר דוסגועל ואתה משיב לו שהוא מפגר - לדעתי מילים מיותרות שאין עניין וצורך להתייחס אליהם)

פרצלה

New member
נכון שאת עושה את עצמך?

ויתרו לה במשימה בה הזוג המעורב הודח כי הבחורה קפאה כמעט למוות ואנהל גלשה לה עם בגדים. אני מקווה שא מבינה שהרבה יותר קל לעשות את המשימה לבושה ולא עם גוף חשוף בשלג. מתי ויתרו להם???? כשכולם היו צריכים להתחנן לקבל נשיקה על הלחי מזרים ואנאל יכולה היתה לקבל נשיקה באויר שזה באופן ברור,הרבה יותר קל לקבל מזרים אז נכון? נכון שאת עושה את עצמך.? כי לא יהיה מנומס מצידי להגיד שאת סתם משקרת

shoham95

New member
לא עשיתי את עצמי ולא שיקרתי

אני לא חושבת שהדברים הקטנים האלה נחשבים ויתורים ועוזרים להם להתקדם. אבל זה באמת לא משנה, בסך הכל שאלתי.

פרצלה

New member
ואללה,זה דבר קטן מאוד קטנצ'יק ממש קטנטון

לגלוש בשלג במינוס 10 מעלות כשאתה כמעט עירום ונופל על השלג כל הזמן והגוף שלך קפוא עד כמעט היפוטרמיה לבין לעשות את המשימה כשאתה לבוש. מה אגיד לך,את כנראה לא יכולה להתגבר על הצביעות

shoham95

New member
איזו צביעות? מה הקשר? מה את רוצה ממני?

די, לא נעים לי לנהל את הדיון הזה כשזה יורד לפסים אישיים. התחלתי אותו בסה"כ כדי לדייק- שדת וצמחונות זה לא אותו הדבר. משם זה לגמרי גלש ולמקומות שלא נעים לי להגיע אליהם. בואו נפסיק את זה כאן וזהו. זה באמת מיותר ולא מוביל לשום מקום.

פרצלה

New member
הצביעות היא שאת לא מסוגלת להודות

שההקלה שנתנה להם בשלג היתה כמו ויתור על המשימה בלי קנס. וכן,ברור שלא נעים לך הויכוח,אף אחד לא אוהב להיות לא צודק ולא להיות יכול להגן על השטויות שהוא אומר.

shoham95

New member
כן, וזו בהחלט הסיבה היחידה שלאדם יהיה לא נעים

לנהל ויכוח מסוים. אוקיי. (אגב, כדאי שתבדקי מה פירוש המילה צביעות במילון, כי אין קשר בין מה שאמרת לבין צביעות.) את יכולה להמשיך לכתוב מה שאת רוצה, את יכולה גם לנתח את האופי שלי בלי להכיר אותי בכלל- אבל אני לא מתכוונת להגיב על זה.

N o a m V

New member
אף אחד לא מכריח אותם האמת

הם יכולים לוותר על המשימה ולקבל עונש כמו זמן המתנה . ככה שגם אם לדתיים היה יוצא את זה אז מן הסתם הם לא היו מבצעים את המשימה ומקבלים עונש . ואם אני לא טועה היה כבר העונה זוג שוויתר ונענש בזמן .

גיל110

New member
לדתיים וויתרו כמה וכמה פעמים

במשימת המרק הם קיבלו מרק ללא חזיר, בעונה הראשונה דרשו מהדוגמניות לאכול ראש של פרה, הם סירבו ועקב כך הודחו. במשימת הסקי נתנו לענהאל שכבות מחממות שהיא אפילו לא התלוננה על קור! אל תגידו לי שלא מוותרים - מוותרים להם יותר מלכולם! דוסים - ביזיון, חסרי עמוד שידרה שבמקום לפרוש דורשים\מקבלים הקלות.

שושי ושושה מקסימים --- אני אשמח אם הם יזכו

הקושי במשימה של המרק היה הכמות הגדולה של הפילפל אז בעצם ויתרו להם רק במשימה של הסקי לא נורא לא צריך לעשות מזה עניין גדול אין שום כפיה דתית אצל הזוג הזה

גיל110

New member
תגידי לך, יש לך שריטה עמוקה בראש?!

תראי לאן זה הביא את פיראס ושירה! כיוון ששירה נכשלה בגלל הקור זה הביא אותם למקום אחרון בעוד הדוסית המפונקת לא הרגישה את הקור אז סיימה בלי בעיות! והרי עכשיו בר צריכה לבחור בין צמחונות לבין המירוץ בעוד לדוסים לא נותנים לבחור ומקלים עליהם! את אוהבת אותם בגלל שאת דוסית או בגלל שלא אכפת לך שמוותרים להם במשך כל המירוץ!

גיל. מי שפה שרוט ואכול שינאה זה את/ה.

כולם ידעו מראש בעיקר ההפקה שיהיו משימות שלא התימניות ולא הדתיים יעמדו בזה. אז עכשו ניזכרים לשנוא דתיים? השריטה היא עליך. ורק עליך. לכ/י תפגין בשדרות רוטשילד למען צדק הפקתי.

גיל110

New member
אז מראש היו צריכים להגיד

"המירוץ למיליון - וויתורים". ולא להשלות את הצופים שכולם שווים.

טוב מאוד, אני שמח שפיראס ושירה הודחו בגלל זה

זו היתה הפעם היחידה שוויתרו להם אז אל תגיד שמוותרים להם במשך כול המירוץ דרך אגב אני בכלל לא בטוח ששירה הודחה בגלל הקור ולא בגלל שהיא לא טובה בגלישה מאוד יכול להיות שגם אם היא היתה לבושה היא היתה מודחת וענהאל יכלה להצליח במשימה גם עם בגד ים

גיל110

New member
כבר אמרתי שאת גזענית חשוכת מרפא?

שירה הודחה כיוון שהרופא אסר עליך להמשיך כי היא הייתה 4 מעלות מהיפותרמיה ומשם הדרך למוות די קצרה. היא ניסתה עם הבגד ים! גברת ענהאל העלובה והברבית שקיבלה בגדים חכמים עברה בזכותם ותהיי בטוחה שהייתה נכשלת לו הייתה מקבלת בקיני! את חושבת שאם היא הייתה במירוץ למיליון בגרסה האמריקאית היו מוותרים לה? היו בועטים לה בישבן ומעיפים אותה מהתוכנית. אין וויתורים! נרשמתם? שאו בתוצאות! עשו או תפרשו!

כבר אמרתי שאתה דפוק בשכל ?

למה אתה קורא לי גזען ? אם כבר אז אתה שונא דתיים שזה אותו סוג של שנאה של גזענות ענהאל היתה יכולה להצליח במשימה עם בגד ים כבר בפעם הראשונה, אז היא לא היתה צריכה להיות חשופה לקור במשך הרבה זמן שירה נכשלה שוב ושוב אז היא היתה חשופה לקור במשך הרבה זמן ענהאל עלובה וברברית ? אתה בנאדם רע ששונא דתיים בלי שום סיבה

גיל110

New member
ענהאל הייתה עם פאקינג שכבות

יותר מזה חסר יכולת הבנת הנקרא שכמותך?!

למעלה