אני ממש צריכה עזרה...

טאלנה

New member
אני ממש צריכה עזרה...

אממ תראו... אני ממש צריכה למצוא בסיסטית..! אני מקימה להקה... זו אמורה להיות להקת בנות... יש לי שירים, יש לי לחן לכמה שירים... ואני ממש רוצה להקים להקה... כדי לעלות עם הרכב ב24 לנובמבר... (אומנים צעירים שאני מקימה אצלי במקיף..) ואני ממש מבקשת שאם שמעתם על בסיסטית תודיעו לי..! תודה מראש!!! נ.ב- אם שמעתם על בסיסט תודיעו לי גם...

Papito

New member
אפרת-עצה

אם את רוצה לעלות עם שיר אחד ובצורה מכובדת עדיף שלא תעלי בכלל כי ייקח לכם המון זמן להגבש כקבוצה ולעבוד על השיר גם ייקח לכם המון זמן. לכן עדיף לא להלחץ ולעשות הכל באיזי הזדמנויות יגיעו...

crovee

New member
אני גם חושבת...

להקה- חוצמזה שהיא מנגנת שירים, אמורה להיות לה צורה... אמור להיות לה הווי כלשהו, זה לא סתם ככה- "כתבתי שיר, הלחנתי, מצאתי מתופפת, אחת על חשמלית, עוד אחת על חשמלית ואני הזמרת"... בהחלט, כמו שאלון אמר- עוד יבואו ההזדמנויות. חוצמזה... נסגר שזה ב-25?

טאלנה

New member
זה ב-24

אממ כן, אתם קצת מגזימים... ברור שתהיה ללהקה צורה... אבל צריך להקה ואנשים קודם שתהיה להם צורה לא..?

crovee

New member
ברור...

אבל זה שיש אנשים, גם אם הם אנשים טובים, זה לא אומר שהם יוכלו להסתדר ביחד ולהיראות כמו להקה.

crovee

New member
היא לא פה אז אני יענה

היה ערב שנקרא "קפה אלטרנטיב" והוא התקיים במקיף ח´- היינו שם, ראינו, אהבנו, אימצנו. הועלתה הצעה לארגן ערב כזה גם במקיף ו´, וההצעה התקבלה. אפרת שלנו רוצה להרכיב להקה עד אז, להקה של בנות- אז היא מחפשת באסיסטית. אז אם את מכירה באסיסטית.... תיצרי איתה קשר

DEATHRUCTION

New member
אני באסיסט! אבל את לא רוצה אותי ! ל

א צריך! וד"א מזה בנובמבר???????????????????

טאלנה

New member
איזה חמודה מיכל...../images/Emo24.gif

אממ אני עושה את הפרויקט ב24 לנובמבר... משום שאין למתי (המנהלת) תאריך לפני... היא עסוקה מידי... (כמה עסוקה יכולה להיות מנהלת אחת..?) אז בכל מקרה... התאריך נקבע ל24... מצטערת גלעד.... וכן, אני ממש צריכה באסיסטית... אז למקרה שאתם מכירים בבקשה תודיעו לי.. טוב אני אסביר קצת על הערב... קודם כל יהיו הופעות של אנשים, כמו אנומליה, ניוכליר דסיס... אני... אל תצחקו עליי יותר מידי כשתשמעו אותי... ועובד החביב יפתח כנראה את קיוסקו החביב גם כן... אז יהיה גם אוכל... זה יהיה ברחבת ב"ס... כנראה שתהיה שמירה, הב"ס מפחד על הציוד שלו.. ויהיו גם מספר מורים, אבל אל דאגה.. הם יעלימו עין... אבל זה אומר שאסור פוגו חברה..
סורי, ניסיתי... לא הלך... וזה בעצם מה שיהיה... דרך אגב, גלעד ואלון... אני יודיע לכם בהמשך, מכיוון שהערב מאורגן, יש חזרה עם כל המופיעים באותו יום... אז תצטרכו להשקיע טיפה.. איזה מארגנת חמודה אני אה..? ואממ זהו סיימתי...

DEATHRUCTION

New member
כמה דברים!

1 מה תכלית הערב? כי למשל בח´ אז זה היה לטיפול של איזה אחד מהמקיף אם אני לא טועה! 2 אנחנו ניוקליר דיסיס! לא שזה משנה ובכלל זה אמור להיות דיזיז לא נורא 3 למה בלי פוגו מה הטעם?

טאלנה

New member
גלעד...

אין לו ממש תכלית... סתם ערב "מתורבת" שתלמידים עושים.. במקרה זה אני... מצטערת... ניוכליר דיסיס... מצטערת על הפוגו... פשוט יהיו המון מורות, ומסוגלים להוציא את מי שיעשה פוגו... ויש גם שומרים שזה ממש לא טוב... סליחה..!

DEATHRUCTION

New member
טוב דעתי על מורים!

הם אמורים להכנות לנו ערכים! ורובם לא עושים זאת כלל! למרות שאני מעריך הרבה מורים ואימי היא מורה! אבל הם משטלטים לנו על החיים!לא יפה! כל הזמן שעושים פוגו ההורסי שמחות האלה נענים להידחפ באמצא ולהרוס ת´כיף! לא יפה! אה במקום לטפל בערסים הערורים שמציקים ומרביצים למורים! הם מפתחים איתם קשרי ידידות! ואיתנו לאאאאאאאאאא אנחנו שונים אנחנו ניבדלים! קיצר לא ידוע מה באתי להגיד פה וסתם רשמתי דברים! אני ישלח את ההודעה הזאת בכל מקרה אבל מנהלים תמחקו אותה!

Superdror

New member
גלעד ידידי הטוב

אני חושב שאתה אמור להבין את הסיבה של המורים למה אתם לא תעשו פוגו במקיף, לא בגלל שלמורים מפריע שאתם שמחים, אלא החשש שמא מישהו יפגע.

למעלה