אני ממש צריכה עזרה ..

mali94

New member
אני ממש צריכה עזרה ..

אני בת 16 ואני ספורטאית מקצועית .. ויש לי מאמן שגדול ממני ב11 שנים .. תמיד נמשכתי עליו אבל לא אמרתי כלום .. יום אחד הוא נישק אותי ואמר לי שזה צריך להיות הסוד שלנו אני בהתחלה הייתי בהלם מוחלט ... ולא ידעתי מה לעשות .. בגלל שלא ידעתי מה לעשות לא עשיתי שום דבר ולאט לאט התחלתי להתאהב בו (למרות שידעתי שיש לו חברה ) עד שהתאהבתי בו נואשות ואמרתי לו את זה והוא התחיל להתרחק ממני .. אבל היה לו קשה להתרחק ממני וידעתי את זה .. ולקח לו זמן (מספר חודשיים ) עד שהוא הצליח להתרחק מני מבחינה מינית לחלוטין .. כל זה נמשך בערך כ7 חושיים ) אני עדיין נשארתי מאוהבת בו בצורה קשה ויש לי חלומות לא פוסקים עליו וכשאני לידו אני מתנהגת כמו מטומטמת .. כל התסמינים של מאוהבת עד למעל הראש .. אני חייבת לצאת מה זה איך שהוא .. והקטע שאני לא יכולה לספר את זה לאף אחד כי אז הרישיון שלו יהרס והמוניטין שלי גם ... אז באמת שאני חייבת עזרה ... תודה רבה

היי:)

מה זאת אומר ספורטאית מקוצעית מה עושה?:) דבר שני לא יודעת אם צודקת אנשים תתקנו אותי אבל זה שהוא איתך לא כזה חוקי
דבר שלישי מבינה את קטע ההדלקות או התאהבות , זה קורה להרבה מאיתנו. אבל למה את חושבת שזה יקח אותך? הוא ממש גדול מימך יש לו חברה? ומה חושבת שיתאהב בך ? הוא רואה שאת מתחילה להתחיל להקשר אליו אז הולך הצידה הוא אל רוצה להתסבך ולא רוצה בלאגן. לא בעבודה ולא בחיו האישי. לדעתי או תחליפי קבוצה אם יכולה, או תנסי לשים את כל בצד ולהיות מקצועית גם בחייך האישיים. ויודעת שזה קשה לנערה בגילך שיש את העננים בשמיים והורמנים אבל אין ברירה . בהצלחה

Megie

New member
היי מלי

אני מרגישה שהיה ניצול מעמדי מצד המאמן שלך, לפי מעמדו הוא פשוט הרשה לעצמו "לפתות" אותך ובאיזשהו מקום אפילו לאיים עליך-שזה יהיה הסוד שלכם.. את נמצאת במקום רגיש-מצד אחד מפחדת לפגוע בו ובתפקידו ומצד שני פגועה ממנו... אני יודעת שאם תוציאי את הנושא בפני הורייך, הם ידעו מה לעשות עם המידע מבלי שאת תפגעי. את נוצלת, עובדה שהוא חיפש איתך משהו מיני ולא מעבר (וברור גם למה לא מעבר) יכול להיות שהוא מנצל כך עוד מחברותיך-בלי שאף אחת מהן מצייצת בנושא. לטובתך ולטובת הבנות שלומדות איתך-שעלולות להיפגע כמוך ויותר - תוציאי את הדברים בפני ההורים שלך! למישהו בגילו שמנצל ילדות בגילך, לא באמת מגיע רישיון לעבוד עם ילדים. ולגבי ההתאהבות, היא תעבור אל תדאגי, התחושה שיש לך כלפיו הגיונית..הוא בנה לך דמות אצילית, סוג של אידיליה גברית של "המאמן" ואיפשהו זה משך אותך.. לא באמת מגיע לו! תיהי חזקה ותוציאי את הנושא החוצה.. עם הזמן זה יקל עליך
אשמח שתפני אלי במסרים אם את צריכה משהו מעבר..
מגי

muse18

New member
אולי את לא מצליחה לראות את זה

אבל כמו שהבנות האחרות הגיבו גם אצלי עלתה נורה אדומה של ניצול מעמד מאמן שלך... גדול ממך ב 11 שנה... ובמיוחד "הסוד שלנו" אני חושבת שמבחינתו זה משהו מיני ולא מעבר הרי כמו שאמרת, יש לו חברה. את צריכה להתרחק כמה שיותר ממנו..

היי מלי

המאמן שלך עבר גבול אסור. אם הוא היה מספיק אחראי (גם אם איני מכיר את מלוא הנסיבות), הוא היה מנתק לחלוטין את הקשר, כולל הקשר 'המקצועי'. אני מנחש כמה הסיפור הזה יכול לרגש מישהי בגילך. סיפור אהבה סודי, בלתי אפשרי.. כל התנאים לרומן מהאגדות... הבעיה היא שבניגוד לאגדות - לא יהיה פה סוף שמח. יש המון דברים שאת יכולה לעשות - לפנות להורים, לנתק איתו את הקשר, לפרוש מהתחום ועוד - אבל מה שחשוב הוא להבין שזה כן בידיים שלך! את כן שולטת בגורלך, כן יכולה להחליט איך לפעול! ושאת זה - אף אחד לא ייקח מידייך! בהצלחה!

שלום

אסור לכם מבחינה מקצועית להיות בקשר זוגי, כל זמן שהוא עובד בשבילך. מותר לכם להתיידד, וכשתפסיקו לעבוד ביחד תוכלו להפוך לחברים. אם את אוהבת אותו, נסי לפתח אתו שיחות מתעניינות.

למעלה