אני ממש צריכה מתכון לפילה מס' 6

hoomi

New member
אני ממש צריכה מתכון לפילה מס' 6

לא חשוב איזה. אני קצרה בזמן... סליחה על הנודניקיות
 

פל

New member
אלתור על מתכון שלי

אישית אני לא אוהבת את הפילה (מעדיפה צלי כתף מס' 5)כי באמת צריך לבשל אותו הרבה זמן וכמעט תמיד הוא נותר סיבי. אם יש לך סיר לחץ - חתוך לקוביות בצל פרוס, עלי דפנה, פלפל אנגלי, פלפל שחור,פפריקה, כמון וארבע חמש שיני שום חתוכות גס ועגבניה קלופה וחתוכה גס, לכסות במים רותחים עד 3/4 גובה הבשר ולבשל לבשל כשעתיים, לצנן ולהמשיך לבשל בסיר פתוח עד שהרוטב מצטמצם והופך לסמיך ולבדוק את הבשר אם הוא רך מספיק ולתקן את התיבול. בשלב זה גם אפשר להוסיף סלסלת פטריות חתוכות לרבעים. אם אין סיר לחץ לבשל בסיר רגיל מתחילים בטיגון רצועות הבצל, קוביות השום וקוביות הבשר, להוסיף תבלינים כנ"ל לכסות במים להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה במשך כארבע או חמש שעות. מדי פעם לערבב ולהוסיף מים אם צריך. אפשר להוסיף לקראת הסוף פטריות כנ"ל ולתקן את התיבול. בתיאבון
 
למעלה