אני ממש פגועה!!!!!!!!!!!

Drunk Bullet

New member
זה דוחה

וזה חלק מ1001 הסטיגמות האידיוטיות על העולים. אפשר לחשוב שהצבריות קופצות למיטה רק אחרי החתונה..

Vrock

New member
אין תרופה לטמטום..

קל להיעלב מאנשים מטומטמים אבל עדיף שלא...):

eMiFrEaK

New member
אז ככה...

אנשים.. תבינו דבר אחד...תמיד היו זונות, יש עכשיו וגם יהיו... כנ"ל גם לגבי הסטיגמות.... עם כל הרצון הטוב אף אחד פה לא הולך לשנות את זה... והמרירות של יוצאי עדות המזרח בעיקר בגלל שסוף סוף עשו מהמושג הזה "זונה" משהו מכובד שמביא גם כסף....לא הולכת להעלם.. זה לא סוד שלפני שהגיעו האשכנזיות לארץ, העבודה אויישה ע"י בנות עדות המזרח היקרות שלא היו חכמות מספיק לקחת בשביל זה כסף וכשהן ראו שהעבודה נלקחה מהן... החלו גם הסטיגמות... אין לך מה להתעצבן מזה.. קחי את זה בקלות.

eMiFrEaK

New member
נ.ב....

אני אישית לא ראיתי באינטרנט מודעות ואתרים שמציעים נשים מרוקאיות או תימניות למכירה.... לתשומת לבך...

s h u r i k

New member
כי אנחנו

עם כוסון והבנות שלנו כוסיות
חחחח

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif חהחה....

אתם תחשבו זאני מוזרה
אבל האמת זה די מחמיא אפילו
הפרסומת הזאת היא פרסומת של איזו חברת הכרויות (ולא שיות אירוטיות משום שאם זה היה כך הי מצנזרים את השלט הזה מיד) ובה משתמשים אנשים מכל העדות והבחורות שעובדות שם לא רק רוסיות, אלא גם תימניות ועירקיות ומרקואיות ובחורות מכל העדות! אבל הם בחרו להציג דווקא את הרוסיות, כי הגברים בארץ אוהבים את הרוסיות בעיקר הרבה יותר מכל העדות האחרות
אז אין מה לקחת ללב... תכל'ס לפני כמה חודשים הייתי מתעצבנת על כך, עכשיו אני לא מתייחסת כי זו סתאם סטיגמה עלובה חסרת משמעות לגבי ולגבי האנשים שסובבים אותי
חןצמזה החיים יפים ןפורחים

igal k

New member
בואו נגיד ככה...לא כל הרוסיות זונות

אבל יש הרבה רוסיות זונות..ויש הרבה כאלה שגם לא לוקחות כסף....אם אתם מבינים אותי... אבל גם יש הרבה פרסים קמצנים ויש הרבה מרוקאים עצבניים ויש הרבה כאלה סטיגמות שלדעתי לכל סטיגמה יש בסיס... לא עובדה אבל בסיס..יציב מאוד

Ruki V verh

New member
ישראלים נכים שיכלית

סטיגמות מפגרות אני עוד מבין שאומרים כול הרוסים שיכורים כי חלק גדול בתרבות הרוסית קשור לוודקה אבל אין שום בסיס להגיד שכול הרוסיות זונות סתם סטיגמות מפגרות ומעצבנות.

eMiFrEaK

New member
אין שום בסיס??

זה שאתה לא מסכים עם זה.... זה לא אומר שזה לא ככה.. תסתכל סביבך..ותבין מאיפה הבסיס.

LiLush PiKa

New member
דעתי...

אין מה להפגע... זאת סטיגמה כבר ישנה וידועה לכולם. מי שחושב שהסטיגמה נכונה אז הוא ממש דפוק, זונה זה בכלל "עבודה", בעצם מישהי שמוכרת את גופה. (להה.. נו אני יודעת שאתם יודעים פשוט רציתי להגיד את זה) אבל מצד אחד זה מחמאה כי זה אומר שהבנות יפות ורוצים אותן. מצד שני זה פוגע, כי בכל זאת, זאת קללה =/ אני אישית שמה זין אם מישהו יבוא ויגיד לי "רוסיה זונה" וכל זה... והמודעה זו לשידוכים או משהו כזה, ולדעתי צריך לשנות אותה... כי הרבה אנשים לא מבינים אותה נכון!

Ruki V verh

New member
סכתלי

אני עליתי לארץ בגיל שנה אני בן 15 אם תיראי אותי ברחוב לא תחשבי שאני רוסי אבל אני גאה במוצא שלי אם אומרים לי רוסי מסריח אני מתעצבן בטרוף כאילו זה הדבר השני שהכי משגע אותי חוץ מזה שאומרים שאני לא יהודי או נצי זה מחרפן אותי בכלל ברוסיה קראו להורים שלי יהודים מסרחים וכאן הם רוסים מסריחים? אני הייתי יכול להתכחש ולהתנהג כמו המרוקאים אבל לא בחרתי להסתובב עם רוסים ולשמור על האופי הרוסי ויש לזה סיבה.

eMiFrEaK

New member
כל הכבוד לך... =\

אבל זה תמיד היה ויהיה... ואתה לא יכול לעשות הרבה בנידון... אתה יודע שזה לא ככה.. אז למה סתם להתעצבן? =\

LiLush PiKa

New member
אבל...

הם אומרים את זה סתם מעצבים אתה צריך לשים זין על זה :/ גמאני פעם התעצבנתי כשהיו אומרים לי רוסיה מסריחה וכאלה... פעם רבתי עם מישהו והוא אמר לי רוסיה מסריחה ואחרי זה הוא בא וביקש סליחה ושהוא אמר את זה סתם והבנות הרוסיות הן הבנות הכי יפות שיש... גמאני לא נראת כמו רוסיה ולא נשמעת ככה, עליתי בגיל שנתיים וחצי והרוסית שלי ממש גרוה...להבין אני מבינה אבל קשה לי לדבר.

vk3

New member
וואי נשארתי עם פה פעור !!!!!!!!!!!!

אפשר למות עד לאן הם מרחיקים לכת עם הסטיגמות... מפגרים
פשוט הבנות שלנו הכי טובות

למעלה