אני ממש מתוסכלת!!!

meytal2201

New member
אני ממש מתוסכלת!!!

שנה שעברה ניסיתי להתקבל למכללה הטכנולוגית חולון ולמגמת תקשורת חזותית, עברתי את שלב המבחנים, ולא את שלב הראיון האישי, השנה ניסיתי גם למכון וגם לשנקר, מהמכון הטכנולוגי עדיין אין תשובה, ובשנקר עברתי את שלב תיק העבודות אבל את שלב הראיון שוב לא עברתי, אני בת 23 ביוני ואני מרגישה שאני מבזבזבת את זמני היקר בזמן שאף אחד לא מבטיח לי שאני אתקבל. (ביזבתי גם כ- 7000 על מכינה!!!) בכל אופן אמרתי שאני לא מחכה עוד שנה ואלי עדיף שאני אעשה הסבת מקצוע... אז חשבתי על עוד מקצוע שמעניין אותי וזה ספרות... (עיצוב שיער) העניין הוא שזה בערך 13000 שח הוצאה על קורס בסיס. אם אני ארצה לשלב איפור זה עוד הוצאה, וכלל לא בטוח שאני אצליח במקצוע הזה... כי עד שיכירו אותי וכו' דבר נוסף הוא קניית החומרים הנדרשים... והדבר הכי חשוב הוא לאחר שיכירו אותי קצת ואני ארגיש שאני מספיק מקצועית אני ארצה לפתוח מקום משלי, וההוצאות כמו מיסים, ביטוח לאומי, שיפוץ וכו' יכולים לגמור לי את כל התכנון וההשקעה!!! אני ממש לא יודעת מה לעשות מי יוכל לייעץ מה כדאי? איך אוכל להצליח בכל זאת?

מט"י

המרכז לטיפוח יזמות יכול לסייע: 03/7968100 ת.ד. 50135 רח' המרד 29 61500 מט"י, מרכז טיפוח יזמות, תל אביב

meytal2201

New member
לעזור באיזה נושא?

באיזה נושא לשאול אותם? בנושא הלימודים או בנושא הספרות ופתיחת מספרה באופן עצמאי?

פתיחת מספרה

מדובר במרכז לטיפוח יזמות המסייע ביעוץ למעונינים לפתוח עסק קטן כמו מספרה.

למעלה