אני ממש מקווה

ברררר

New member
אני ממש מקווה

שאתם לא חושבים שריטה יפה... היא היתה איתי בקורס מדצים ואני כל הזמן גם רואה אותה בורטיגו היא ילדה קטנה וממש לא מיוחדת. לא ברור מה היא עושה שם.

YugiBoy

New member
היא ממש יפה ../images/Emo13.gif

זה הקסם שלה...שהיא לא טופ מודל... היא חמודה ויפה כזו... אהבתי גם את זו שהדיחו אותה בשבוע שעבר עם התלתלים...ממש מתוקה.

פנומן 72

New member
סתמי

ריטה היא הפייבוריטית שלי ולכן אני לא מוכן לשמוע אף מילה רעה עליה. במקום ללהג את מוזמנת לשלוח לי את מספר הטלפון שלה ...

קצת על הרקע של ריטה

מתנצלת מראש על אי דיוקים (פשוט התוכנית שודרה מזמן). ריטה היא בת למשפחה חד הורית מעפולה (חמישה ילדים , יש מצב שכולן בנות ) האם ד"ר למשהו... משפחה שבמילים עדינות לא פונקה , אלא מנסה לשרוד כאן . האחיות שלה מתאגרפות מקצועיות . והיא עצמה וורסיה של מיכל ינאי בצעירותה
שכזאת...

RINAT R 21

New member
לפי מה שידוע לי הם 4 אחים

3 אחיות ואח. כולם מדהימים. וכולם מדגמנים. ריטה מדגמנת מגיל מאוד קטן.... ראיתי אותה במציאות והיא יפייפיה. יש לה בייביפייס והיא מיוחדת. היא אחת הפיבוריטיות שלי :)

x Marina x

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo71.gifתפסיקי לקנאה חמודה . ../images/Emo13.gif

מה הקשר שהיא ילדה קטנה ?!

ושאת רואה אותה כל הזמן? היא מהממת :) וזה שיש לה בייבי פייס ושהיא נראית ילדה קטנה כזאת וכל הזמן מחייכת זה ממש יפה ולא עושה אותה מכוערת או משהו . תקנאי

../images/Emo6.gif?../images/Emo118.gif

"אני ממש מקווה שאתם לא חושבים שריטה יפה, היא היתה איתי בקורס מדצים" זה פשוט מצחיק אותי
אני די סומך על ההפקה שיש לה מה לעשות שם אם היא נבחרה בין הרבה שנבחנו לעונה הזאת
אבל אנחנו נראה את ההתקדמות שלה בהמשך.. בינתיים אין לי על מה להתבסס, אבל היא נראית מצוין!

למעלה