אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי...

מיקיdream

New member
אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי...

הזמנו צבעי ביום שני, הוא צבע לי את החדר , את הקירות (חדר קטן של 3X2) עכשיו יום שבת- ועדיין יש ריח נוראי בחדר, לא ריח של צבע רגיל אלא משו שמעולם לא הרחתי משהו מסריח ברמות בסגנון של גבינה מקולקלת , ממש ריח לא נעים . מה לא ניסיתי מאז שהוא צבע: מטהרי אוויר , בושם לניקוי ריחות אפילו חומר ניקוי חלונות על הקיר ע"י שפשוף עם מטלית. שום דבר לא עזר זאת ועוד כל הזמון החלון היה פתוח לאוורר את החדר אך עדיין הריח נשאר הוא טוען שזה צבע סופרקריל 2000 צבע לבן, אני לא ראיתי. בכל מקרה האם יתכן שהצבע התקלקל איכשו ולכן הריח מישהו מכיר בעיה כזו? ואיך לעזזל אני נפתר מהריח הזה? אני כבר לא ישן בחדר 6 ימים כמעט והריח לא נחלש תודה מראש.

מאגר

New member
ריח רע של צבע

אכן כן יש סיכוי סביר כי הצבע בו השתמש הצבעי הינו צבע שעמד או התקלקל וקיבל ריח חמוץ של גבינה ישנה או עובש.

d19511

New member
תפתח חלונות שיתאווררר...אם לא יעזור

תצבע שוב.אבל אתה ולא שום בעל מקצוע..רובם תחמנים.

מיקיdream

New member
5 ימים החלון פתוח לגמרי..

יש עדיין אותו ריח אני ישמע להעצתכם ויצבע שוב צבע חדש וטרי שוב על הצבע הקיים. אני לא רוצה לשפשף את הצבע הקיים, אלא אני רוצה לצבוע עליו האם זה בסדר? ואם כן תמליצו לי על סוג צבע שלדעתכם יעזור ויתן גם ריח נורמלי (צבע לבן) ? תודה

DUDUS24

New member
יש מקרים שבהם צבע מתקלקל ואז

הוא מסריח ממש- למזלי לא ניסתי להשתמש בכזה - אך אני מניח ששיפשוף הצבע הקיים בנייר זכוכית וצביעה מחודשת ב2 שכבות או 3 יפתרו את הבעיה

xyz1234

New member
גם אצלי היה ריח דומה באמבטיה

ומי שצבע אמר לי שזה ריח אופייני של צבע מיוחד - צבע שמן כלשהו. לא יודע אם זה נכון. זה חלף אחרי שבוע או יותר.

רייף

New member
ריח רע

קימות כמה אפשרויות למרות שקשה לענות לך לפני שהרחתי במקום קיימות כמה אפשרויות שהיה קיים צבע על בסיס שמן לפני על הקיר והגיב רע לריח חדש אבל דבר זה לא נראה לי סביר בדבר זה ניתקלתי פעם אחת בבית שהיה מוזנח בצורה חריגה ובית של מעל 50 שנה אם יותר מ30 שנה נטוש האופציה השניה קיימים צבעים אם ריחות חריפים אך הריח נעלם תוך יום יומיים לכול היותר והאחרונה ולדעתי הקולעת היא שהישתמשו אם צבע שנמהל בעבר עם מים ועמד יותר מידי זמן ואולי גם בשמש לנקות את הריח אפשרי לדעתי גיא

למעלה