אני ממש מפחד...(ביטוח) ...

sagyrotem1

New member
אני ממש מפחד...(ביטוח) ...

אז ככה יצרתי קשר עם כמה סוכנויות ביטוח (אודי דגן...תמוז ...רמי ביטוחים...) תמוז התחרטתי עוד בשלב השיחה... רמי - משום מה הם רוצים 3 שנים וותק בדרגת הרישוי (יעוני 3 שנים ב A ואז בוא לדבר איתנו.....) - בוטל באותה שנייה...בנוסף הם לא עושים מקיף מצומצם.... אודי דגן (חוויה ממש מתקנת) - יוצר קשר בבוקר - נותנים מידע מקיף ומסודר....מקבל פקסים תוך שנייה....מקבל טלפון שהפקסים התקבלו....מקבל חיוב מיידי -200 שח פחות ממה שסגרנו +פחות ממה שרשום במחשבון הביטוח??? מתחיל לפחד מאיפה יגיע הצינור????? אחרי שנייה - טלפון - קיבלת הנחה נוספת של 200 שח (בעל הבית השתגע????) מבקש לקבל את כל הניירת .... 2 דקות והכל בפקס.... עובר על הכל - הכל נראה תקין ???? מפוחד ומבולבל....חברת הביטוח ביוזמתה נתנה לי 200 שח מתנה לביזבוזים לכריסמס??? קיצר אני יודע שהמחיר גבוהים והקקות דופקים קופה בכל מקרה היו יכולים לגנוב יותר - ראבאק חתמתי שאני מאשר שייגנבו יותר והם לא....(שינוי מגמה בחברות הביטוח????אני לא מאמין....)

Ridcully

New member
יש להם בדרך כלל מבצעים לקראת סוף שנה

מניסיון, סך הכל מניסיון עם אודי דגן, לא הכי טוב אבל גם לא הכי רע...

vanaci

New member
גם אני קיבלתי הצעת מחיר נמוכה מהמחיר במחשבון

בשנה שעברה סגרנו את הביטוח בחב' הראל אפגרייד, והשנה קיבלתי מחיר חידוש - 200 ש"ח פחות מהמחיר שמצויין במחשבון הביטוח. הבנתי מהסוכן שזה המחיר לינואר (אחרי ירידת המחירים).

vmisha

New member
כמה עלה לך הביטוח?

ממה שאני רואה במחשבון, החובה עלה

למעלה