אני ממש ממש בצרות

אני ממש ממש בצרות

אני צרכה לעבודה באוניברסיטה שירים של יוצרי רוק ישראלים מוכרים שהם במילים פשוטות שיר "שנאה" לאמא/אבא שלהם.

זה קל

אמא- קוקו בלוף והיתושים ככה מפנקים- אינפקציה ולאביב גפן יש המון שירים.

../images/Emo36.gif

את יכולה לנסות את "אני שונא" של אביב גפן... או את "עכשיו מעונן" שלו

sonic_green

New member
הנה עוד דוגמא לטמטום של אביב גפן

הוא חולה על ההורים שלו...

שפוצה

New member
מה הקשר לטמטום לעזאזל??

יוצר לא תמיד כותב על דברים שקורים לו ואולי באותם רגעים של כתיבה הוא שנא אותם- גירושים זה לא דבר קל לילד בימים אלו הוא אוהב אותם- לא אומר כלום על העבר

mmaayy

New member
מה הקשר לטימטום????

היו לו כעסים על ההורים שלו שהוא הוציא אותם בשירים..ולא כל השירים זה רק עליו..אלה לפעמים הוא נכנס לראש של מישהו שההורים שלו מרביצים לו וכו'..ואז הוא כותב שיר..הוא כותב על הרבה בעיות שנוער עובר. וכן, ולמרות הכעס שלו על ההורים הוא אוהב אותם! מה טימטום בזה???? איך אני שונאת שיורדים עליו סתם! שופטים אותו בלי לדעת בכלל למה הוא מתכוון. נמאס כבר מזה!!!

sonic_green

New member
הוא מחפש את השירים השערורייתיים

כדי שאלה יעוררו מהומות - ומהומות זה כסף.

mmaayy

New member
למה נראה לך?????

הוא כותב על מה שמציק לו, הוא לא מנסה למשוך צומת לב ולחפש שכולם ידברו עליו בשביל כסףף הוא כותב על החיים, והתקשורת תמיד נתפלת עליו. הוא לא רוצה בזה. ושימשיך לכתוב על החיים! כי זה מה שהקהל שלו אוהב!

שפוצה

New member
למה אנשים

עם מחשבות אינטרסנטיות- מוציאים את הדעות שלהם על אחרים תראה אני לא אכחיש שאני לא אוהבת את אביב אבל בכל מקרה הייתי מגנה אם זה היה גם מישהו אחר דע לך שאביב בשירים שלו עוזר להרבה בני נוער שפשוט מתחברים ומזדהים עם השירים שלו- כי יש מסר מאחורי כל שיר, הוא לא יושב ואומר הוייי אני ארשום את זה וזה כי זה יביא לי כסף!!! זה נכון שהוא בנאדם שערורייתי ואני גאה בו אתה יודע מה? אני באמת גאה בו! שיש לו את האומץ לחשוף את המחשבות שלו ולשים זין על אנשים פשוט לשים זין אחד גדול!!! אז אנשים כמוך באים ואומרים שהוא מעושה את זה בגלל הכסף וההתיחסות והשערותיות שזה גורר... נקודות למחשבה....

sonic_green

New member
בהודעה המתקנת הזו...

הפלת את עצמך... עוד גרופית של אביב... איך אני יודע שאת גרופית? כי אין לו משהו אחר - זה הכל...

MiToOsH

New member
אין קשר לטימטום ../images/Emo104.gif

בדרך-כלל שיר מבטא רגש שקיים באותו הרגע והופכים אותו ממחשבה ליצירה. אני מאמינה שגם לך היו רגעים שהרגשת שאתה שונא את ההורים שלך, אפילו שבתוכך אתה אוהב אותם מאוד.

למעלה