אני ממש מיואשת...

צופיה7

New member
אני ממש מיואשת...

לפני 3 חודשים עברתי פרוסקופיה ומצאו אנדו ברמה נמוכה(זאת לאחר 5 שנים של סבל וביקור בחדרי מיון בלי שאף אחד יעלה על הבעיה). לאחר הנתוח הרופא המליץ על גלולות באופן רצוף - החלפתי כמה סוגי גלולות בגלל אי התאמה ומגרנות, כרגע מזה חודש ימים אני מדממת בלי הפסקה עם טיפול תרופתי. הרופא המליץ על המרפאה האנדומטרית בתל השומר אבל בגלל שאני שייכת לקופ"ח כללית הוא אמר שיתכן שלא אקבל טופס 17. האם מישהי תוכל לעזור לי בעצה אין להגיע למרפאה והאם באמת עושים בעיות בקופ"ח בקשר להפניה הזו. מחכה לתשובה ... תודה

זואילי

New member
הי צופיה

את יכולה לבקש מרופא הנשים או מרופא המשפחה מכתב בו ירשמו את ההמלצה לשלוח אותך למרפאת האנדו בתה"ש, תצרפי לזה את דו"ח הניתוח ומכתב שאת כותבת על מצבך ועל הבעייה כרגע ואת כל אלה הפקידות ישלחו למינהלת המחוז שלך לאישור. או שאת יכולה לתאם תור לתה"ש בלי ט. 17 ולשלם על בדיקת רופא שם 98 ש"ח. רק תבקשי ממי שיקבל אותך במרפאת האנדו שגם ירשום עבורך מכתב לעתיד - להמשך ביקורות בתה"ש. יש פה המוני שירשורים בנושא הזה של הבירוקרטיה ויש גם דוגמא למכתב בטאגליינס. את מוזמנת לקרוא את מה שמטופלות הכללית עשו כדי להגיע למרפאה.

ברוכה הבאה צופיה ../images/Emo140.gif

הכל תלוי ברופא שלך, אם הרופא יתעקש מירב הסיכויים שיאשרו לך. לי עשו בעיות רק בפעם הראשונה (גם אני בכללית) וטענתם הייתה שאחזור לבי"ח בו נותחתי, עניתי להם שמצבי רק הוחמר מאותו ניתוח באותו בי"ח ובסוף אישרו לי טופס 17 ומאז הפעם הראשונה שאישרו אין לי כלל בעיה ומאשרים לי תמיד טפסי 17 למרפאה. במידה ולא יאשרו לך את יכולה להשאיר פיקדון במרפאה בתה"ש ואז יש לך 3 חודשים להילחם על טופס 17 או כמו שזואילי אמרה לשלם 98 ש"ח על הפגישה הראשונה. חשוב מאוד לאחר הפגישה הראשונה במרפאה לבקש מהרופא שיקבל אותך לרשום מכתב לרופא בקופה על מצבך ושיהיה מצוין כי עלייך להיות בטיפול במרפאה זה יעזור לך בבקשות הבאות לטפסי 17.

lilo4

New member
אין לי ניסיון בעניין

אבל העלית שאלה שמטרידה גם אותי. בכל מקרה- חשוב לא להתייאש! לפעמים הבירוקרטיה הזו יכולה להוציא מהכלים ולערער מאוד את השפיות. אל תתביישי להיות תקיפה. זה לא אומר שצריך לצעוק, אבל בהחלט לעמוד על שלך ולהתעקש. ואם לא עובד- פשוט להתחיל לטפס בסולם הדרגות ולפנות כל פעם לאדם בכיר יותר במערכת. שיהיה המון בהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

קיבלת תשובה מה"כלליות" ואני מקוה שלא תלכי לאיבוד בסבך הבירוקרטיה

למעלה