אני ממש גאה בעצמי! :)

keoser

New member
אני ממש גאה בעצמי! :)

היום יש לי יום הולדת (wee :). בכל מקרה, האקסית שלי טלפנה אליי היום. לפני כ3-4 חודשים נפרדנו (וזה ממש מוזר התחשב בעובדה שזה מרגיש לי לפני שנים.. כאילו זה קרה לפני איזה שנה, שנה וחצי..). עד היום כל פעם שהיא טלפנה פשוט ניתקתי. לפני שבוע-שבועיים בערך החלטתי שאני פשוט מתמודד עם השד מהעבר. הסכמתי לזה שכל מה שהיא עשתה היה פשוט קשור לחלום שלה, ולא קשור בשום צורה אליי. ידעתי את זה בעבר ישר אחרי סוף הקשר, שאני בסדר ושום דבר מזה לא היה בגללי -- אבל הפעם ממש קיבלתי את זה מבפנים. הסכמתי לזה. דיברתי איתה. הייתי קצת מבולבל, עד שהבנתי בעצם.. היא נשארה בדיוק אותו אדם. היא שאלה אותי מה קורה איתי, עניתי שאני מתחיל להיות מאושר. התשובה הראשונית היא "יש לך בחורה חדשה?". וזה מה שכולם אומרים לי ברגע שאני אומר את זה.. האם יש לי בחורה חדשה או לא. כולם מתנים את האושר שלי באדם אחר. בגאווה אמרתי לה "לא, אין לי אף אחת, אני מתחיל לאהוב את עצמי". בזילזול היא ענתה "אהה..". :) במשך רוב השיחה היא ניסתה לגלות בקנאות מה נסגר איתי, האם יש לי בחורה חדשה, אהבה חדשה. יצאתי מהשיחה בהרגשה של "וואו".. הבנתי עד כמה אנחנו משדרים בגלים נפרדים היום. הבנתי מאיפה ה"כוח" שלה בא. פשוט הרגשה של כוח על ייצרים. הרגשתי מופלא כשלא ניכנסתי למשחק שלה של שליטה. הרגשתי עוד יותר מופלא כשהמשחק לא השפיע עליי כשהיא כן ניסתה אותו. אני עדיין לא מרגיש שלם עם זה לחלוטין. אני חושב שאני עדיין קורבן של השופט שבי בגללה. אני חושב שאני מרגיש "איך הרשתי לעצמי ליפול" וכו'. ואני מבין שזה רגש לא רציונלי, אבל השופט עדיין מכה בי. אני צריך להתנתק מהרגשות שלי בנושא. ד"א -- אם למישהו יש תרגילים לעזור לי עם זא אני יותר מאשמח! :) באהבה, יוסי.
 

kung fu

New member
אתה פשוט עובד נפלא ../images/Emo24.gif

מאד גאה ושמחה עבורך
חיבוק מחר!!! תרגילים: תעשה החזרת כוחות איתה אם למדת את זה כבר בקונג-פו. אם לא, תשלח לעצמך אהבה ואל תאמין למחשבות שלך.
 

kung fu

New member
שכחתי לרשום לך מזל טוב ../images/Emo6.gif

קטעים איתי!!! שתגשים את כל הרצונות שלך, שתמשיך לצעוד בדרך האהבה, וחיבוק גדול לכבוד היום הולדת!!!!
 

keoser

New member
פתאום גרמת לי להבין

שאני מתחיל לפסוע בדרך האהבה! :) תודה רבה ילדה :)))
 

mimeli

New member
מזל טוב כפול, יוסי!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

גם ליומולדת וגם על התובנות שלך! שני דברים שאני עושה כהיום שעוזרים לי- ואולי גם לך: 1- רשמתי לעצמי משפטים חיוביים על המראה שלי. כמו אני אוהבת ומקבלת את עצמי כמו שאני. או: אני משחררת את הישן בנינוחות ומקבלת את החדש אל תוך חיי. וכאלה. ואומרת אותם כל בוקר מול המראה. 2- אני התחלתי להגיד כל לילה לפני השינה 5 דברים שקראו לי עליהם אני אומרת תודה ו5 דברים שאני מבקשת מאת ה' למחר. יש בטח עוד, כרגע לא עולה לי. אולי אחרי שבת.. שבת שלום! ושוב: כל הכבוד לך!!(לעמוד מול המראה להגיד את זה לעצמיך לפרצוף!!) סימון
 

keoser

New member
תודה רבה :)

אני אנסה את זה את משנה כל יום את הדברים, או שאת מחכה עד שהם ישתנו?
 

mimeli

New member
../images/Emo9.gifשאלה טובה..

אני לא שיניתי אותם כבר הרבה זמן, מאז שרשמתי אותם.. אבל עכשיו הכל די נמחק..כנראה הגיע זמן לשנות ולכתוב מחדש..
 

light fairy1

New member
קסם

כבר כמה ימים אני מנסה להבין היכן נמצאים החברים האמיתיים שלי. אלה שלא רוצים ל נצל אותי ואלה שלא רוצים להשליך עלי את הבעיות שלהם ואת הפאקים שלהם. הרגשתי שאני בחיים לא אמצא אנשים שלא חיים בתוך חלום. הרגשתי שאני מטורפת אם אני שמחה בכלום. או מאושרת בלי סיבה. אנשים לא רואים , הם צריכים סיבה לכל דבר אחרת זה לא קיים. אז תודה לך כי הראית לי שאני טועה
 

keoser

New member
../images/Emo24.gif

ממש כיף לראות עוד מישהו שפוסע בדרך האושר :) יש הרבה הרבה אנשים כמוך, רק צריך למצוא.. לקח לי כמעט 20 שנה להבין שיש עוד אנשים מופלאים שלא צריכים סיבה בכדי לאהוב, שמודעים לרגשות של אנשים אחרים, ושפשוט איכפת להם. שאני חושב על זה אני מתמלא באושר כרגע בעצמי! :) (חוץ מזה שגרמת לי להרגיש יותר טוב אתמול ישר שקראתי את ההודעה! :)
 
למעלה