אני ממש במצוקה

fayd הפשוש

New member
אני ממש במצוקה ../images/Emo10.gif

קודם כל אתם מכירים את הימים האחרונים שעברו אליי והיום היסתבר לי שמורה אחת שאני בוטח בה בכל ליבי סיפרה למנהלת שלי שאני הומו והיא הזמינה אותי לשיחה והיא היתה מאוד נחמדה אבל לא מקובל אליה שאני חיי בשקר מול ההורים שלי אז היא הולכת אם הסכמתי או בלי להזמין את ההורים שלי אחריי שבועות לשיחה ואז היא הולכת לספר להם הכל אני היסכמתי אבל עכשיו אני כבר לא כל כך בטוח שזה הדבר הנכון לעשות אני כבר לא יודע כלום אני ממש מבולבל אבל הכי גרוע שמרוב בילבול המצוקה שלי זאת שאני כבר לא יודע אם אני הומו או לא. הריי אני חושב שאני הומו כלומר שאני מביא ביד (סליחה מרמלד מאונן) אני עושה את זה רק על בנים ואני אוה בלהיות הומו אבל הריי סיפרטי לכם על ריגשות העשם שלי אחריי מגע מיני אם גברים אז אם היתי הומו לא היה אמור להיות לי דבר כזה נכון? אני כבר ממש עבוד אני לא יודע מה אני יעשה אני חושב על ליברוח מהבית ללכת להיות קצת בבית החדש שפתחו בתל אביב לנערים הומואים בימצוקה אני כבר לא יודע כלום. (בשם אלוהים אני מקווה שאני הומו)

RedRose

New member
אלון..

דבר ראשון והכי חשוב: אל תברח מהבית
אל תברח. אני מבין שאתה במצב ממש קשה, ושלא קל לך עם ההורים. אבל לברוח זה לא הפיתרון. אם אתה לא תדבר איתם הם לא יבינו אותך. אתה צריך לשוחח איתם. אם יותר קל לך לעשות את זה בנוכחות צד נוסף, תעשה את זה. אבל אל תברח, הבעיות לא יעלמו, הן לא יהפכו ליותר פשוטות. אם תברח, הכל יראה יותר קל. אבל רק יראה. זה לא יהיה יותר קל. בסוף אתה תהיה חייה להתמודד עם הבעיות. אני יודע שמה שאני רושם לא קל, אבל זה נכון. אל תעשה את הטעות הזאת. בקשר לזה שאתה לא יודע אם אתה באמת הומו. לך לפי הרגש. אל תתעסק יותר מידי בכן הומו לא הומו. אתה נשמך לבנים, אתה נמשך לבנות, אתה נמשך לנמלים. זה לא משנה. ממש לא. לך לפי הרגש שלך, ותעשה את מה שהלב, לא מה שהמוח, אומר. גם לי יש קטעים שאני נמשך לבנות, אבל גם לבנים. כן הומו, לא הומו, זה לא משנה לי בכלל. אני פועל לפי הרגש הנקי. ההורים שלך יצטרכו להבין את זה. הם לא יוכלו לחיות בשקר כל הזמן, וגם אתה לא יכול. לדעתי, עד כמה שזה קשה, לך ותדבר עם ההורים שלך. אל תאיים אליהם, אל תצעק אליהם. תבוא אליהם ותגיד להם בדוגרי- אני אלון, הבן שלכם ואני אוהב בנים. זה יהיה קשה להם, אבל אתה צריך להבין את זה. זה לגיטימי. לא כל ההורים פתוחים ולא כולם ליברלים. אבל אתה תאלץ אותם להיות, כי אין להם אפשרות אחרת.. משפט מסכם.. אבא שלי אמר לי לפני הרבה זמן- החיים הם לא זין. הם תמיד קשים

spainbar

New member
יפה אמרת יובל... ממש אין

לי מה להוסיף, חוץ מהעובדה שאם צריך אני "יטפל" (והמבין יבין) במנהלת הזו שאין לה כנראה חצי מושג כלפי מי האחריות שלה. :} ס´

תסלח לי על בורותי אבל...

מותר למנהלת/מחנכת לעשות אאוטינג בכפיה, מה זה פה ? מה היא דוחפת את האף שלה לתחת שלך ?
צ´מע בשביל דברים הרבה פחות גרועים מזה נהגנו ל"למד" את המחנכת שלנו "הלכות נימוסין" (לא שאני קורא לך לפעול בדרך כזו
)

fayd הפשוש

New member
לא הבנתם :&acute../images/Emo7.gif

זה לא שאני לא הסכמתי שהיא תעשה את זה אני הסכמתי אבל עכשיו אני לא כל כך בטוח אם זה הדבר הנכון לעשות אני כבר לא יודע כלום

spainbar

New member
אלון, הבנו שהסכמנת בסוף לדרישה שלה

אבל אנחנו לא מסכימים לעובדה שהיא חשבה שהיא צריכה לעשות משהו בכלל... אני לא מאמין שמישהו בבי"ס שלי היה מעמיד אותי מול עובדות מוגמרות, הרי היא צריכה לדאוג קודם כל לך, והגישה שלה של "אני יספר בכל מקרה" לא עוזרת - איך ילד (כן אתה ילד) בן 16 אמור להתמודד מול מפלצת מנהלתית כלשהי ???? היא עיצבנה אותי כמו שלא עיצבנו אותי הרבה זמן מקווה שתחזיק מעמד, ובאמת תקשיב למה שיובל (redrose) כתב, כל מילה שם חקוקה באבן... בהצלחה, ותאכל פרי, :} ס´

Liroy25

New member
אני הייתי שורף לה את המשרד!!

חצופה שכזאת!!! מי היא שתוציא אותך מהארון מול ההורים שלך!! מי היא שתרשה לעצמה להקשות עליך את החיים כי ככה נראה לה! אתה עוד יותר טיפש שאתה שותק לה ולמטומטמת שסיפרה לה את זה! את האחרונה הייתי מורח בדבש ומניח ליד קן של דבורים. ככה בשביל שתלמד שיש דברים שלא עושים! זה החיים שלך וזכותה לנהל אותם כרצונך שלך!!

כוננות ספיגה הוכרזה בכל מוסדות

החינוך באיזור השרון בשל התראות חמות
על כוונה לביצוע סיכול ממוקד של מנהלת/מורה/שטינקרית ע"י קבוצה המכנה את עצמה "חברי פורום בנים בלבד".

תשובה

1. אתה יכול לומר לה "לא!". 2. אל תברח! 3. אתה כנראה הומו.. אין קשר בין רגשות האשם לנטייה המינית שלך; קורה.

MARMELAD

New member
נו, מה זה השטויות האלה על הבוקר

תגיד לגיברת המנהלת שלך, שאתה תדבר עם ההורים שלך מתי שתרצה ושהיא תעסיק את עצמה בסידור מערכת שעות וחיפוש מורים מחליפים. אל תתן לה לסבן אותך במילים ושלא תבלבל לך את המוח. מורה היא מורה. מנהלת היא מנהלת. לא צריך להיות להן שום עניין בדחיפת האף שלהן בעניינים פרטיים של תלמידים. אני יכול לאמר לך שאם זו הייתה מורה שלי היא הייתה יוצאת מזה בסטירה. מאחר וזו לא מורה שלי היא תצא במצב הרבה יותר גרוע. דבר איתה. במידה והיא לא מוכנה להקשיב לך ומחליטה כן לספר להורים שלך - פשוט שלח לי את הפרטים שלה והכל יטופל.

fayd הפשוש

New member
תודה על הדאגה דרלינג אבל......

לא מפריע לי שהיא תדבר אם ההורים שלי אפילו אני דיי בעד הם צריכים להיתמודד אם הנטיות שלי באייזהשהוא שלב ואני בהחלט מרוצה אם מישהוא אחר יעשה זאת בימקומי זה לא זה מה שמפריע לי מה שמפריע לי שהחיים שלי היתבלגנו לגמריי בשבוע שעבר אני היתי בארון והחיים שלי עוד אייך שהוא היו בסדר עכשיו חצי מהסגל מורים שלי יודע שאני הומו ההורים שלי הולכים לדעת אני עצמי לא יודע מה קורה איתי וזה ממש.... ממש... אני אפילו לא יודע מה הבעיה שלי הריי זה מה שרציתי שההורים שלי ידעו ושאני לא יצתרך לחיות בשקר אבל למרות זאת אני מרגיש כל כך רע הרבה זמן לא הרגשתי כל כך רע מאז טום...... אני כבר לא ממש יודע מה אני מי אני אנ יכבר לא יודע מה לעשות...

אמממ... עצה קטנה

החיים שלך הם שלך. לא של אף אחד אחד. אני אישית לא הייתי תוקע למורה סטירה, אלא כיסא. איפה אני לא אפרט. זה מזעזע שהיא חושבת שיש לה מקום בכלל לדבר איתך על החיים הפרטיים ובמקרה זה גם סודיים שלך. אבל בוא נהיה ריאליסטים. מה -כן- אפשר לעשות שישפר את המצב? לעבור בצפר. אנחנו כבר בסוף השנה, הרבה לימודים כבר לא נשאר. להודיע למנהלת שהיא עברה כל גבול, שלא תתערב לך בחיים ושהפעם הבאה ואחרונה שתהיה בבצפר זה יהיה לקחת את התעודה. ופתרון קצת פחות דרסטי - אז יודעים עליך. זבש"ם. שים זין על כוווווולם. אתה תעשה מה שאתה רוצה, אם הם יודעים ואם לא. None of their fucking bussines. ובקשר לשיחה - לא משנה מה תבחר לעשות, לפי דעתי אם אתה לא בטוח בעצך ובמוכנות שלך לדבר עם ההורים, אל תדבר, ובהחלט אל תתן לאף אחד אחר לדבר. אין שום טעם למהר בקטע הזה. מומין שרוב הסיכויים היה צורח כל כך חזק על המנהלת שהיו מעיפים אותו מהבצפר ככה שהוא לא היה צריך לעזוב.

fayd הפשוש

New member
מר מומין היקר שלי.

דבר ראשון אני רוצה להודות לך העלתה חיוך על הפנים שלי דבר שאף אחד כולל המישפחה שלי לא הצליח לעשות כבר הרבה זמן אז קבל תודה גדולה על זה ודבר שני אני החלטתי מה אני הולך לעשות אני הולך לתת לעינינים להיסתדר כמו שהם יסתדרו וזהו מה שיקרה יקרה זה הכל. מאלון שמקווה שתמיד ידע מי הו באמת.

n o a m 18

New member
חייב להגיב

אני ידוע כאדם רגוע אבל עדיין, אם המנהלת שלי היתה עושה לי דבר כזה היא היתה מתחרטת על היום שהיא נולדה חוצפה שכזו עוד לא ראיתי הסכמת או לא, היא לא היתה צריכה להציע את זה. אתה במצב לא קל ואין לה קשר אל החיים המיניים שלך. היא צריכה להתעסק בבעיות (מנהלת בבצפר.. ברור שיש) המיניות שלה אניוואי, לעזוב את הבית זו לא אופציה, שכח מזה. נקסט קשה לי לראות את עצמי מספר להורים שלי בזמן הקרוב (עליי אף אחד לא יודע אגב. פרט לחברים וירטואלים. למרות שהיום היה שינוי קליל בנושא הזה, נוורמיינד) אבל מנהלת בית הספר היא אחרונה שאמורה לעשות את זה. שתשב בצד ותשתוק בכל מקרה, מחזיק אצבעות שיהיה בסדר. תמשיך לעדכן יום טוב אה, חג שמח בלה בלה :) נועם

למעלה