אני ממש בלחץץץ..

ותשחק

New member
אני ממש בלחץץץ..

אני צריכה לעבוד כל כך הרבה. אני חייבת להתפרנס ואני זקוקה להרבה זמן בשביל זה. לא יודעת מה לעשות. הכל 'נפל' עלי פתאום. הכל. והפורום היקר, חשוב לי, עוזר לי, אך כרגע גם "גוזל" את זמני.. מה אני עושה בכלל?

ותשחק

New member
היכן הם

ידידיי? היכן הם אהוביי? אם היה לי זמן, הייתי כותבת חמשיר.. אך כרגע אלו הם מילותיי. ועוד משפט - אני צריכה לחזור לדבר עם השם, ברגעים הכי קשים ובודדים.

ותשחק

New member
ועוד דבר חשוב -

אני רוצה בעל, אני רוצה גבר, אני רוצה חיים משותפים, אני רוצה ילדים, אני רוצה להיות בהריון.. אבל אני מרגישה שהשם עוד ממתין לי, ואני לו.. יש לי סבלנות, אבל הדברים בתוכי גועשים בעוצמה.. מחכים לרגע לפרוץ ולהיות, לאהוב לפרות ולהיות נאהבת והרבה יותר בעיקר הרבה

סומבודי

New member
קחי נשימה עמוקה

לא כל מה שרוצים מגיע מיד, ולא תמיד מגיע בכלל. נשמח במה שיש, נהיה שלמים עם עצמנו, ונזכיר לעצמנו שיש לנו הרבה ממה שאחרים לא היו מעזים לחלום עליו. השלווה הפנימית תקרין החוצה ותגרום לנשיאת חן בעיני כל רואנו.

ותשחק

New member
יש לי נשימה

הכי עמוקה כאן, אולי יותר מידי ועכשיו אני זקוקה להוציא את האוויר שלי.. מבלי לפחד שזה יפגום בשלווה ובעוצמות הרגשיות היותר העדינות.. פשוט לאהוב אותי ולנשוא חן בעיניי, גם עם הרצונות הבלתי ממומשים כרגע והמבעבעים... האם כך לא אוכל לנשוא בעיני אחרים?

אחלה גבר ! המרגיע הלאומי !

מהיכן נובעת חכמת החיים שבך ? איזה כיף היה לקרוא את השירשור המאלף הזה ... החכמתי ... תודה

touti

New member
ותשחק כשאת בלחץ ואת צריכה לדבר עם ה

תנפי קמח ותלושי בצק בידיים ולא עם המיקסר כי ללוש מלשון לשון שזו הזדמנות ושעת רצון לדבר עם ה ולבקש על הכל. ככה שמעתי אתמול בהרצאה על הפרשת חלה:)

ותשחק חביבתי, אין הרבה ברירות

אני ערה כל יום מסביבות 5 בבוקר ולרוב לא הולכת לישון לפני חצות. אז עובדים עד הצהריים, אח"כ עם הילדים וכשהם הולכים לישון (אצלי זה 20:00) מתחילים עם המרתון של הבית או שבזמן מנוחה רק בשבילי כמו היום למשל קראתי לבייביסיטר ויצאתי לארוחת ערב בסבבה ונכון שאני עייפה אך מרוצה... אם תפתחי את היומן שלי תראי שכל אחה"צ כמעט יש לי מרתון אחר, אבל אין הרבה ברירות ואלו החיים צריך לדעת להתמודד איתם. וחוץ מזה כמו שכתבת אין כמו לדבר עם בורא עולם ולא לשכוח צריך להודות על הרע כשם שמודים על הטוב. את תתרגלי בסוף, סומכת עלייך

סאני42

New member
אוי... כשנשב במושב זקנים חסרי מעש

חסרי כח להתרוצץ ולרדוף אחר החיים רק אז אולי נתגעגע לימים המטורפים שהיו כשהיינו צעירים... כשהילדים גדלים אז קל יותר מבחינת טיפול וכו'... זה מנחם???

הבעיה זה ה``לבד``, שמעצים את הקשיים !

ואין ``גב`` חזק כדי להתמודד ... היא צריכה את הטלפון שלך ! זה יעזור בוודאות ...

עיזבי `לרגע` את הפורום ...

רכזי את מוחך ומצאי את המקור ללחץ ... פעלי בשיטת דימיון מודרך ... כווני את ליבך אל רצונך , ואל ישוטט במרחבי עולם ... רק ישרת את מאווייך ... מעניין , אותי תופס כאב ראש זה שעה אחת ... ונזכרתי שיש לשתות מים מינראליים בלבד בכמות שתרווה את גופך ... וראי איך שהלחץ מרפה ממך ... הרגישי טוב , יקירת הפורום ... צ`

למעלה