אני ממש בבעיה

fresh007

New member
אני ממש בבעיה

שלום, אני לא ממש מוכר פה.. לא נראה לי שאפילו כתבתי פה פעם אבל יש לי בעיה רצינית, קודם קצת רקע: אני חייל בסדיר ופגשתי בשירות את אחד האנשים הכי מדהימים שחשבתי שאני אפגוש, עברנו המון ביחד ובאמת שהוא בחור מדהים. עכשיו הוא טס לחו"ל לאיזה 4 חודשים ואני כבר מתגעגע אליו בטירוף. הבעיה היא שהבנתי שאני פשוט מאוהב בו.. עד מעל הראש, והוא סטרייט ואני ממש עמוק בארון, אף אחד לא יודע עליי באמת שזה נמשך כבר המון זמן, וגם ככה אני לא מצליח למצוא מישהו אחר.. כי אני לא משתלב בקהילה והכל.. ונורא קשה לי עם זה שגם ככה אין לי אף אחד. בקיצור בעיה בעייתית.. מצטער שאני נופל עליכם ככה.. אבל חשבתי שאם יש מקום שיש בו נסיון לפתרון בעיות, אז זה פה

אממ...מוכר לרוב ההומואים

ואם הוא לא הומו.תהיה צריך להשלים אם זה,פשוט זמן,אין לי עוד מה להציע לך אבל כניראה מידיד הוא לא יוכל להיות.

*תיקון,פשוט תן לזמן לעשות את שלו

ומיצטער שהתגובה יצאה קצת תוקפנית לא התכוונתי להיות תוקפני :)

TheRainMaker

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל, הגעת למקום הנכון:) ואני חושב שהתגובות שעוד תקבל פה יוכיחו את זה
בקשר לבעיה, בלי לעורר יותר מדי תקוות שווא, אתה בטוח שהוא סטרייט? אם אתה באמת מרגיש שאתה מאוהב בו, אולי כדאי שתחשוב על איך להתוודות בפניו, כי לחיות בתחושת החמצה וששאלות בסגנון "מה היה קורה אם..." יעמדו מולך זה נורא, הרבה יותר מקבלת דחייה. אם תתוודה בפניו ובמקרה הגרוע הוא ידחה אותך, תוכל "לסגור" את הפרק הזה בחייך, אולי תתאבל על זה במשך חודש, חודשיים...מתישהו זה יגמר. תחושת החמצה יכולה לרדוף אותך להרבה יותר זמן. אני פשוט בדיעה שהחיים קצרים מדי בשביל להכנע כל כך מהר. ולגבי הדבר השני, "השתלבת בקהילה" זה ביטוי די מפוצץ, אתה צריך לדעת אלו דרכים עומדות בפנייך כדי לעשות זה. קודם כל, יש את הפורום הזה, שלדעתי הוא נהדר
ואם תרצה משהו מעבר לוירטואליות, יש מפגשי פורום, יש מפגשים של האגודה/איגי...חיפוש קצר באינטנרט ותמצא הכל. יותר מזה, אני מציע לך לשתף בנאדם שקרוב אלייך במה שעובר עלייך, זה פשוט חבל שאתה מתמודד עם כל זה לבד, תן לאנשים שאוהבים אותך לעשות בשבילך משהו:) אחרי הכל, בשביל זה הם קיימים.

ככה....

קודם כל, אם הוא טס לחו"ל אז זאת דווקא הזדמנות טובה בשבילך לשכוח אותו. בטוח יהיה קשה לעשות את זה, במיוחד שאתה מאוהב בו, אבל הזמן הזה אולי קצת ישכיח אותו מליבך... במקרים האלה, הזמן הוא המרפא הכי טוב.... בינתיים, אתה יותר ממוזמן להישאר בפורום הזה, להכיר את האנשים המדהימים שיש פה ולהשתלב. ואפילו יש מפגש בפורים, אתה מוזמן לבוא גם כמובן.... ובאמת יש פה אחלה אנשים, אז הגעת למקום טוב ואתה יכול להשתלב פה ולהכיר אנשים מהקהילה... ואם תבוא למפגש, תראה שאנחנו נורא נחמדים... ואף אחד פה לא נושך (אה, רגע... בעצם, כולנו נושכים, לא? כריות, זאת אומרת...
) מקווה שעזרתי לך!

נשמה,חבל לך על מאמץ../images/Emo23.gif

פשוט תתרחק ממנו כמה שאפשר הוא סטרייט מכבד אותך כבן אדם,תכבד אותו גם אתה למה לבזבז זמן על מישהו שאפעם לא יאהב אותך=] נכנס לבועה ולצפייה שיהיה לכם משהו,תצא מזה ומהר, חבל שתסבול סתם,

white star

New member
../images/Emo54.gif התשובה נעוצה באומץ

אם יש לך מספיק אומץ - תתודא בפניו שאתה גיי ותראה איך הוא מגיב. אם הוא מקבל את זה טוב, תתחיל לגשש איתו אם הוא גם בעניין או שהוא סטרייט. אם התגלה שהוא אכן סטרייט, או שאין לך את האומץ לדבר איתו - פשוט תתפוס מרחק. הזמן הוא אכן המרפא הכי טוב. לגבי הקהילה - כל אחד משתלב בדרכו. אתה יכול להתחיל כאן במחסה האנונימיות של האינטרנט

למעלה