אני ממש אוהב

mmeir

New member
רודני מולן מלך הפרייסטייל

רודני מולן המציא את סגנון הפרייסטייל וגם עוד איזה 100 טריקים משל עצמו הוא תרם לעולם הסקייטבורד יותר מכל סקייטר אחר בעולם לו יש סטייל ובכמויות נ.ב צפו בסרט שלו onvideow2002 ותבינו הכוללללללללללללללללללללללל !! !! !!!! !!!! !!!!

יאללה..

אולי כבר תתחילו לראות סרטים של פרוס אחרים שהם נוסעים וקופצים דברים ועושים ריילים ולא עושים הכל במקום כמו רודני

Nagasaky

New member
לסיכום

רודני מולן תותח והוא המציא הרבה תרגילים אבל פשוט חלק מהם הוא לא עושה בסטייל יפה וזה נראה ממש מכוער

odin02

New member
מסכים!!!

אני מעריך את רודני והכל והוא טרם והכל אבל פק הוא לא מעיז לקפוץ שמונה מדרגות בפליפ כשיש אנשים בגיל שלי שעושים את זה פה בירושלים

alexkagn

New member
לאודין 02

אהה...הייתי חייב להכין כזה דבר כמו שבלאקראסטה... כי זה ממש דורש את זה...------------------------------------------------------------>>> איזה דביל אתה... רואים שלא ראית מספיק סרטים. ראיתי איזה קטע של רודני מביא בפליפ 180 לפרונטסייד איזה 10+10 מדרגות אם לא יותר אז בבקשה לא ל*יין את השכל אם אתה לא יודע. הבנאדם פשוט שולט. וכל הטמבלים שמקשקשים שהוא עושה בכל במקום, אז לידיעתכם הסגנון של רודני עכשיו הוא לא נוסע בסגנון פריסטייל אלא בעיקר במין שילוב של סטריט עם פריסטייל. תראה לי מישהו שמביא כאלו תרגילים כמו שהוא עושה...

Chomp on this

New member
פחחח..... בדיחת השנה

או שאתה ממש ממש מטומטם או שאתה פשוט לא מבין בסקט... עלאק פרונסייד פליפ דאבל סט של 10 !!! פחחח!!!! למה לא? אולי הוא גם נחת את הליפ אוף פיית´ ולא ידענו? מאיפה אתה שולף את השטויות האלה?! ולכל המכורים לרודני מולן - תתגברו על זה , יש פרוים שהם פי 100 יותר טובים ממנו בסטריט ועם פי 400 סטייל ממנו, אז יאללה, עם כל הכבוד לרודני, די!

alexkagn

New member
תיקון

התכוונתי לפליפ 180 לפרונטסייד. אני אומר לך כי ראיתי קליפ שלו. אני בטוח במאה אחוז שזה הוא FAG

Sham 69

New member
קודם כל

זה לא בלאקראסטה ולא כלום המציא את ה"ת´הומו".. אני התחלתי עם החרא הזה.. אז בבקשה, שמרו לי קרדיטים.

alexkagn

New member
עאלק.....אתה המצאת את זה .....

לפני שלוש שנים בכיתה ט´ אני וחבר התחלנו לקרוא לאנשים עומואים וגם אומואים ובייוחד ת´ה עומו שבו השתמשנו הכי הרבה, אז אל תחשיב את עצמך כממציא המילה... בעניין התמונות של העומואים אולי אתה התחלת את זה בפורום. ומה שעשיתי הוא אומנות לשמה. בטח לא שמעת עם סאונד.

alexkagn

New member
אהה כן....החלטתי להשיב עטרה ליושנה

וזה מה שהכנתי לפני זמן מה......

alexkagn

New member
מצטער התבלבלתי....הנה זה

הנה התמונה............... UGLYPEOPLE.COM

SHUV it

New member
מה יש לכם מה אתם בכיתה א?

א. די לריב בפורום ולעצבן ולערב את כל מי שפה!!!!! ב. "עומו" ו- "אומו" כותבים ככה ה-ו-מ-ו!!!!!

sEEk Skater

New member
למה הוא צריך לקפוץ 8 מדרגות הפליפ??

רודני מולן הוא בנאדם ייחודי ויש לו סטייל משלו למה הוא צריך לעשות משהו שכל בנאדם אחר בעולם עושה?? וחוץ מזה תאמין לי שיש לו אומץ ונראה אותך יורד לדג´ של איזה 10 מדרגות בדארקסלייד

Amir vehter

New member
כנראה שלא ראית flip sorry

גם ראולי וגם בוללה דופקים לדג´ אדום מאיזה 14 בערך בדרקסלייד וזה עוד בשביל הצחוקים

למעלה