את לא חושבת?
D DesertRose1 New member 29/9/03 #25 בבקשה אל תתחילו לרייב...... אין לכם מושג איזה בלאגן היה בפורום רוק.... מזה התעצבני... פשוט התחילו לקלל שם, ולכלך..... חבל"ז..... זה משהו באטמוספירה או משהו? או שזה פשוט בפורומים שאני נמצאת בהם? -תמיד ידעתי שאני רדופה באיזושהי קללה......
בבקשה אל תתחילו לרייב...... אין לכם מושג איזה בלאגן היה בפורום רוק.... מזה התעצבני... פשוט התחילו לקלל שם, ולכלך..... חבל"ז..... זה משהו באטמוספירה או משהו? או שזה פשוט בפורומים שאני נמצאת בהם? -תמיד ידעתי שאני רדופה באיזושהי קללה......
D DesertRose1 New member 29/9/03 #30 אחרי שהרשור כבר עבר את כל הגבול- המנהלת נכנסה וסיננה, ורשמה מן הודעה "אזהרה" כזאת... וגם אני הרגעתי שם כמה רוחות.... פשוט אנישם לא יודעים להביע דיעה!! הם חייבים להתווכח!!!
אחרי שהרשור כבר עבר את כל הגבול- המנהלת נכנסה וסיננה, ורשמה מן הודעה "אזהרה" כזאת... וגם אני הרגעתי שם כמה רוחות.... פשוט אנישם לא יודעים להביע דיעה!! הם חייבים להתווכח!!!
C cj20 New member 29/9/03 #28 בעקרון, עד שאני אראה את הסרט במו עיניי, אני לא אאמין שהיא שיחקה דמות כזו. באמת אין קשר, קוקסינל רצחני?
בעקרון, עד שאני אראה את הסרט במו עיניי, אני לא אאמין שהיא שיחקה דמות כזו. באמת אין קשר, קוקסינל רצחני?