אני ממשיך כאן את השרשור של ט"ו בשבט

gdisrael

New member
...

ובקשר לזה שאדם יהיה מנשמתו של המשיח... זה בטוח... הקטע שהמשיח, בגופו, יוולד מזרע דוד.. ויהיה בעולם... אבל הוא לא יוולד עם נשמת המשיח.. רק ביום כיפור האחרון התעברה בבן אדם הנשמה של המשיח, ששכנה בכן הציפור שבמשיים.. שהיא עושיה מאדם הראשון (דוד המלך, שוב, כי הוא היה גלגולו) ויש אומרים שגם מנשמתו של משה.. לא מהגוף של משה !!! אלא מנשמתו.... על כן , זה כפי שנראה לי ההסבר, וזה הגיוני שהמשיח יהיה עם נשמת משה... !!! שבוע טוב ...

יקירי ג.ד.ישראל השמר לך מלהלבין פני

אדם ברבים... אמור דבריך ללא שחצנות אחרת תורחק מהפורום... תודה

gdisrael

New member
.. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת..

זה ממש לא עניין של "התנשאות.. יש עניין אבל "שחוסך שבתו שונא בנו".. וזה לא דווקא על בנים.. כי יש גם את החובה להוכיח אדם... אני לא ירדתי על חוזר בתשובה, ואני לא התנשאתי והתגאתי עליו. אמרתי לו שהוא אומר דברי כפירה, וזאת מחובתי, כפי שקבעו חכמים, להוכיח אדם בטעויותיו... כמו שאנשים מוכחים אותי על שלי ואני לא רץ לבכות לרב. אני ממש שמח שהחוקים שלך, נוגדים את חוקי הדת. אבל את חושבת שבשביל פורום אני אתפשר על העולם הבא שלי? אני מוכן ללכת בדרך שלי, של ה', נכון לפעמים להתעצבן... גם לעיתים רחוקות לדבר לא יפה, כמו לבן ה', שנוהג בדיוק באותו דרך של קללות וכו', ובנתיים זכה רק להערכתך ותמיכתך.. אבל כשאני "נוגד את אידואלגיית העולם הורוד הרוחני שלך" אני מאויים בהרחקה? מיכל אני מצפה להתנצלות, זה ממש לא מקובל.

יקירי הדרך שלך לא נותנת לך לגיטימצי

ואישור לשחצנות. לדעתך דבריו דברי כפירה. לדעתי לא. עליך ללמוד לכבד את דברי הזולת גם אם הם לא מוצאים כן לך. אין לך שום זכות להוכיח שום אדם. אין לי מושג מה כללי ההתנהגות שלך מול הרב שלך בקהילה שלך. בחיים החילוניים הכללים קצת אחרים. ברומא למד להתנהג כרומאי. ומכוון שפורום זה בבסיסו הינו חילוני ומקבל כול אדם ללא הבדל דת גזע ומין... אין לך רשות לכפות עצמך ודעותיך על אף אחד. תודה והכעס הינה מידה רעה...מידת הגהנום... " הסר כעס מליבך ורעה מבשרך"... ואף אחד לא ביקש ממך להתפשר על דרכך. אה ובטח אין לך זכות להתעצבן ברייש גלי על אף אחד... ולגבי הבן של אלוהים הוא הורחק מהפורום. תודה

gdisrael

New member
אני ממש לא כועס.. אני אומר הכל

באהבה ולשם שמיים.. לפעמים זה משתמע מדבריי, כי מה לעשות אנחנו לא פנים מול פנים, אני אדם שלפעמים טועים בכוונות שלו.. חחח בכל מקרה, אני ממש לא כופה, וגם אין לי דרךך חחח אני לא אעלה לגרדום מי שלא הולך בדרך התורה... אבל ובכן, מי שפה, בעיקרו מאמין בתורת השם.. ויש את העניין של "הכוחת רעך".. על דברי כפירה.. שאפילו צדיקים יכולים לעמוד ולהגיד דברים לא במקום.. אפחד לא מושלם, חוץ מבורא עולם, והוא אפילו יותר.. משהו לא נתפס ושלא יכול להתפס.. אלא רק את אפסיותך לעומתו אפשר לתפוס, וגם בערבון מוגבל... אני רק מנסה להוכיח אותו על כן, ודווקא אותו כי דעותיו זהות לשלי, שנינו חוזרים בתשובה , ברוך השם. ואני מאוד מעריך אותו, ואותך... ודווקא על כן אני מוכיח אותו, שיהיה מודע לטעויותיו, וגמני אומר דברי כפירה, חבל שאותי לא תמיד מוכחים, וראיתי לנכון להוכיח.. לדעתי לא יאה להגיד על המשיח שהוא "דו מיני" ועל דברי תורה "דברי שטות"... שיהיה לך לילה טוב

יהודים יקרים ! בבקשה לא צריך לריב !

אם היינו ערבים אוליי היינו הולכים גם מכות ודוקרים אחד את השני עם סכינים ! . אבל אנחנו ילדיו של בורא עולם ! . אז בבקשה מימכם ! - מיכל וגדי אתם לא צריכים לנפח את זה יותר מידיי . ול-גדי אני סולח אם זה פגע בי .

שכחת להבדיל בין המשיחים יקירי !....

יש לנו " משיח בן יוסף ! " - זרע שבט אפרים מזרעו של " יוסף הצדיק " הבן של " רחל אימנו ! . ויש לנו " משיח בן דוד ! " - זרע שבט יהודה הבן של " לאה אימנו ! " . וככה 2 הנשים של יעקב אבינו ( תורת ישראל ) רבות על יעקב ( התורה ) . " הכהונה ! ( שבט לוי ) " " והמלוכה ! ( שבט יהודה ) " יצאו מ-לאה אימנו ! . למרות שבעיקרון המלוכה הייתה צריכה להיות מ-שבט בנימין ( הבן של רחל אימנו ) ראה עניין " שאול המלך
שהיה המלך הראשון " .

gdisrael

New member
כן אני ידוע את זה .. אבל עניין המשי

המשיחים הוא יותר מורכב.. אין רק 2... יש גם משיח רשע... וקיצר יש עוד דברים.... אני לא כל כך מתמצא בעניין.. וזה עוד לא כולל את ארמיליוס, השר בשמיים של ערב רב. ואת הנביאי שקר. בכל מקרה, משיח בן יוסף בכלל לא בטוח יבוא, הוא יבוא רק אם נצטרך הכנה למשיח בן דוד, ונכון שדוד זה מיהודה, ויוסף נכון שזה משבט אפריים, אבל זה לא קשור לעניין הנשמות. מכיוון שבעניין משיח יסוף אני לא יודע איזה נשמה תהיה לו, אבל בקשר למשיח בן דוד תהיה לו נשמת אדם הראשון, דוד המלך. וכנראה גם שנשמת משה רבינו. זה בעיקרון הסדר בהכל. אתם יודעים שאתמול למדתי ששרה היא גלגול של חוה? שנקראה בתחילה "חיה" אבל אז אחרי החטא נקרא "חוה" - אם כל חי. וכאשר שרה תיקנה אותה, חזרה להיות "חיה" יש אפילו פסוק כזה. וידעתם שגם לאברהם ולשרה הייתה עוד בת, שלא מדברים עליה בתורה. אם אני לא טועה, קראו לה "דינה".

gdisrael

New member
אבל אז היה לי חידוש..אבל זה כנראה ל

לא נכון... אם אדם הראשון זה .. א - אדם... ד - דוד.. מ - משיח... אז חשבתי שמובן מאליו ש"א" יהיה אדם.. כי כל המילה זה אדם, אז אולי הכוונה באמת ל"אברהם" יכול להיות שהוא היה גלגולו, כן ששרה הייתה גלגול חווה. למרות שאני בטח טועה, כי חמכים אמרו אחרת, אבל אני אבדוק זאת .

gdisrael

New member
חוזר בתשובה

אתה מדבר המון שטויות.. תספיק לקפוץץ למסקנות.. וכבר ניסיתי להסביר לך המון פעמים, ואני לא מבין למה אתה לא מבין חחח נראה לך הגיוני שהמשיח יהיה דו - מיני? אפילו בצחוק לא אומרים דברים כאלה. הוא יהיה כנראה (אולי לא) גבר. בן אדם. רגיל. והתעברה בו ביום כיפור האחרון הנשמה של המשיח.. אז אני לא מבין את הבורות, כאילו נראה לך שהיה תהיה דו - מיני? מן הסתם אם היא שלמה, כבר אין לה מינים, אלא היא נשמה שלמה. ואתה כל הזמן אומר "הם יתחברו איתו" הם כבר מחוברים !!! אתה יודע דוד המלך לא חיי בהרצליה פיתוח. הוא כבר מת, אז מן הסתם שהוא יהיה מאוחד עם נשמותיהם. ובקשר לשלמה עם ה - 1000 נשים, ודוד עם כל נשותיו. זה הרבה יותר מסובך. בכל מקרה אני אסביר לך בפשטות בתקווה שתבין .. תחשוב שהוא ירד כגבר אחד, וכל נשותיו הם ניצוצות של אותה נשמה, של נשמת הנקבה. ועכשיו הם מתו והם התאחדו. סבבה? מובן? ועכשיו בימות המשיח, הנשמה ה"מאוחדת" (מן הסתם) נכנסה בדוד המלך... חוצמזה זאת דעה, ודבר תורה, זה לא "חוק השם" שדוד ומשה יהיו נשמות המשיח. זאת דעת חכמים. רוב הסיכויים שזה יהיה, אבל זה דברים הרבה יותר מסובכים ממה שאתה מתאר לעצמך. כי יש משיח בן דוד... ויש משיח דוד... וגם משיח סופי, ומשיח לא - סופי... וחזקת משיח. ומשיח ודאי.... ומשיח בן יוסף... שבכלל לא בטוח שיגיע, או שהוא כבר הגיע, יש דעות שאומרות שזה הרב ח'דורי. קיצר אם תרצה אתר שמסביר הכל אני אביא לך, אבל באמת שיותר פשוט ממה שהסברתי אני לא מסוגל להסביר, מקווה שהבנת.. (למרות שאני סבלן חחח כתוב בתורה על רב שהיה מלמד את תלמידו כל דבר 400 פעמים בשביל שיבין)

אתה מיתרגז ויש לך יצר הרע בלב !

שאלתי שאלה אז תענה בבקשה ! . אם זה לא קשה לך מידיי
...........בסדר
, " האם אדם שהולך להיתחתן אז הוא הולך להיתאחד עם הנשמה שהייתה איתו בעולמות העליונים לפניי שהוא נולד ? ......................, כלומר האם הוא ימות עם הנשמה שהייתה איתו ביחד בעולמות העליונים ?

RONA THE1

New member
חוזר בתשובה

היי ערב טוב, לשאלתך הראשונה, זיווג משורש ניצוץ הנשמה קשה כקריעת ים סוף, אימרת חז"ל. ברור שהשאיפה היא להתאחד עם החצי המתאים לנו מנשמתנו. לא תמיד יוצא כך. כור מחצבתנו אחד הוא לנשמתנו, יש ייעוד לחיינו והגם שאנו חצי משלם, לווא דווקא נתיב חיינו זהה. תפגוש את החובות הקרמתיים שלך עד אשר תסגור מעגל , אבל ממש לא מחייב שאתה והיא תהיו כבני זוג. ג. יקירי, אשמח אם תוסיף כאן. ערב טוב אוריה

RONA THE 1 ../images/Emo13.gif .................

את יודעת ש-אם גבר לא רוצה אישה שאוהבת אותו ! , או להיפך ! ...................................... אם אישה לא רוצה גבר שהוא אוהב אותה ! - אז זה סימן ש-הקדוש ברוך הוא לא רוצה שזה יהפוך לקשר ! . ואם מישהו כופה על מישהו אחר להיתאהב בו אז הדבר הזה נחשב בדיוק אותו הדבר כמו : " אונס " ! ................... ?

RONA THE1

New member
אני קצת חלוקה על העניין

מתחזק בוקר טוב, כאשר הזיווג הוא מניצוץ נשמה, דרככם תהיה סלולה אל האיחוד. למצב שתיארת יש כמה הבטים, מה עושה הזוג יחד אם אין חיבור של אהבה בינהם? אין כפייה לאהוב מישהו, תיתכן כפיה להיות עימו בקשר, לעולם לא ניתן לאלץ אהבה. כאשר הקב"ה לא ירצה בקשר , יועמסו מכשולים עד אין סוף. יועברו סימנים לא לממש קשר. ההחלטה הסופית היא של הזוג. וכל זה מתוך והרשות נתונה. בכל מקרה עניין כזה רק רב מוסמך יכול לתת תשובה. בברכת יום טוב אוריה

gdisrael

New member
חחח אני ממש לא מתרגז נשמה...

אני פשוט סתם מיואש שאני מסביר לך ואתה לא מבין, אולי הבעיה כבר בי חחחח בכל מקרה, כן שאדם מתחתן הוא מתחתן עם האישה אשר בה הנשמה שאיתו נמצאת בעולמות העליונים. וכשהוא ימות, סביר להניח שהוא יהיה לבד בשמיים, עד שהשנמה הנקבית תעלה, ותתאחד איתו שוב... אבל למעלה בשמיים אין בעל אישה אמא אבא אח אחות... זה שונה שמה... אני לא כל כך מבין בזה, אני מקווה שהסברתי לך את הרוב... את השאלות האלה תשאל רב מוסמך חחח... או אברך - תלמיד חכם.. אני לא מבין בזה.. אבל בעיקרון זה ככה, נשמה של גבר ושנמה של זכר שמתאחדים.. אבל בשמיים זה אחרת.. כי הם הופכים להיות מחוברים.. כי הרי שהם יורדים לארץ, ה' מחלק אותם לשניים. כי זה כמו שתשאל, שאם הוא חילק אותם, הם אמורים להיוול באותו היום. אז תחשוב על זה ככה, שהוא חילק, אחד הוריד, ואז שהגיע הזמן הוריד את השני. למרות שכך בחשבון שיש אנשים שבכלל לא מתחתנים, ויש כאלה שגם מתגרשים, אז משמיים זה לא היה הניצוץ נשמה הנכון, או שכן פשוט אחד מהניצוצות. אני לא בדיוק בקיע בנושא הזה. כי אני כמוף בהתחלה שלי תמיד התעניינתי בדברים הרוחניים, המרוממים, שאלות על מהות הבורא, הבריאה וכו'.. אני חושב שהיום אחרי שנתיים וחצי כבר פחות או יותר עברתי את השלב הזה, ואני רוצה יותר להתעמק בהלכות, דברי תורה, אגדות, משלים, חוקים, גמרא...

SpreadLight

New member
לגבי ההתעברות

אני מציע לך לקחת דברים בעירבון מוגבל כי יש דברים שאנשים בעלי אינטרסים שיצר הרע משטה בהם ממציאים וחלילה לא לשון הרעה רק זהירות. כל עוד לא שמעת מפי הרב בעצמו תחקור. אני שמעתי ממישהו מקורב לחצר שהיו דברים שפורסמו באינטרנט בשמו של הרב כדורי שהרב לא אמר אותם. בכל אופן גם אם נכון וגם אם לא אפשר לראות שעוד רגע המשיח מגיע. רק צריך להתבונן טוב טוב ולראות יום יום. כמו שכתוב בדניאל:"ולא יבינו כל הרשעים, והמשכילים יבינו" ומכאן שיבואו ימות המשיח ואנשים לא יבינו שאלו הימים למרות הסימנים הברורים. שניזכה לביאת משיח צדקנו במהרה בימינו. אמן

למעלה