אני ממשיך כאן את השרשור של ט"ו בשבט

gdisrael

New member
...

גמני שמעתי מאנשי החצר שהמון דברים היו ממוצאים... אבל אני לא מסתמך רק על הרב כדורי (שדרך אגב את הקטע של ההתעברות הוא אמר מול בית כנסת שלם בערב יום כיפור, אם אני לא טועה, ואפילו הבן שלו אמר שהוא אמר את זה, אבל נגיד ש...) אני מסתמך גם על הרב שקוראים לו "הרב שחזה את הצונאמי" (קוראים לו כך כי יום לפני הצונאמי הוא אמר שהולך בזמן הקרוב לקרות אסון טבע מימי במזרח הרחוק, ולמחרת בחדשות כבר הודיעו על הצונאמי) והרבה מקובלים בארץ אמרו שהוא צדיק אמיתי, והוא לא ממציאן. והוא תלמידו של הרב לוי סעדיה זצק"ל אשר היה ידוע בתחזיותיו הנכונות, והוא אחד מגדולי הקבלה. הקיצר הוא אמר שבאמת נשמת המשיח כבר התעברה באיש.. אבל כרדע הוא "חזקת משיח" כי הוא עדיין לא נודע, והוא בעצמו לא יודע שהוא משיח... וזה בגלל שנשמתו עכשיו (של המשיח) היא תינוקת.. והוא בטווח הגילאים 12 - 80 ... אבל עכשיו היא גדולת, והוא אמר שבשלב מסויים ה' יתגלה אליו וידריכו. כאשר נשמת המשיח כבר תחשב "מבוגרת" אבל היא גדלה מהר, לא כמו בן אדם... אפילו היא יכולה להיות מהר מאוד. והוא אמר שהוא יכול להשבע על ספר תורה מול ההיכל, אם משמיים היו מרשים לו, שאנחנו הדור שנזכה לראות את המשיח ותחיית המתים. והוא אמר ששנת תשס"ו הולכים לקרות דבריםם אדירים בעולם, וזאת השנה שהגאולה צפויה להיות בה. כולל חלום שרב גדול מאוד חלם על משפט שנערך בשמיים שבו נפסק שהשנה ישראל זכאים (יותר נכון, על פי מידת הרחמים של הקדוש ברוך הוא ולא על הזכויות, למרות שהמצוות שהיינו אמורים לעשות בשביל שהמשיח יבוא, כמות המצוות, כבר עברנו אותה מזמן, לכלול את כל אבותינו הקדושים.) הוא אמר שפסל החירות יהרס, ותכף יהיה דיון אם להפוך את ירושליים לעיר בינלאומית.. והיא תיתנן לערבים ולארצות הברית.. ותהיה מלחמה אטומית.. ומדינות שלמות הולכות להעילם בהצפות... והוא חזה שבוע לפני ששרון מת, שהוא ימות. והוא אמר שהתקרשות סתם משטה בנו ושהוא באמת מת. וגם כתוב בחז"ל ... שהמושל האחרון שלנו יקראו לו "תרמלא"... והפלא ופלא.. תהפוך את האתיות.. אלמרת... אהוד אלמרט !!! דמיון מטורף.. מה גם שהיום כל המקובלים אומרים שגורג בוש.. הוא גוג בוש.. בעצם.. והדמיון פה פשוט מטורף. וגם ידוע שכינוי אביו היה מגוג... ושל גורג' בילדותו "גוגי" וכתוב שבאחרית הימים אדום (אימפריה הנוצרית - ארצות הברית) תכבוש את בבל (עירק) ומה קרה? הנה זה קרה... כתוב שזה יעלה לגוג בוש לראש, הוא ינסה לקחת את ירושליים ויכבוש מלא מדינות, קיימת אפשרות גדול של מלחמה אטומית - גרעינית. פסל החירות יהרס. כתוב בחז"ל משהו על אחד שקראו לו .. בלאדן בן בלאדן.. והמקובל אמר שבן לאדן זה גלגול נשמתו. והוא הולך לעשות דברים נוראים... ואפגניסטן.. זה מלשון "אפגינ (כוחי) שטן"... ו"פקיסטן"... זה משורש "קוף שטן"... בגלל שאיכשהו קוף ושטן קשורים, קיצר לא זוכר... ובעצם מה שהרב כדורי אמר "סוד המשיח הינו סוד חצי מדינה"... הוא אמר שלא פירשו את זה נכון.. שהוא התכוון "סוד חצי מ -דינה".. שהייתה ביתו של אברהם אבינו ומתה ביום ששרה מתה (זה כתוב בגמרא) ובעצם אם היא הייתה מתחתנת עם עשו, אז כבר באותו הזמן העולם היה מותקן, אבל אז אנסו אותה (אני חושב) וכל מה שקורה היום זה לטהר את הטומאה שנגועה בה אם ישראל עקב המעשה.. וסוד המשיח, הוא לטהר ולתקן זאת.. סוג חצי - מ - דינה... כי כבר חצי תיקנו... וקיצר עוד פולל דברים מדהימים !!! אנשים, המשיח בה השנה... זה בדוק.. או לפחות השנה הוא יתגלה... בעזרת השם במהרה בימינו... אמן סלה.. ישתבח הבורא לעולם ועד... אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים... וה' אמר לי בעצמו (כמובן לא דיברתי איתו, למה מי אני בכלל חחח אבל ברמזים והרגשות) שהמשיח קרוב בצורה מטורפתתת שאנחנו בכלל לא מודעים אליה. והוא הולך להתגלות ממש כל רגע... גדולי הדור.. נתנתו לנו דד - אנד... של 200 שנה לפני שנת 6000... עוד 34 שנה... רב גדול אמר שהוא נותן לו דד - ליין.. אבל קצת פחות.. נגיד של 99% של 7 שנים.. והאדמור גור הענקקקק שליט"א... אמר שיתגלה לו משמיים בערב פסח שהשנה הולך המשיח להתגלות.. ועכשיו גם הרב המקובל.. גם הרב מרדכי אליהו, עם שני השעונים.. שהזה של הרחמים כבר הגיע ל - 12.. ושל הדין ממש ממש קרוב. ועכשיו גם הרב המקובל.. ועוד מלאא רבנים בניהו משהו.. שגם אומרים השנה.. וכל הרבנים אומרים שהגאולה קרובה מאוד מאוד מאודד, ועד סוף השנה הזאת הולכים להתבצע בעולם שינויים בל יתוארו.. לפירוט אני יפנה אותכם לאתר... חחחחח ישלי תוכנה חדשה! נקווה שהיא יותר טובה... hashem1.net פשוט הכל על אחרית הימים !!! וגם "אצרות אחרית הימים" ספר .. שיש לו אתר... שגם אומר הכלל על אחרית הימים לפני המקורות, פשוט מקבץ ענקקק... מומלץ מומולץ מומלץ !!! יאללה יהיה רצון בעזרת השם שנזכה לגאולה שלמה, וכולנו לתשובה שלמה, ולאהבה ויראת השם שלמה ואין - סופית.. אמן... יתברך שמו לעולם ועד !!!

gdisrael

New member
חחח את העירבון המוגבל אני לא צריך

אני סומך על מה שבורא עולם נותן לי להרגיש
ואני משוכנע שהעולם הולך להתוודע למשיח השנה... ושהולכים לקרות דברים שמעבר לתפיסתנו... אני בטוח שכולם מרגישים כך גם, חוץ מאנשים ממש עיוורים חחח אפילו חילוניים שלא מאמינים בה', או אנשים שמאמינים אבל לא בתורה ומצוות, אומרים שהם מרגישים שזה עומד לבוא.. אפילו הגויים !!! יש מקומות שלמים שגויים אומרים שהמשיח הולך לבוא אוטוטו... לא יודע זה משהו שיש באוויר... זה פשוט ללא ספק שכולנו בעזרת השם ניזכה לביאת המשיח, ולחיי העולם הבא !!

כן ! אבל אם זה פולגמיה או בוליגמיה

אם זה גבר של הרבה נשים , או להיפך ! , אישה של הרבה גברים ! . איך זה בדיוק מיסתדר עם העניין של הנשמות מהעולמות העליונים ? .......

gdisrael

New member
יש התר שגבר יהיה עם הרבה נשים

למרות שזה ששלמה היה עם 1000 זה לא סתם, הרבה יותר מורכב. אישה עם כמה גברים זה אסור בתכלית האיסור. כי זה אשת יש. וזה מסדתר שהרי יכול להיות שנשמה אחת התחלה ל - 3 ניצוצות ירדה לעולם ירדה ל - 3 ונכנסה בנשים שהתחברו עם גבר אחד. במילא הרוב ניצוצות.

שלמה המלך היה איש של רעיונות ! ../images/Emo22.gif

שלמה המלך היתחתן עם 1000 נשים כי הוא רצה לעשות " שלום בעולם ! " על ידי כך שהוא הלך לכל מדינה וביקש להיתחתן עם הבת של המנהיג שמה ! " , כדייי לעשות ברית שלום עם אותה המדינה ! . לכן ישנו איזה מידרש שאומר ש-בירושלים היה מין עץ שמימנו יצאו כל השורשים של כל העצים והצמחים בעולם . לעניינו ! .................................. בתקופה של בית המקדש הראשון כל העולם הכיר וידע מי זה " שלמה המלך "
והיה בא לראות את חוכמתו ואת הכסא המפואר שעליו הוא ישב בתוך הבניין הכי יפה בעולם ! . אומרים גם שהכיסא ניבנה באופן מיוחד כי הוא היה כבד מאוד מאוד ! ואי אפשר היה להרים אותו ! .

למעלה