אני ממעוז ברקן !!

אבל...

למה אתה פותח שירשור חדש כל פעם? תגיב לשירשור הקודם שלך במקום לפתוח אחד חדש כל פעם שיש לך שאלה או משהו להגיד.

mean girl 16

New member
אהלן אלעד

שמחה שהצטרפת. וכמו שאור אמרה, תלמד לשרשר- תלחץ "הוספת תגובה" במקום לפתוח הודעה חדשה בכל פעם.

t i t u s h

New member
אתה ממעו"ז ברקן?!?!

איך אני לא מכירה אותך גם אני משם!? או שאתה מצטרף עכשיו?

הוא ש"ש חדש מת"א

והוא מצטרף בזכותי
ובעזת השם אני אתנחל לו בדירה... נו מה לעשות..ברקני!

MS6

New member
מה יעשו בשנה הבאה הש"שים בשומרון?

אחת מתחלואות הש"שים בעבר היה התמקדות במעו"ז אחד וגדול שגם ככה מצליח... אני מקווה שיתנו להם לשקם מעו"זים בשומרון שהפעילות בהם חלשה.

t i t u s h

New member
משה יקירי

אם היית יודע מה קורה במעו"ז שלנו לא היית אומר את זה?!..בטוח! הש"שים בשומרון ובברקן נחוצים מאוד!

MS6

New member
יקירי../images/Emo9.gif אני מרגיש חשוב...

יש מעו"זים מפוררים לגמרי.. אתם, יחסית למעו"זים אחרים, במצב מעולה (טפו טפו).. אם יש ש"שים- שיתנו בראש במעו"זים בעלי סכנה להיסגר.

משה...

זה ממש לא נכון. המעו"ז צריך תמיכה... ואגב אם מדברים על הש"ש בעבר ש"התמקדו במעו"ז אחד וגדול שגם ככה מצליח", אז אולי אתה לא מודע, המעו"ז שלנו היה בצרת התפרקות והם היחידים שהרימו אותו (בשנתו האחרונה)

אבל גם בטח לא לקבץ את כולם במעו"ז

אחד...כמו מה שעומד לקרות עכשיו... (חוץ מאור ומאלעד)

MS6

New member
תראה...

הש"שים של השנה הבאה מקימים מעו"ז... תאמין לי שכשאני הייתי חניך המעו"ז שלי היה במצב מפורק, ואתה לא יודע מה זה מצב מפורק אם אתה קורה לשנה האחרונה אז כמצב מפורק, מצב מפורק זה כשאין שכבה צעירה, אין מועמדים לקורסים ויש כיתה אחת פועלת שהיא הבוגרת ובה כולם בי"ב.

מה תגיד על זה?

שכב"צ- רק שכבת ד' (בהדרכה ש"ש) שכב"ב/שכב"ג- רק שכבת ט' ו-י' (בהדרכת ש"ש) ומפקד מתחלף כל חודש כמעט... (כי כולם עוזבים)

חחח משה

חבל על הויכוח המטופש הזה על מעו"זים מתפרקים... בכל אופן ש"ש בברקן יתרום מאד!!! אנחנו צריכים מישהו בוגר נוסף (במיוחד עכשיו שאין לנו את נטע רז)

MS6

New member
מסכים שהויכוח מטופש...

וחוץ מזה לא משנה מה נגיד.. גם ככה ההחלטות של ההנהגה.

למעלה