עכשיו, כשזה פורום של "סדרות מציאות" בכלל, ואחרי שלכולם כבר יצאו מכל החורים משחקי הישרדות ברשת למיניהם, אני ואח שלי המגניב עמית מכריזים על משחק "החפרפרת אונליין" הראשון בארץ! פרטים בקרוב...
../images/Emo41.gifפרטים על המשחק../images/Emo41.gif
אז כמו שירון אמר, אני ואח שלי המגניב ירון עושים את משחק החפרפרת און ליין הראשון בארץ! זה הולך להיות כיף גדול.. הנה סיכום המשחק, למי שלא מכיר: במשחק "החפרפרת: און-ליין" (או בקיצור הא"ל), נבחרים בין 10-14 שחקנים. בין השחקנים האלה, אחד נבחר להיות החפרפרת. החפרפרת: תפקיד החפרפרת הוא לחבל במשימות של הקבוצה שלו. שאר המשתתפים לא יודעים מי הוא החפרפרת, והמטרה שלהם היא לגלות אותה. כל משימה שהקבוצה לא מצליחה, החפרפרת ככה יותר מצליחה. המשחק מכיל כמה סיבובים (מספר הסיבובים תלוי במספר השחקנים שישתתפו). כל "סיבוב" יהיה מספר ימים לא קבוע. בימים אלה יהיו: 1. משימה: המשתתפים מתחלקים לכמה קבוצות (מספר הקבוצות תלוי במשימה), משימה אחת תהיה לקבוצה מספר אחת, ומשימה שניה לקבוצה מספר שתיים, ביום אחר. 2. ארוחת ערב: בארוחת ערב, כל שחקן יצטרך לענות על כמה שאלות על המשחק מהמנהלים. לדוגמא: מי אתה חושב שהוא/היא החפרפרת? 3. המבחן: במבחן כל שחקן ישאל 10 שאלות לגבי הזהות של החפרפרת. השחקן שיענה על הכי פחות תשובות נכון, "יחוסל". 4. החיסול: המנהלים יחשבו את תוצאות המבחן ויבדקו לאיזה שחקן יש הכי פחות תשובות נכונות. השחקן הזה יחוסל, ולא ישתתף יותר במשחק. במקרה של תיקו בין שני משתתפים, המשתתף ששלח את המבחן שלו אחרון, יחוסל. אי-השתתפות באחד מאלה, תגרום להורדת נקודות במבחן. לדוגמא: אם אתם לא עונים לנו על השאלות בארוחת ערב, נקודה אחת תרד לכם מהמבחן. אם לא תבואו למשימה, תרד לכם גם נקודה. המשימות הן לא חובה, אבל הן מומלצות. אם אתה מגיע למשימה שקבעו לך המנהלים, והקבוצה שלך הצליחה במשימה, אתה תקבל נקודה אחת בונוס במבחן. חובה להשתתף במשימה ולא רק לבוא ולא לעשות כלום. אם הגעתם למשימה, קבוצתכם ניצחה, אבל לא עזרתם במשימה, לא יעלו לכם נקודות במבחן. אנחנו מחייבים שיהיה לכם אייסיקיו. בלי אייסיקיו, יהיה לכם קשה לתקשר עם האחרים, ועם המנהלים. אם אין לכם אייסיקיו, מאוד קל להוריד אותו ולהשתמש בו. אם אתם רוצים להיות החפרפרת, כדאי לכם לתת תירוץ משכנע מספיק בטופס ההרשמה, לא מספיק רק "אני רוצה" או "אף פעם לא הייתי". המנהלים במשחק הם עמית וירון, או בשמות הפורום: עמית - amitooshacham ירון - Fr1kAz0iD אם יש לכם שאלות, נא לשאול בפורום או לשלוח הודעה פרטית לאחד מהמנהלים. בהצלחה לכל הנרשמים, עמית וירון. כדי להירשם למשחק, עליכם לשלוח את טופס ההרשמה (המודגש) לכתובת [email protected]החפרפרת און-ליין: טופס הרשמה מידע אישי: שם- גיל- מין- אזור מגורים- מספר אייסיקיו- (חובה) שם משתמש בפורום- אימייל- התנסות: האם שיחקת במשחק און-ליין בעבר. אם כן, לאיזה מקום הגעת בכל אחד מהמשחקים? זמינות: כמה ימים בשבוע אתה און-ליין? הימים הכי נוחים בשבילך: השעות הכי נוחות לך: החפרפרת: למה אנחנו צריכים לבחור בך להיות החפרפרת? (אפשר להשאיר ריק, למי שלא רוצה להיות החפרפרת) הערות: אם יש לך הערות, הוסף אותם כאן
הפורום המדובר הוא פורום איזי בורדס, כמובן שהכינוי שלי בפורום הזה הוא בוראן, ולא פריקזויד. תוספת לטופס ההרשמה: למי שיש, שישלח גם תמונה, לצורך האתר והלוגו של המשחק.
כשאני אומר את זה, אני מתכוון שתלכו לפורום של המשחק ולא לפורום של תפוז. בפורום שם אתם עושים "Register" (יש את האפשרות בתחתית הדף), ואחרי ששמתם ניק ועשיתם לו רגיסטר, זה הניק שלכם בפורום.
כשאני אומר את זה, אני מתכוון שתלכו לפורום של המשחק ולא לפורום של תפוז. בפורום שם אתם עושים "Register" (יש את האפשרות בתחתית הדף), ואחרי ששמתם ניק ועשיתם לו רגיסטר, זה הניק שלכם בפורום.
אם אתה חושב שמישהו החפרפרת, ואתה רוצה לשאול אותו שאלות כדי שיהיה לך תשובות נכונות עליו במבחן.. איפה תשאל אותו? בפורום? לא נראה לי.. חבל שבגלל אייסיקיו אתה לא תירשם. תוריד, זה לא לוקח הרבה זמן, ומצידי תמקח אותו כשנגמר המשחק.
ואפשר לעבוד יופי עם אייסיקיו, יש גם שם אפשרות של צ'ט מרובה משתתפים אין ממש בעיה לעבוד כקבוצה- יש צ'ט אייסיקיו, יש הודעות באייסיקיו, יש פורום, כמובן שאפשר אם אף אחד מאלה לא משרת את המטרה להשתמש בצ'ט נענע, וואלה וכאלה