אני מכריז על איחוד!

assaf1992

New member
אני מכריז על איחוד!

היום הברית האגדית SHADOWS והברית האגדית AIS התאחדו לברית סוסה אחת!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איס קיבלו מחדש את כל המפקירים שלהם ואחרי זה הם כותבים בהודעות גיוסים שהם לא מקבלים מפקירים

assaf1992

New member
מפקיר אתה יודע למי להגיד

מפקיר תקרא לכושילדודה שלך

daniel559

New member
וגל באמת אל תבלבל את המוח

ראינו מה עשיתם לחברי הברית של WD עלק אז אמרתם אנחנו נוריד כל אחד מיהם חחחחחחחחחחחח אולי 2 מדינות הורדתם אלא שהפריעו לכם ויש לי הוכככה שגם אתם לקחת פליתים של WD אז אל תבלבל את המוח

לא לקחנו פליטים

בלובל לא נחשב כפליט טז תפסיק לזיין את השכל כי בלובל הסיפור שלו שונה בדיוק כמו כל חברי wd00 שלא פגענו בהם פגענו רק בשלוחה של ירון ואתה מוזמן לבדוק את זה

daniel559

New member
ועוד דבר תגיד מישהו אחד

מישהו אחד שאנחנו לקחנו למרות שגם בלובל היה בAIS לפני פתיחת WD ואנחנו לא לקחנו אף אחד משם אתה חשבתה שלקחנו קקצינו לקחת את היחיייד זה נתן ובסוף גם אותו לא לקחנו

מה הקשר? =\

מה קשור בין לגייס מפקירים למה שעשינו לwd התגובה שלך ממש לא קשורה וחוץ מזה לא פרשת מהמשחק ונתת את המדינה? הייתי בטוח שכן

daniel559

New member
נכון פרשטי אבל לפני כמה ימים חזרתי

לניהול ותישאל מי שבא לך עיכשיו אני משחק אם המדינה של עידן שפרש מה משחק והוא נתן לי את המדינה

יוסף1122

New member
גל אנחנו לקחנו פליטים??

בוא תגיד לפורום על המקרה שקרה לי איתך שמישהו שהיה בAIS ועבר לWD ולא היה עם המדינה בתור הברית וגם לא בפורום או הקמונה שלהם אמרתי לך את זה ומה אני שומע אחרי זה?? שטרור הכניסו אותו לברית מי מקבל פליטים עכישו אה?

111dolev111

New member
חחח יש לי חבר מWD ווא מפר לי שכל

הזמן טרור תוקפים חחח אז אכלהתה ביאוס

lidor500

New member
גל למה אתה סתם מתסיס?

אתה יודע אחר כך שיש ריבים וכל זה.. עזוב אל תגיב, אתה יודע שהם מתעצבנים מהר! אני מבקש שתתאפק ולא תגיב להודעה שמתחתי

111dolev111

New member
../images/Emo31.gif לידור יטמבל בלי רעיונות טיפשים

אם הוא לא יגיב לדברים כאלה יהיה שמעמם!

daniel559

New member
תיקון קטן

הברית SHADOWS ניכנס כתת ברית של AIS בהצלחה לשתי הבריתות

lidor500

New member
בהצלחה לכם!

שתי בריתות מעולות, שבטח יגיעו לגדולה! בהצלחה ממני אישית ומכל רד ארמי.

itaics

New member
מלחמה

תגובה רשמית מברית SHADOWS.. ברית SHADOWS קיבלה בזרועות פתוחות את אסף לקוחותיה... מכיוון שברית TERROR נקטה בפעילות התקפית כנגד אסף ללא תיאום מול ברית SHADOWS לא נותרה בידנו ברירה אלא לתקוף אותה במלוא הכח. במגעים מול בריתות נוספות בנושא זה דנו במספר הסכמים ללוחמה. ברית OYD הצטרפה למאבק והייתי מבקש ממנהלי הבריתות: TeamD, SnoldKid, WD וכל מי שמעוניין להצטרף למאבק ליצור עמי קשר ב [email protected] במסנג'ר. לגבי שיתוף הפעולה שלנו עם ברית AIS... במסגרת המגעים סגרנו על שיתוף פעולה בקרב ופתיחת תת ברית משותפת.. לא נסגר שום הסכם לגבי הכנסות ברית SHADOWS כתת ברית של ברית AIS ו/או איחוד/שיתוף בין הבריתות... אין לפרסם מידע שונה מזה עד סגירת הסכם שכזה. בברכה, איתי מנהל ברית SHADOWS.

עכשיו נזכרתם?!

התקיפות היו לפני שבועיים ועכשיו נזכרתם לתקוף?! כל הכבוד לכם למעלה כתבתם שיש איחוד עם איס עכשיו פתאום אין? ולמה חבר ברית רגיל מפרסם הודעה על איחוד? בכל מקרה פתחתם מלחמה בהצלחה לכם

itaics

New member
תשובה

לא יודע על איזה תקיפות שהיו לפני שבועים אתה מדבר.. לא רלוונטי לגבינו... אסף באמת כתב הודעה שלא רשמית..אבל הוא צדק בפרטים - AIS וSHADOWS נלחמים בTERROR....

למעלה