אני, מ'כפת לי...

ולגופו של עניין

זו באמת חוצפה להגדיל בצורה כזו את השכר של הרבנים כאשר הרופאים משתכרים פחות מחצי במקרה הטוב לרופא מתחיל ועם כל הכבוד לרבנים, עדיין לא ידוע לי שהם מצילים חיים

זה רק מראה שאת לא מבינה

הרבנים (במיוחד רבני הערים שהם רבנים מוכשרים במיוחד), מקורבים מאד לקב"ה. ... והם מקבלים ישירות ממנו את הדיאגנוזות, ואת מילות הקסם והלחשים שצריך להגיד כדי להבריא את החולה .. הרבה יותר חשובים למשק מאשר סתם רופאים מתחילים .... :)

אוכלי חינם בחסות ממשלתית...

מגעילים דוחים פראזיטים אבל עיקר האשמה לא בהם כי אם באלה שמאשרים להם לחיות בצורה כזו. לפני 'שתי מדינות לשני עמים' הייתי מתנתק מהם.

אה - ועוד משהו...

אם אחד מילדי לא יבחר בצורה נורמלית עם מי להעביר את חייו, עדיף שיחיה לבד. אנסה בכל כוחי לשכנע אותו לסגת מחיים כאלה. עדיף גוי נוצרי על חרדי.

יש ביניהם

שמגעילים. יש ביניהם שדוחים. יש ביניהם פרזיטים. אבל גם יש ביניהם אנשים מאוד חביבים, אנשים השמחים לעזור בכל עת, אנשים עובדים { רובם כאלה }, ואפילו כאלה העושים עבודת קודש כמו זק"א, ויש ביניהם בעלי שיעור קומה היוצרים הדרת כבוד. חבל להכליל. להזכירך, גם בציבור החילוני לא חסרים אנשים מגעילים ודוחים. אני מעדיף את דבריו של אסף וול בנושא, ומסתפק בהפרדת הדת מהמדינה.

למעלה