אני, מ'כפת לי...

מסכימה

פשוט לא עמדתי בקצב... אז תכף ומיד התיישבתי....
 

יערית

New member
YE ידידי

למען האמת שלי, אני מאד מאושרת שזכיתם בפורום לאחד כמו לונלי, לא כשהוא מתנצח מול אנדי, או מביא לכאן כביסה מלוכלכת ממקום אחר, כשהוא מעלה משהו לדיון הוא מעלה את רמת הדיון כאן בפורום ובוא נודה, זה משהו שמאד חסר כאן. במקום לשחק למי יד גדול יותר, אני הייתי מושיטה יד לדיון או שלא, אבל בטח לא קוטלת אותו. <האם סיכנתי את האפשרות שפעם אוכל לקבל RRRרכס אדום שוב?:))>
 

יערית

New member
טעמתי גם מזה וגם מזה

ואני אוהבת להיות מי שאני איך שאני והצבע אף פעם לא ממש עשה ליאת זה, אגב כזה, השחור והאפור מאד בולט אצלי. בכל אופן, נולדתי עם פה גדול ואצבע ארוכה, איכשהו תמיד מצאתי את אוהביי ושונאיי דרך זה
 

יערית

New member
שאלה מעניינת

אתה בין מכבדיי לטוב ולרע, רמת השיח מעולם לא הדרדרה לה למקומות אישיים<אין גם למה> ולומר לך את האמת? מעטי מעטים מכירים אותי, כך שאין לי בעיה להמשיך להפריע לאנשים בעיניים
 
נראה לי

שהמילים :
את קרובה כמו הגשם על ראשי ועל פני והמים שבפי לטעמי את ואני, את ואני, כן כמו ברק ורעם עד קצווי הים את ואני, את ואני, כן זה נשמע חזק יותר מהעולם
יישקפו היטב את המצב. לא במובן של זוגיות, כי לכל אחד מאיתנו הזוגיות שלו, אבל במובן של חברים, שמבינים האחד את השני.
 

יערית

New member
ריגשת../images/Emo24.gif

ולמען האמת,מעולם לא היה בי הספק הקל ביותר לגבייך, כל יתר הקולות שמסביב כמו שיבולים ברוח אני קוראת להם,אני אוהבת אלונים יציבים ואיתנים, שיבולים נקרצים אוטוטו, זה סופו של כל שיבולת :)
 
שם, במורד הואדי

שורר לו נתן יהונתן :
פעם על גדות הואדי שני אלונים בסלע שני אלונים ידעתי שם במורד הואדי. את האחד הרעם פעם היכה צמרת. גזע אחיו קרוע באו בו אש ורוח. קיץ שילח שיניים מי הגשמים הולכים הם. אך הם עומדים השניים, שני אלונים אחים הם. תם הסיפור איננו. מי כאלון יתננו. שני אלונים ידעתי שם במורד הואדי.
וזה מזכיר לי... ראיתי שם את ההודעה של יהונתן. הפייסבוק אינו קוסם לי. אבל יותר מאשמח, לראותו כאן איתי. התוכלי לעזור בנושא ?
 

ye44

New member
וינשטאפן ידידתי

סתם משתעשעים איתו
את רוצה רכס ? תגידי לאדום שיתקן כבר את הלפטופ אביא לך שניים
 

יערית

New member
אז...

בוא תראה לו את הצדדים החיובים שלך בויכוחים אנטלקטואליים:)) בקיצור, אני מאד רוצה רכס או שניים, יתבצע בהקדם האפשרי
 

ye44

New member
בטח יתבצע

השוט היום הולך לעבוד שעות נוספות אל תשכחי את הקולר
 

יערית

New member
לאור מה שקראתי

אתה צריך להיות גאה במקצוע שהוא בחר לעצמו, כרב חדש הוא יכול להתמנות בהמשך הדרך לרב קהילתי או איזורי או רבתי ואז...בתך יכולה להיות רגועה בפרנסתו כי הוא הוגה בה יומם וליל, ואלו הנתונים החדשים: רב חדש ביישוב קטן עם 2,500 תושבים מקבל היום כ-6,500 שקל בחודש, ועל פי ההסכמות יקבל כ-16,000 שקל בחודש. רב ותיק בישוב כזה כבר מקבל 21,000 שקל - יותר ממנכ"ל הרשות המקומית המקבל רק כ-20,000 שקל. ברשות מקומית גדולה עם 250,000 תושבים ומעלה, הרב החדש יקבל כ-29,000 שקל במקום כ-18,000 שקל. ברשויות אלו רב ותיק מקבל כ-35,000 שקל, קצת פחות משכרו של מנכ"ל הרשות המקומית. וההכלה וקבלה, היא כלל גדול בתורה :))
 
אהיה גאה בו

גם אם לא ירוויח שקל. כי הוא אחלה של בן אדם. ובבתי... אני גאה, קודם כל כי היא בתי, ואחר כך... כי היא בתי...
 

יערית

New member
ואני יודעת

כמה קשה לי עם המגזר ועם הנעשה במדינה, ואיכשהו "אני ואתה לא נשנה את העולם", מאמינה שגם אובמה לא<בהקשר לפוסט אחר שלך>אז...ברור שהאהבה שלך חוצה דת וגזע.
 
למעלה