אני מכיר אחת

KILLAR

New member
אני מכיר אחת

תיראו זה עצוב אני מכיר ילדה שהראו אותה בתוכנית(אני לא זוכר את השם) אז היא חתופה לא יודעים איפה היא אז בקיצור היא היתה אחת מהתלמידות מהבית ספר שלי והיא תמיד היתה כזות זינזונת ולא נעימה אני רוצה לספר לכם כמה דברים אליה היא היתה מיסתובבת עם הכנופיה שיש לי בעיר אבא שלה אנס אותה (לא פעם אחת) ואני בטוח שלא רק הוא ואני יודע שהיא תמיד איזדיינה זה מה שאני יודע היא היתה ילדה של הכי נעימה לאמא שלה ניראה שהיא מתה אבל לי לא לדעתי היא ברחה מהבית כי נימעס לה או שחתפו אותה אבל אני בטוח שהיא ברחה אני מבקש לא לפרסם

אורן ()

New member
גם אתה לא מי יודע מה

קודם כל איינשטיין מה זה צריך להיות שאתה לא רוצה לפרסם? כרגע פירסמת! זה לא יפה לרכל על ילדה גם אם היא לא היתה נעימה כאשר היא חטופה או מתה, זה חסר טקט ותחשוב מה מרגיש מי שמכיר אותה. ואתה מסיק מסקנות בלי שום הוכחות. בקיצור, שפר את עצמך לפני שאתה נותן ביקורת.

אורן ()

New member
גם אתה לא מי יודע מה

קודם כל איינשטיין מה זה צריך להיות שאתה לא רוצה לפרסם? כרגע פירסמת! זה לא יפה לרכל על ילדה גם אם היא לא היתה נעימה כאשר היא חטופה או מתה, זה חסר טקט ותחשוב מה מרגיש מי שמכיר אותה. ואתה מסיק מסקנות בלי שום הוכחות. בקיצור, שפר את עצמך לפני שאתה נותן ביקורת.

שלמה.ל

New member
תגובה

מן הראוי היה שתלמד לכתוב עברית נכונה וללא שגיאות ואז אולי אפשר יהיה להתייחס אילך.

תגיד...היית רוצה שנדבר ככה על אחותך

או על אמא שלך? קודם לך ללמוד לכתוב אחר כך תבוא הנה ותדבר ככה על בן אדם. נ.ב. בן כמה אתה ילד? 8 או 9? מה זה צריך להייות????? מזל שלא מכירים אותך כאן אחרת היו מפרסמים על אחותך או על אמא שלך ואז היית מרגיש מה זה!!! ילד, שיהיה לך כל טוב.

goldy

New member
הוא בן 13 עד 14.5, לא יותר

אני מכיר את סגנון הדיבור הזה, גם אני הייתי פעם בחטיבת ביניים

גם אני הייתי בחטיבת ביניים אז??????

ואני לא זקנה כלל אני רק בת 29 אני לא מרובעת ולא סנובית אבל לא מכירה סגנון דיבור "יפה כל כך" כמו שלו ושל עוד אחרים!! כל לטוב לך....

למעלה