אני מכחיש שאני מכחיש שואה.
א א י ל ה New member 13/12/06 #4 סקס זה מה שפטריק קים היה. גבר מסקס. עם שרירים משתרגים. <סקס בכותרת תמיד יגרום לאנשים לפתוח את ההודעה>
סקס זה מה שפטריק קים היה. גבר מסקס. עם שרירים משתרגים. <סקס בכותרת תמיד יגרום לאנשים לפתוח את ההודעה>
P Pigulim New member 13/12/06 #7 לי מספיק השם שלך כדי לפתוח... <כמעט מסיימים את מכסת ההתחנפות לשנת המס 2006>
P Pigulim New member 14/12/06 #12 זו שאלה מרתקת מה דעתך שנדון בה במסגרת תערוכת "פותחים את הנסגר" - תערוכה פרטית רווית פיגולים?
P Pigulim New member 14/12/06 #14 מה, היום לא רביעי? שיט! טוב, התערוכה נסגרה עקב בלאגני לו"ז, ועם המצפים בקוצר נשימה הסליחה.
M MoonMadness New member 14/12/06 #15 זה בסדר! לא נישאר חסרי תעסוקה אני אישית מתכוון לצפות עוגת שוקולד בקוצר נשימה. <טירוף ירח, נציג עמותת המצפים בקוצר נשימה, מאלתר במטבח>
זה בסדר! לא נישאר חסרי תעסוקה אני אישית מתכוון לצפות עוגת שוקולד בקוצר נשימה. <טירוף ירח, נציג עמותת המצפים בקוצר נשימה, מאלתר במטבח>
א א י ל ה New member 14/12/06 #17 או מצוין! אני מקווה שנשאר לך קצת קוצר נשימה ספייר, כי לי בדיוק נגמר ונותרה לי פינה קטנה שעוד לא מצופה.
או מצוין! אני מקווה שנשאר לך קצת קוצר נשימה ספייר, כי לי בדיוק נגמר ונותרה לי פינה קטנה שעוד לא מצופה.
ה הבדואי New member 13/12/06 #8 סקס בלי תוכן, בבלי. סקס מוכר, תארוז לי 2 קילו בלי עצם. בעצם שיהיה 3 קילו גרם. (מי שיגיב גרם מדרגות אשבור לו תעצמות, רוצה לארוז גם את זה?)
סקס בלי תוכן, בבלי. סקס מוכר, תארוז לי 2 קילו בלי עצם. בעצם שיהיה 3 קילו גרם. (מי שיגיב גרם מדרגות אשבור לו תעצמות, רוצה לארוז גם את זה?)
א אבנר אפי New member 14/12/06 #20 תגיד אתה יכול לשים לי את העצמות השבורות האלו על דגל? אפשר או שזה פיראטי?
י יעלילה2 New member 14/12/06 #10 התכוונת מבוא למוניקה? (אם לכם מותר עם השואה, לי מותר עם לוינסקי, לא?) (שכחתי איך קראו לנשיא)