אני מכור ...

אני מכור ...

מאז שהתחברתי לאינטרנט פשוט נשאבתי לתוכו. כאן אנשים לא שפטו אותי לפי מראה אלא לפי אופי ואם הייתי נחמד אז היו מדברים אתי מה שלא קורה בד"כ במציאות . אז הייתי מתיישב ומדבר שעות על גבי שעות באיי סי, בפורומים בצ´אטים איי אר סי ועוד.. הפסקתי כמעט לתקשר עם אנשים בחיים האמיתיים . בגלל זה עכשיו יש לי בעייה .. אני לא מסתדר עם אנשים בעולם האמיתי אני משקר להם , מעוות מציאות, מפחד ועוד.. אני כל פעם נכנס לאינטרנט ונתקע שעות על גבי שעות בעודי אומר אני אתנתק עוד כמה דקות . הבריחה שלי מהחיים זה האינטרנט שם אני יכול להיות אני חופשי ,בעל בטחון עצמי ועוד.. אוף אני שונא את כל המצב הזה.. הגמד

אהלן גמד

מה שאתה מתאר בהחלט נשמע כמו התנהגות עם מאפייני התמכרות. במיוחד ההרגשה שהעולם החיצוני מפסיק לעניין. דבר אחד הפריע לי בהודעה שלך. אתה אומר שאתה משקר ומעוות מציאות עם אנשים בעולם האמיתי. לא שאני בא לשפוט אותך חס וחלילה, אבל קח בחשבון שבעולם הוירטואלי הרבה יותר קל לעוות את המציאות ולהמציא לעצמך זהויות אלטרנטיביות. כדרי שתבדוק אם האהבה שלך לאינטנרנט היא לא הקצנה של מה שאתה עושה בחיים האמיתיים. מה שאני יכול להבטיח לך שבפורום הזה אנחנו לא שופטים אנשים ומשתדלים לא להיות כבולים בדיעות קדומות. אז ברוך הבא וברוך החוזר. עכבר

e-magine

New member
ברוך הבא גגמד הלוחם

בהודעתך ניכרת השפעה רגשית חזקה של האינטרנט על חייך. מה שלא הבנתי, ואשמח אם תסביר ותפרט הוא האם בעולם באינטרנט אתה זורם עם דמות שהיא המהות האמיתית שלך, או שאתה יוצר דמות או דמויות אחרות, דמויות שאולי משקפות את מה שהיית רוצה להיות במציאות, או אולי ההיפך, שונות מאד ממהותך או ממשאלותיך.

:(

אממ בהתחלה הייתי אדם שונה לגמרי במציאות מאשר באינטרנט. ואז הבנתי שאת העקרונות האמיתיים שלי אני צריך להתחיל ליישם גם בחיים האמיתיים . אבל אני עדיין משקר המון לאנשים על כל מיני דברים כמו למשל שאני יוצא המון ושיש לי המון חברים וכאלה .. עצוב ופטתי.. אני אדם שנפתח בקלות לאנשים אבל הרבה אנשים לא נותנים לי הזדמנות בגלל מראה חיצוני. אני גם דורש מאנשים יותר מדי אבל גם משקיע הרבה אז או שהם משקיעים חזרה או שבכלל לא מתקרבים אלי יותר. אם יש לי משהו לספר או לדבר אני מעדיף תמיד באינטרנט מאשר בחיים האמתיים כי שם זה נשמע טוב יותר. באינטרנט הכל קל אני יכול לומר מה שאני באמת חושב ומרגיש ולא כמו שבחיים האמיתיים . בחיים האמיתיים יש לי מליון פרצופים. הרבה גמדים . כל אחד אישיות שונה וזהות שונה. הגמד

קראתי והזדהיתי...

אבל אני לא שופטת אנשים ע"פ החיצוניות, כי אני שונאת שעושים לי את זה.. אני פה, אם אתה רוצה לדבר.. גם אני מכורה.. רעל.

ShOkiT

New member
גררררר....גם אני

היום הלך לי האי סי קיו ופשוט בכיתי כאילו מישהו מת...(החיי חברה שלי אולי) אגב, אפשר לקבל "ברוכה הבאה"

עכבר כתום בוקר טובבבבבב.....

העפתי מהתיבה שלי ביאהו את התמונה שסתמה לי אותה כליל ושלחתי לך הבוקר כמה אימיילים מאד מקווה לשמוע ממך משהו היום... ושיהיה לכולנו יום ללא פיגועים למרות שאני יודעת שזה שזה לא יעזור כבר המחשבות החיוביות האלה כי המציאות הקשה חזקה מהכל

ושוב הלך לי לאיבוד....

עכבר אחד כתום עם שפם רוטט מי שיפגוש אותו שיגיד לו שעשיתי לו חורים גדולים בגבינה ככה שיהיה לו יותר קל לאכול.... בבבבבבבבבב המאדאם בוכה

יהורם גאון

"הנני כאן"
"והוא עלה למרכבה ודי לסוסים אמההההר.." אני כאן. החלפתי את הכרטיס וידאו שעשה לי צרות צרורות ובזבז לי קרוב לעשרים שעות של התקנות וקומבינות כדי לבודד את הבעיה. עדיין לא התקנתי אותו כדי לא לקחת סיכון, אבל זה יקרה היום מתישהו. אז עדיין צפויות בעיות. אבל זה בסדר, אני כבר מתקין את המחשב עם ידיים קשורות מאחורי הגב, אז זה לא יקח לי כל כך הרבה זמן (אני מקווה). חיבוקים לכל הוותיקים וברוכים הבאים לכל החדשים. עכבר

e-magine

New member
אני מאד מקווה שהאינטרנט ישמש לך

מגרש אימונים, אליו תלמד להחשף בצורה מבוקרת,ותצליח לגבר את זהותך, ואחר כך תתדע להעביר את מה שלמדת לעולם המציאות. בסופו של דבר, המציאות אינה השליה ומי שבריא בנפשו בבשכלו ומשחק במציאות יותר מידי דמויות, המציאות תתפח על פניו.

אוף אני כל כך מבינה אותך..

אני לא בדיוק יודעת אם אני מכורה ממש.. אני רק יודעת שהרבה יותר קל לי באינטרנט מאשר בחיים..

e-magine

New member
אני מבין שכרגע הוא לא מגרש אימונים

אבל הוא יכול להיות, אם תרצה.

למעלה